Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blakey
titán
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
icoj69
tag
válasz peugeotmate #90343 üzenetére
Köszönöm az infót, most adtam be az ISTYLE-ba, azt mondta a srác, hogy jövő héten elkészül. Cirka 87 ezer bruttó árért .
iPhone 11, 2020 MacBook Air M1
-
sprX
tag
válasz Head88 #90356 üzenetére
Engem önmagában a Facebook leállása nem zavarna, mert bélcsavarodást kapok a 'Meghalt, Megfertőződött, Oszd meg, Lájkold' kulcsszavaktól, de számtalan rokonom és barátom él külföldön, a velük való kapcsolattartás - sajnos - így a legkönnyebb ...
Some days, I need House Music. And some days, I need more House Music ...
-
Head88
addikt
válasz icoj69 #90358 üzenetére
Úgy tudom az akciós akkucsere program (amennyiben nem volt korábban piszkálva a gép és a hibás akku gyári) bruttó 80ezer Ft (ez tartalmazza a szervizfutár költségét is)
Az ár egységes az összes hivatalos szerviznél.#90361vasi89
Telefonon egyszerre csak 1 tud zargatni#90360 sprX
Igazad van. Nekem is ez az egyetlen módja jelenleg, hogy láthassam és beszélhessek az édesanyámmal. Aki a betegsége miatt egy speciális otthonban lakik.[ Szerkesztve ]
-
icoj69
tag
-
peugeotmate
őstag
válasz icoj69 #90363 üzenetére
13" vagy 15"?
Amúgy az iCentre nekem is 85 ezres ajánlatot adott már, az Almárium még 80 ezer alatt vállalta ugyanazt a műveletet. Mondjuk az enyém 2014-es és elvileg a 15"-oshoz van hogy már nem is tudják vállalni a topcase cserét alkatrész hiány miatt.[ Szerkesztve ]
meg
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, 2013-as pro-mat szeretném frissíteni, de visszaolvasva a kommenteket siralmasnak látom a helyzetet. 2016-2017-2018-as évjáratúakat nézegettem 13as méretben, de ahogy olvastam mind a 3 évjáratot érinti ez a random TB3 halál. Ha tegyük fel kifutottál a gariból, akkor ezt saját költségen meglehet e javíttatni, vagy csak komplett alaplapcserével lehet életre kelteni? Milyen évjáratot tudnátok ajánlani ami legalább olyan megbízható mint a régi 2013-as?2019-2020 sajnos anyagiak miatt nem játszik.
-
icoj69
tag
-
Sakab
senior tag
Szégyen, hogy ezt is megéltük. Régen pont a megbízhatóságáról volt híres az apple, ehhez képest most ott tartunk, hogy nem tudom mire lecserélni a 7 éves macit. M1-et meg ne is írjátok, mert ott gondolom majd még várni kell 1-2 évet mire kijönnek az újabb hibák. Akkor szerintem 7 év után elfelejthetem a szeretett OSX-et.
-
Head88
addikt
170k egy alaplapcsere. A thunderbolt problémára nincs megoldásom sajnos. Azt a bizonyos vezérlőchipet nem tudom kicserélni mert nincs mire...nem lehet kapni az ominózus alkatrészt mert az apple leszerződött a gyártóval és nem árulhatják a chipet külsősöknek.
Egyetlen mód az, ha donor alaplapról leszedem és újragolyózom. Ez utóbbit nehézkes kivitelezni... nem egyszerű beszerezni olyan donor alaplapot aminek biztosan hibátlanok a thunderbolt vezérlői.Szándékosan tesznek keresztbe a független szervizeknek.
[ Szerkesztve ]
-
Head88
addikt
A chip egyébként az alap design miatt megy tönkre.
Következő a probléma: 1 chip 2 portot vezérel. Apró üveg alapú chip ami golyós rögzítésű.
A gond ott kezdődik, hogy működés közben igen nagy hőterhelést kell elviselnie a chipnek, de nincs olyan hőleadó felülete mint egy klasszikus smd ic-nek. Amiknél a GND pad a chip alján szép nagy felületen egyben a hőleadást is szolgálja.
Az ilyen golyós ic-ket a józan ész szerint hűtőbordával kellene ellátni...de mivel ez nagyon pici ezért ez lehetetlen...lényeg ezek az IC-k alkalmatlanok a feladatra.[ Szerkesztve ]
-
-
-
bmakszim
senior tag
-
wm2
őstag
Ó lehetne sorolni. Szvsz a 2012-es non-retina Ivy Brige Alma notik jól sikerült szériák (a 4 magos Minivel együtt). Meg talán a legutolsó sajtreszelő Mac Pro-k is. Legtöbb zenei stúdióban mai napig ezeket látom telepakolva minden jóval. Ill. volt a GTX780M iMac, amivel szívesen eljátszadoznék még (csak jó állapotban ritka, mint a fehér holló). Na utána csesződött el vmi. A 2015-ös sima Iris 15” rMBP sem vészes darab, bár a használt ára LoL (itthon).
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
R a y
senior tag
válasz bmakszim #90384 üzenetére
2017-es próm van, amit elvileg 2018ban gyártottak.
Sziasztok srácok, az én MacBookommal minden oké, csak jöttem köszönni...
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
biker
nagyúr
Jól látom, hogy idén már esélytelen M1 Airhez jussak? mindenhol 3hét vagyis január az előrejelzés.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Megvettem életem első MacBookját, hogy kipróbáljam az OSX rendszert. Az alany egy 2006-os modell, 13"-os, ennyi fért bele egyetemistaként a büdzsébe szórakozásképp, mellette van windowsos laptopom is.
A gond annyi, hogy bekapcsolásnál felvillan a kijelző, majd teljesen fekete marad, illetve lejátszik egy hangot, ezen kívül semmi, kikapcsoló gombra kikapcsol, ha újra bekapcsolom akkor megint ugyanezt csinálja. Ez VGA vagy kijelző hiba lehet? Vagy csak valami egyszerűbb is lehet? Pl. most nincs benne HDD, majd egy SSD-t raknék bele de az még nem érkezett meg, illetve a srác azt írta 4 gb ram van benne, de közben azt olvastam hogy max 3-at támogat."Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
thiclyoon
aktív tag
11.0.1-en hogyan lehet beállítani hogy a felső menu bar mutassa a cpu hőmérsékletét (meg a venti sebességét, stb)? 10.x-en eddig sikerült, most nem találom hogyan lehetne
-
TriX2010
tag
[Erre] valaki esetleg még valami ötletet...?
\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
Head88
addikt
válasz thiclyoon #90395 üzenetére
Gyárilag sehogy.(ahogy eddig sem lehetett)
iStat, TG Pro, Macs Fan control stb. app kell hozzá#90394 hentes555
Ha nincs benne HDD akkor a HDD-re telepített rendszert sem tudja ám betölteni a gép.
Amúgy hivatalosan a 2006 late 13" Macbook csak 2GB ramot támogat, de fel lehet bővíteni 4GB-re.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- macbook pro 1278 7.1 2010 alkatrésznek
- Macbook Air 13" 2020 M1 16GB 256GB CTO
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest