Új hozzászólás Aktív témák

  • #47053824

    törölt tag

    válasz #47053824 #20526 üzenetére

    No, most van egy kis idom reagalni bovebben:

    tehat az alapszitu, ha jol ertettem a kissrac eseteben, 1 eves kora korul tortent vele valami, tehat a szules elotti teszteken ugymond "atment". Es ekkortajt kezdodott neki a pokol, mert valljuk be oszinten, nem sok vidamsag jut neki az eletben.

    Nemsok hely van a foldon (talan nincs is), ahol egy ilyes szituban torvenyesen at lehetne segiteni egy jobb helyre, barmennyire is ezt diktalna a jozan esz, ha nincs semmi esely sem. DE! Ezt egy anyatol NEM lehet/szabad elvarni, hogy a gyermeke eletfenttarto gepeit lekapcsolja, erre egy ANYA (=/= gyerekkel rendelkezo no!!) nem kepes!

    Es ami nalam itt kicsapta a biztositekot, hogy elnek koztunk a fogyasztoi tarsadalom szennye altal atmosott feju, diplomas/"ertelmisegi" emberkek, akik ha megunnak valamit/veszelyeztetik a kis sz@ros vilagukat, kidobnak mint a taknyos zsebkendot. Mit lehet erra mondani? Eld at majd egyszer idosen, amikor a hasonlo mentalitasu gyereked kitesz az utcara, mert lenullaznad az eletet?!

    Kulon bicskanyitogato, hogy egy ilyen hozzaszolast egyesek "pluszegyeznek", egyikuk nem is akar utodot soha. Talan jobb is igy...

    Na megyek hanyni... :(((

Új hozzászólás Aktív témák