Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz timelord1987 #3349 üzenetére
Porosodik, hetente vedd ki belőle és fújd ki, vagy finoman valami kefével takarítsd ki. Így elkerülöd a mikrokarcokat.
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz timelord1987 #3349 üzenetére
Ahogy előttem is írt a kolléga, érdemes takarítani. i12 kerete 3,5év után is makulátlan. Néha nem árt kitisztítani.
-
joey04
titán
"Úgy gondoljuk, hogy az új funkciók közül hármat - iPhone Mirroring, SharePlay képernyőmegosztás-fejlesztések és Apple Intelligence - nem fogjuk tudni bevezetni az EU-s felhasználóink számára idén" - közölte a cég.
-
Joachim21
őstag
Sziasztok, gondoltam bedobom ide a videózás szerelmeseinek. Van egy új ingyenes Apple app, amiben viszonylag szabadon tudsz beállítani mindent: Final Cut Camera
Nekem egyenlőre túl pro, de lehet valaki ki tudja majd használni a képességeit.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
rankesz
veterán
válasz Joachim21 #3358 üzenetére
Ha esetleg valaki keres még ingyenes alternatívát és nem ismeri annak
Blackmagic Cam -
Balzsika47
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ide írok, de teljesen halott az iPhone 8 topic. Remélem maradhat majd.
Tegnap előtt voltam a szervizben és nem tudták megmondani mi okozza a hibát. Van egy iPhone 8-as telefonom, amit nagyon szeretek és szeretném használni még egy ideig. Egy pár hete kezdte el azt a jelenséget produkálni, hogyha tételezzük fel kilépek egy alkalmazásból és ugyebár visszadob a telefon oda, ahol van az összes alkalmazás. Ha úgy hagyom feloldott képernyővel egy pár percig, beleégnek az ikonok a kijelzőbe. Ez sötét háttérnél a leginkább észrevehető. Viszont el is tűnik magától kb. 1 órán belül, tehát nem marad ott végleg.
Ma azt mondták a szervizben, hogy ennyiért teljesen felesleges kompletten kijelzőt cseréltetni, amikor maga a kijelző karcmentes és semmi más gondja nincs.
Eredeti, gyári kijelző van a telefonban, soha nem volt megbontva.
Mellékelek egy képet nektek, hogy milyen ez a hibajelenség.
Tudnátok segíteni kérlek, hogy mi lehet a gond és hogy mivel tudnám orvosolni a hibát? -
veterán
válasz Balzsika47 #3363 üzenetére
Ide írj inkább. Sokkal nagyobb esély van rá, hogy tudnak segíteni!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
aktív tag
válasz Bednarik #3366 üzenetére
Szia! Ez bizony nem egyszerű kérdés. Nekem 8 év Android után alig pár nap volt az átállás, nem egészen 1 hét alatt össze is szoktunk. Más pedig évek alatt sem képes megszokni az iOS rendszert.
Én pont amiatt kedvelem, amit mások a hátrányaiként emlegetnek: fapados, egyszerű rendszer, kevés (bár egyre inkább bővülő) testreszabási lehetőséggel. -
csakany2001
senior tag
válasz Bednarik #3366 üzenetére
ICloud-ra fizess be feltétlen meg, mert megkönnyíti az IOS használatát.
A klasszikus fájlkezelést el kell engedni teljesen, ahogy a kalóz appokat is.
Ezt leszámítva szokható, ha megérkezik az IOS 18 akkor elég otthonos lesz. Ott pár dolog azért jön az androidból.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
zsoltyyy
senior tag
~1hetes használat során vodánál nem tapasztaltam még ilyet.
-
Ferdzsoo
addikt
Telekom +1 soha nem volt bajom-..
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok! Utoljára 4s iPhone-m volt, azóta androidos voltam. Vettem egy ilyen csoda készüléket de nagyon hozzá kell szoknom. Pl: hogy lehet kikapcsolni? Hiába nyomom jobb oldalt a gombot nem akar kikapcsolni!
-
zool1
őstag
Fejlesztői iOS 18 beta 2, kint van. Nekem működik minden rendesen.
-
bgyg1
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséget. Most olyan bajom van, hogy szeretnék ébresztőnek beállítani egy dalt azt mutatja hogy be is van állítva viszont nem azt játsza le mi lehet a gond?
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
A Facebook App-ban alul az ikonoknál Nálatok sincs felirat, csak ikonok?
Régebbi iPhone-on iOS 16 alatt az ikonok alatt ott vannak a feliratok. (Pl. kezdőlap, hírfolyamok, értesítések) -
gretzky77
veterán
válasz timelord1987 #3395 üzenetére
Nálam ott vannak a feliratok is jelenleg is.
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
válasz timelord1987 #3397 üzenetére
Passzolom sajnos
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
SharpSA
veterán
válasz timelord1987 #3397 üzenetére
Új dizájn, nálam sincsenek ott. Majd ha mindenki frissít, akkor valószínűleg neki sem lesz már felirat.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest