Új hozzászólás Aktív témák

  • Géjza

    őstag

    válasz tusi_ #2629 üzenetére

    Jaja, de az a baj, hogy nincs türelmem szenvedni a CUP-osokkal (pedig nagyon meg kellene tanulni rendesen fékezni, kigyorsítani), inkább kenem onlány. Nagyon bejön, főleg ha pár hasonló tudású verődik össze.

    Régen majd befostam, dobogott a szívem, mikor 1s-re jöttek a seggemben vagy én követtem valakit. Most már 0.1s sem hat meg, szépen megyek a seggében vagy védekezek. Persze ehhez kell a másik is, aki korrekt és nem akar vagy kilökni vagy kiszorítani.

    Mostanában nagyon jó tapasztalataim vannak, sok jó, izgi meccset sikerült tolni. Minap egész versenyen 0.5s-en belül zakatoltunk egy arccal. Verseny első felében (mikor még hidegebb volt a gumi/fék) ő volt a gyorsabb, meg is előzött. Verseny felétől meg én voltam már a gyorsabb, de jól és korrektül védekezett, így bár nagyon sokszor centikre voltam tőle, néha félig mellette is voltam (nem is értünk soha egymáshoz), de mégis meg tudta tartani a poziját, nem tudtam visszaelőzni.

    Nem csak agyament kamikázék vannak (persze van bőven belőlük is, jellemzően a középmezőnyből kerülnek ki ezek), elég sokszor sikerül tiszta, izgi versenyeket is tolni (főleg mióta sikerül nagyrészt a középmezőny elé kvalizni).

Új hozzászólás Aktív témák