Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz saelin #18150 üzenetére

    Öt napnyi játék után elmondhatom, hogy a Rush Star játszható IAP nélkül! A 3. motor unlockja után ad cash-t (iap valuta), vagyis inkább olyan missziókat, amik teljesítéséért jár 5 cash. Nagyon jól ki van találva, mert ha meghalsz egy ilyen teljesítése közben, akkor sincs minden elveszve, mert 2 cashért lehet újraéledni, és még így is nyersz 3-at + a pályán talált 1-2-t, aminek a feltámasztáson kívül kb semmi haszna nincs. Lehet goldot is felszedni a pályán, amit tényleg nem árt keményen gyűjteni, ugyanis az utolsó két motor iszonyat drága!
    Külön tetszik benne, hogy nem sínek között ugrál a karakter, hanem totál szabad a mozgása és így még nehezebb tud lenni, mint a hagyományos runner játékok. Erre még rákontráz a játék fizikája, mert néha a szembejövö kamion, vonat stb a pályán található tárgyakat az ember arcába söpri, ami igen váratlan tud lenni... van, hogy esély sincs az elkerülésére.
    A pályák dizájnja (nem tudom jól írom e :B) nagyon jóra sikerült! Kedvencem a vonatos és a havas, akár az utolsó is lehetne az, de valami kibakott nehézre sikerült! Talán az egyik leghosszabb pálya a játékban.

    Nekem már csak az utolsó pálya van hátra - a hetedik - és az utolós két motor. Vannak benne acsik is, ha valakit érdekel. Szóval lehet őket gyűjtögetni ezerrel! Gépigénye szinte nincs; note 1-en és inteles tabon is simán fut, nem melegít és nem szívja az akksit. Pláne, hogy állandó internetet sem igényel, így ez is csak plusz pontnak írható fel.

    A temple run és a subway óta az első runner játék, ami ennyire le tud kötni! Lara baba sajnos nem fut valami jól a két legerősebb kütyümön, így az kiesik a mércémből.

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák