Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz norbert1998 #9754 üzenetére
Ez már nem.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #9751 üzenetére
Mindkettő jó telefon. Csak az Alcatel gyárival is jó a Sonyra kell mókolás Amúgy tényleg, mindkettő jó telefon, ár érték arányban főleg.
No Sana No Life
-
Micsurin
nagyúr
válasz norbert1998 #9757 üzenetére
30k sok lesz 40 körül mennek az új , függetlenek
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
no more
veterán
válasz norbert1998 #9757 üzenetére
Végre valaki, aki normális telefont is vesz.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
norbert1998
nagyúr
válasz Micsurin #9758 üzenetére
Akkor kapják be. Megtartom
Bakker ilyen nincsen! Komolyan mondom, vagy 10 kibaCCott menetet játszottam ma a rohadt hartstónnal, abból 2-t nyertem meg, mert olyan pöcsökkel rak össze "worthy opponent" néven, hogy 6 manából megöl a 3.114csába! Komolyan abbahgagyom a francba. Rohadt p2w-es gecik
-
Micsurin
nagyúr
válasz norbert1998 #9760 üzenetére
link , HS meg van , hogy felhúzz , de ne hagyd abba , jó kis game az , egyszer ↑ egyszer ↓
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Lacy6
senior tag
Ma volt egy kis élmény egy csoda Samsunggal.
Beszélgetünk, egy kollégámmal egyszer csak azt mondja mutat egy képet, erre nyomkodja a telót majd lerakja az asztalra.
Látom ott a galéria, de kép nincs megnyitva... úgy 10 mp után azért rákérdezek, hogy - na mutatod a képet?
Erre azt mondja, hogy - már tölti a telefon csak lassan hozza be nem tudja h miért, de egy ideje már ilyen.
Háát erre nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek.... komolyan ennyire gyenge készülék ez az S4?
Azt hiszem w333 mondta, hogy nem rossz telefon az s4. Hát ez már a 2. S4 ami ennyire gáz.
mach tech-en voltunk és volt pár érdekes dolog amit lehetett fényképezni.
Na amit művelt ott az S4 az kritikán aluli volt. Már máskor is összehasonlítottam a lesajnált M8 kamerájával, de az hogy rossz fényviszonyok között vállalhatatlan képek lesznek az elég gáz.
Igaz, hogy most én se telefonnal fényképeztem, de szegény srác gyakorlatilag nem tudott egy normális képet csinálni. Természetesen a hTc-ről gyakorlatilag nem hallott és azt hitte egy feltörekvő kínai márka
Az emberek a tájékozatlanságuk miatt megveszik a sok hulladékot, és ez eléggé elkeserítő mert az a márka ami igazán leteszi a minőséget az asztalra, elveszik a marketing dömpingbe és szépen megfojtják a nagyok.
Remélem azért nem lesz igazam és az M10 is úgy sikerül, hogy mint tudatos vásárló megint a hTc-nél maradjak.[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
norbert1998
nagyúr
válasz Micsurin #9761 üzenetére
Még mindig 60? én 53+sim kartyaert vettem 14 hónapja
De bakker, felhúz? Hol érdekel, de ez a rohadt csalás ez nagyon gáz. Most mi az, hogy olyannal rak össze, hogy még épp csak megvan a 6 mana, neki 11-es winfury van? És akkor abban a körben még mindig van manaja! Ez mi?
-
Penguin95
senior tag
Azt hiszem ez se történik meg mindennap.
Felszálltam a villamosra, és beálltam a forgóba egy ürge mellé, mert nem volt ülőhely. Vadul nyomkodta a telefonját, ami nem más volt, mint egy Xperia Z. Gondoltam nyomkodom kicsit én is, hosszú még az út. Nem telt el fél perc, egyszerre fagyott le mindkét telefon.
Látjátok, ezért jó a Sony. Sosem hagyja cserben a családot.
-
Lacy6
senior tag
válasz Balathruin #9764 üzenetére
Hogy baszta volna szét egy teljesen alap felhasználó? Megnyitja 6-szor a névjegyzéket + 2-szer a galériát és meghal a telefon.... csak mert ő ennyire "power user"....
Justreboot: +1 ez igaz a nexusra is. Az emberek többsége azt se tudja, hogy létezik ilyen egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
CJ4567
nagyúr
-
no more
veterán
Nekem egy ismerősöm, -aki természetesen nő- lenonamezte a HTC-t. Azt mondta, hogy csak a Samsung és az iphone telefon, mert ezeknek van neve. Persze, azért csorgatta a nyálát, hogy megfoghassa (sajnos csak a kurva M7-et) és megnézze, hogy "hú, de szééééép!". Amúgy az S6-on kívül az összes Samsungon lagolva nyílik meg a galéria... sőt, a Touchwiz egy idő után bemondja az unalmast és belassul. Pl.tárcsázó 5-6 másodperc, mire megnyílik, akkor ott az általad említett galéria app. A magazine izére (Blinkfeed-szerű cucc) swipe még S6-on is lagol...
