Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
akooos
veterán
S10-re kint van a (nem béta) 10-es droid. Ahhoz képest, hogy januárról volt szó, elég hamar megjött. Holnap telepítem is
-
Quqesz
nagyúr
válasz akooos #69308 üzenetére
Nálunk is hibátlan eddig a 10, inkább az appok fejlesztése van még lemaradva, de persze ez mindég így van új verziókor. Ami dícséretes, hogy kezdenek belehúzni a gyártók az új droid kiadásába. Na majd ha fent lesz jöhet night mód meg 30 sec záridős képek, kíváncsi vagyok a minőségre.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #69308 üzenetére
Változott a gesztusvezérlés? Mert a régit azt de utáltam, hogy alulról kell mind3 esetében bökdösni. kínaiaknál (Huawei/Honor, Xiaomi) a 2 oldalt egyike a vissza, alulról felfele a főmenübe lépés.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
milyen halott a forum ma.
barhol kerdezek semmi valasz. -
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #69312 üzenetére
itt allandoan van elet
:D -
vodrosjozsi
őstag
Nagyon utálom a telekomot az iphone miatt viszont lehet, hogy ez egy jelzés volt, hogy ne vegyek
2 hete használom a félre rakott Sg Note 3at. A konklúzió az, hogy már szabadulnék tőle rendesen, de csak a lassúsága miatt. Néha rátör, hogy irtózatosan belassul, messenger - youtube nem frissíthető (mondjuk az új cod játék megy rajta ), de ennyi.
Karácsonyig talán kihúzom ezzel, vagy tovább. Kicsit bánom,hogy eladtam az S9+tSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
Épp el akartam újságolni, hogy ugye a Note3-ra az utolsó főverzió az 5.0 volt.
Hát én meg updato-n találtam egy 5.1-es rendszert, gyorsan leszedtem (1 napig szedte le backi..), felraktam, gyorsan ide akartam írni, hogy mekkora király vagyok erre az Odin azt írja ki, hogy FAIL.
Hát anyád
most tehetem fel a Note7 portolt romot... remélem az felmegy különben ma nem lesz telóm[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69316 üzenetére
Inkább vegyél egy másik telót.
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #69316 üzenetére
Vegyél iphone-t a telecomtól, az jó lesz
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
S e t h
nagyúr
De jó, hogy időnként emberközeli tud lenni egy olyan cég, amellyel kapcsolatban nem mindig csak pozitív jelzők szoktak az emberek eszébe jutni.
[link][ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
legenda
December, idén már csak 11 munkanap!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #69321 üzenetére
Ataludtam egy par honapot ugy latom. Aprilis bolondja!
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
MODERÁTOR
-
legenda
válasz Intruder2k5 #69324 üzenetére
Nálunk nem igazán lehet átvinni, kiírtam mindet.
Illetve lehetett volna úgy, hogy mivel december 30-án és 31-én szabadságon vagyok, folytathattam volna január 2-ával, 3-ával...stb, eredetileg úgy is volt tervezve, de aztán átszerveződött.
Szerintem jobb is lesz így, mert januárt 6-án indul a több munka, 2-a és 3-a viszonylag nyugis lesz, ha minden igaz.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
-
legenda
válasz Drakmusz #69326 üzenetére
Tenném, de cserébe nyáron nem voltam szabin.
Nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen, hogy kimaradt a legalább 10 - 11 éjszakás nyaralás, csak az augusztus 20-ai hosszú hétvégén tudtunk elutazni 4 éjszakára, de akkor sem túl messze és csak úgy, hogy az elsőn (pénteken) 18:00-kor végeztem a melóval, az asszony várt az irodaház előtt az autóval, beültem és hajrá...Intruder2k5: Nálunk azt nagyon indokolni kellene, ha úgy akarnék átvinni, hogy nem folyamatában decembertől.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #69328 üzenetére
En se akartam bf-ezni, de tegnap szulinapozas kozben beszart a kaveautomata.
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #69334 üzenetére
Mi9T Pro, ez csak az ára meg mérete miatt
ASUS ZenFone 6 itt csak az ára nem tetszik a Xiaomi-hoz képest. Minden másban jobb. -
nrg_52
addikt
válasz aprokaroka87 #69340 üzenetére
Azaz, ilyesmi, konkretan ez:
Remelem jo lesz, az ertekelesek jok es alzan szepen le lehetett csipegetni az arabol kuponokkal.
-
Quqesz
nagyúr
Nofenye, hasznos
[link]Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
vodrosjozsi
őstag
válasz nrg_52 #69339 üzenetére
De sz@r vagy, már az ember egy jó erős feketét sem tud főzni magának?
Nekünk csak egy kicsi nespresso-s delonghi van. Jó, nem lehet mindenféle tejszínkeverést végezni rajta (alapból a te modelled is csak 3at tud jó esetben), de tesóm barista, meg én is konyítok hozzá egy keveset. Nem mondom hogy profik vagyunk (de ) szal nekünk így nem volt szükségünk ilyen baszottnagy cuccra, meg hát nem egy nagy dolog elkészíteni se azokat a keverési módszereket.
Meg amúgy is, kicsi, elfér, 5 mp alatt lent van a kv. Kell ennél több?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69347 üzenetére
én meg még sosem ittam kávét
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #69347 üzenetére
Az ember lehet, de en baromfi vagyok. Kis krupszos dolce gustonk nekunk is van, de ezek a nagy dogok finomabbat foznek, nehogy mar egy barpistanak (igen, direkt) kelljen man elmagyarazni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest