Új hozzászólás Aktív témák

  • TigerCat

    nagyúr

    válasz madle #37452 üzenetére

    A Pixelmator valami veszettül jó cucc. Mivel nem vagyok főállású grafikus, de sok dolgot meg kell oldanom, olyan alkalmazást kerestem, amivel könnyen tudok dolgozni, egyszerű és nem kerül sokba. PS nekem felesleges, nem használom ki, ráadásul nagyjából 10 ezer havonta. Szóval szerintem minden centjét megérte, napi szinten használom és csakis ajánlani tudom. Vedd meg.

    Nemrég megvettem az Affinity Designer-t, hogy legyen egy Corel szintű vektoros programom is a Sketch mellett. Na, ez is megéri az árát. Könnyen kezelhető, viszonylag személyre szabható és szó szerint hasít a gépemen. Sebesség terén a Sketch-hez képest űrtechnika.

    Persze mindkét alkalmazást a helyén kell kezelni, tehát amennyibe kerülnek ahhoz képest mit nyújtanak. Ha így vizsgálom, akkor is nagyon jó az eredmény. Persze professzionális eszközökkel összehasonlítva lesznek hiányzó funkciók, de nem mindegy, mi-mennyibe kerül... Lásd PS 10.000 Ft / hó, Pixelmator 10.000 Ft egyszeri díj. Azért ez tetemes különbség. Nyilván ha ebből élnék, nem lenne kérdés a PS, de mivel nem így van, rettentő elégedetten használom a szeretett-kedvenc Pixelmatoromat.

    ♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Új hozzászólás Aktív témák