(#9766) ДарСтав: Zseniális sztori! DD
[ Szerkesztve ]
-
Penguin95
senior tag
válasz Just_Reboot #9769 üzenetére
Kínai sz@r.
-
no more
veterán
válasz Just_Reboot #9769 üzenetére
Most ezzel nagy fegyvert adtál a kezünkbe te lúd.
-
CJ4567
nagyúr
Jövök én is egy sztorival:
Ismerős vett egy telefont, oké minden jó... Elvileg. Kérdem milyen telefon?
Kép a dobozról, olvashatatlan vakumentes low light fotó, hozzá szöveg: ilyen veszélyes telefon
Majd beállítja... Beállítaná, mert a Play nem engedi be, gépen jó, sehogy se engedi be a telefonon
Oké, mobogeniet felrakta. De azért már kérdezte hogy k**va jó ugye? Meg nagyon erős meg minden meg olyan jó mint a telefonom...
Írom neki: a Snapdragon 200 sehol sincs a 410-hez képest, főleg nem 512MB rammal.
Válasz rá:
De enyém 4GHz ember!
Itt feladtam...
Antutut kértem, válasz: elér simán 21k-t(én itt már sírva röhögtem)
Később: alig van hely nem fér rá az Antutu.Telefon típusa: Coolpad 7236
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Micsurin
nagyúr
válasz norbert1998 #9763 üzenetére
Ne a legdrágábbat nézzd vazz
@CJ4567: Telefonak tűnö de egyetlen helyzetben sem telefonak nevezendő valami
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Just_Reboot #9775 üzenetére
Annál a P is jobb
Én amikor beírta a 4GHz-s dolgot, sírva feküdtem a röhögéstől
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz Just_Reboot #9778 üzenetére
Mittudomén!
Elején felébresztettem: ez egy mókolt kínai f*s.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Penguin95
senior tag
válasz Just_Reboot #9778 üzenetére
Egyszerű: 4 mag van a telefonban, mindegyik 1,2 GHz-re képes. Vagyis 4*1,2, ami egyenlő 4,8GHz-el.
Következtetés:
- A Z-ben 6,8 GHz-es proci van.
- CJ ismerőse nem komplett.
- És még számolni se tud. -
Penguin95
senior tag
válasz norbert1998 #9782 üzenetére
Ettől már csak az volt a jobb, mikor néztem az F1-et, és már a harmadik Renault motoros autó állt félre, mert megkotlott a motor. Erre mit nyomnak be reklámnak a 3. kiesés után? "...Válassza az új Renault gépjárműveket, melyek motorja a Forma 1-es motorokén alapszik." Valahogy nem győztek meg.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
CM-et neki és jó lesz.
pingvin látod, az Xperiákban ez egy fícsör, rokon lelkek. Mert az Xperia telefonok összetartoznak. Júzer error, hogy te nem ezt vártad.
Xperia Z - the best of Sony for the Best of you.
A Renault reklám meg... Fail[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Lacy6
senior tag
válasz Tomi_Ohl #9785 üzenetére
Lehet jobb lenne, de teljesen elzárkózik mindenféle módosítástól.
Ismerek pár ilyen embert, egy ideig azt mondja, hogy jó ez így, tudok én várni... és közbe belül összegyűlik a feszültség és egyszer csak szó szerint egy csattanó lesz a vége. Kollégámnak volt valami Samsung csodamasinája, ami csinált minden szép furcsa dolgot. Kérdeztem tőle, hogy téged nem idegesít, hogy mindenféle hibával működik a telefonod? Erre ő azt mondja, h őt kicsit se bosszantja. 3 hétre rá látom vmi Nokiával rohangál, mondom rákérdezek h is van ez.
Elmesélte h éppen sürgősen kellett volna használni a telót ami nem akart működni ezért a jobb működés reményébe többször is odacsapta a szék karfájának. Szegény kis Samsung meg nem bírta és megrepedt a kijelző, és ez előhozta a régóta felgyülemlett ideget ami robbanás szerűen kitört belőle és darabokra szedte a telefont
Hát arra az S4-re ugyanez a sors vár...
Amúgy nem gondoltam volna, hogy való életben ennyire gyenge a kamera....tesztekben tiszta jónak tűnt.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Tomi_Ohl
veterán
Igen-igen, ez sajnos így szokott lenni (még ha nem is mindig ilyen brutális befejezéssel). Ezek az emberek aztán sokszor vagy megint Samsungot vesznek, vagy iPhone-t és onnantól kezdve sz.r az android.
Ugyan nem láttam a képeket, de eddig én is azt hallottam, hogy egész jó képeket lehet csinálni S4-gyel.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
CJ4567
nagyúr
Álmomban Pabu és az orosz pingvin az M7 fórumban beszélgetett... Mert vettek egy M7-et
No Sana No Life
-
Fejvadi
nagyúr
Alszik mindenki?
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen házat vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Milyen mosógépet vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs