Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parson

    addikt

    válasz Stauffenberg #113974 üzenetére

    Ezért irtam:

    '...a korrekt információközlés az ö irányába soha nem bün - ezen információ pedig nem a tökéletesnek hitt megoldás, hanem a választás opciója.'

    Rendszerben kell gondolkozni (legalább tanácsadói szinten), mert a végletek soha nem vezetnek jóra, én csak ezt próbálom sulykolni. Bocsi érte, de a segitö szándék vezérel csak.
    Mivel ami egyvalakinek bevált, az másnak lehet, hogy ha nekünk illogikusnak is tünik, pont nem megfelelö... és ezért nem kell öt hibáztatni, ö dolga, hogyan szeret élni... a lényeg a szabad döntés joga... és a saját döntésen a saját felelösség felismerése -> eképpen pár kezdeti hiba után vagy rájön, hogy érdemes egyszer jól kidolgozni az adott eljárást, vagy nem és akkor neki megfelel az újra és újra felbukkanó bug / extra install + állitgatás -> de ezt már csak újfent mutatni kell, hogy ez már saját döntés, melyik utat választja.

    És mivel sokan vagyunk, bizony nem mindenkihez jut el minden információ tökéletesen, rögtön elsöre -> az ismételgetés sem bün. Ezt javitandó lenne jó egy olyan összefoglaló pontokba szedve, amikre egy-egy ismételt kérdésnél csak rá kellene mutatni, hogy odasüss, ott a neked való leirás, amit keresel. De ez már egy next level... lenne, mivel itt is felmerülnek nehézségek... ergo marad egyelöre ami van. :)

    [ Szerkesztve ]

    ───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Új hozzászólás Aktív témák