Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
őstag
válasz Sasi001 #2707 üzenetére
Az komoly, 350ezres óra, nem sajnáltál érte ennyi pénzt? Bár nekem is 570k volt a pro max, persze rá 2 hétre 500-ért is volt xd
Nagyon sokat agyaltam az órán, mit vegyek, de huawei watch gt 4 lett, nem bántam meg, pont azt tudja amit kell egy órának, és az első töltés 10 nap után történt és még volt 30%, mind ezt 100k-ért. ha lesz olyan órája az apple-nak ami nem naponta töltögetős, venni fogok, akármennyibe fog kerülni.. -
nagyúr
AW nem naponta töltögetős. Nekem úgy, hogy napi egy edzés követéssel, napi 17 óra AOD, meg minden, minden másnap töltöm úgy, hogy még van benne 30%. Aki nem edz, stb. még tovább elvan. NYilván ez messze még az általad említettől, de nekem bőven élhető. Arról nem. is beszélve, hogy nincs mégegy óra, ami csak megközelíti együttműködésben az iPhone-al.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
őstag
válasz icecave #2709 üzenetére
Elhiszem neked, mondjuk én a 9-es szériát a 45mm-t néztem, eleve a gyártó oldalán is 18 óra van megadva szokványos használat mellett, ami ha este feltöltöm, másnap estig 24 óra, már eleve bukta, az ultra 2-re meg 36 órát ír, ami szintén nem nyerte el a tetszésemet főleg közel 4 kilóért. De nem vagyunk egyformák, ha jobb lesz a következő széria, plusz még ha lesz vérnyomásmérő is akkor tuti nyerő lesz.
-
kircsi28
aktív tag
Találtam egy ilyet, tehát fekve nem lehet kilépni belőle, ez szerintem gáz...
Egyébként, ha ki szeretne lépni a készenléti módból, egyszerűen húzza ki a töltőt, vagy állítsa függőleges helyzetbe az iPhone-t, és automatikusan visszatér a normál képernyőre.
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
Nálam az AW S7 mindennap töltögetős volt. Tény, hogy van olyan nap, amikor reggel is van 1,5 óra edzés meg este is.
Az Ultra is szerintem 2 naponta töltős lenne, de fájó szívvel én elengedtem az AW-t. Az én felhasználó szokásaimnak a Garmin jobban megfelel. Az edzés elemzések sokkal részletesebbek és áttekinthetőbbek. Azonban mindig nézegetem az Ultrákat vágyakozva, mert, mint okosóra nincs jobb a piacon (nyilván iPhone mellé). Ha elérik azt, hogy 4-5 napot elmenjen nálam is, akkor váltok. Jelenleg a Forerunner 965 tíz napot tud, és 20% körül teszem töltőre. -
moordavid
aktív tag
Mióta frissítettem érzésre mintha pontosabb lenne a portré mód. Mintha jobban felismerné mit mennyire kell elmosni. Nálatok is vagy csak placebo?
"Like tears in rain."
-
őstag
Akkor az is nagyon szuper Nálam is nagyon bejött a huawei gt4, csak vasárnaponként kell tölteni 30-40% van még benne, de az már okés, kezdeni a hetet. Az a baj, hogy az óra nem olyan mint egy telefon, akkor van értelme ha a karodon van, az alvás figyelés miatt éjjel, nappal meg más miatt, a telefont sofőrként berakom a tartóba és rádugom a kábelt ha kéri, de az óra, nem ilyen egyszerű.
-
őstag
Sziasztok!
Most néztem Magyarósi Csaba videóját (7:00-tól), miszerint a 15 Pro Max esetén elég komoly térerő gond van, és ezt több helyről is jelzik az Apple support oldalán. Ez mennyire valós? Ti is tapasztaljátok? -
joey04
titán
válasz koxkids #2725 üzenetére
Én már az elején mondtam, hogy valami nem frankó, de ilyen gondjaim nincsenek. Nekem szimplán mintha gyengébb lenne az antenna, mert ahol a 13pm még 1 csíkon 4g-n maradt és csak ritkán ment edgere, ott a 15pm már jóval hamarabb. Korábban egy xiaomi mi 10-em volt, az is ilyen volt. Most az s24 ultra meg olyan, mint a 13pm volt. Szóval gyengébb, de ilyen drasztikus problémáim soha nem voltak.
-
babkukta
senior tag
Sziasztok!
Nem régen beléptem én is az iPhone felhasználók körébe. Egy i15-el indítottam, ami kicsi volt, és zavart a 60Hz. Kb 2 hete már a 15 Pro Maxot nyúzom, amivel maximálisan meg vagyok elégedve úgy, hogy nagyon-nagyon régóta voltam droid felhasználó.
Eddig minden kiválóan működik, de érdekelne, hogy vannak e energiatakarékos beállítások, amivel lehet némi üzemidőt nyerni? Most is jól bírja a telo, de ha lehet jobb, akkor ki szeretném azt próbálni
Itt nem olyanokra gondolok, hogy sötét téma, meg automatikus app frissítés kikapcsolása a háttérben, helyzet kikapcsolása stb, hanem egyéb rejtett dolgok
És az sem megoldás, hogy leveszem 120Hz-ről, hiszen ezért is jöttem át sima 15rőlKöszönöm a segítséget!
Üdvözlettel, Tibi
-
MikeWazowski
veterán
Ha van egy játék amibe gyárilag nincs felhőmentés akkor ha a bizt mentésnél be van kapcoslva az app, akkor menti az állást?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
félisten
Üdv! Érdeklődnék, h nektek az akku hány százalékos? Páromnak szeptember végi és 100% 111 ciklussal.
Simán csak kíváncsi vagyok.Sasi001 Okosan tölti, teszek róla. A OnePlus -om 1 éves és 96% kiírás szerint, az is okosat töltött.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Sasi001
senior tag
válasz s.Oliv3r #2741 üzenetére
Kisebbik lányom telefonja 52 ciklus és 99%. Ugyanazzal a gyári töltővel gyári kábellal töltve. Optimalizált töltés be de például nekem is gyári adattól nagyobb kapacitással rendelkezik az akku ezért lassabban degradálódik. Ez az ami sokat számít. Szerencse kérdése. Nálam a 40-80 nem élhető. Valamennyit biztos számít de szerintem minimális. Amit megfigyeltem azt tuti nem szereti ha 20% alá van engedve.
[ Szerkesztve ]
-
-
madgie
titán
válasz s.Oliv3r #2747 üzenetére
156 ciklus, 100%, majdnem mindig gyorstöltővel töltve
-
nagyúr
válasz s.Oliv3r #2741 üzenetére
Teljesen random az egész. Volt sok iPhone-om, van tehát merítés bőven. Volt, amit vigyázva töltöttem 5W-al , 80ig, 20 alá sosem merült, mégis 3 hónap után 96% volt. Aztán bejött a magsafe, azt is csak 7,5W-on használtam, optimalizáltan éjjel a töltőn. Egyik fél éves korára 98%-os lett, másik 96, most meg a 15PM még mindig 100, 99 akku ciklussal. A szokások ugyanazok voltak az utolsó három esetében. Aztán volt, ami sokáig 100 maradt (10 hónap-14 hónap), majd pár héten belül lement 94%-ra, gondolom akkor aktualizálta magát.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kupon kunyeráló
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Hardcore café