Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike88

    senior tag

    válasz csubyy #75381 üzenetére

    Bocs, csak az utóbbi időben több kérdést is tettem föl, (teljesen más témában) és mindent írt mindenki, csak választ nem és ettől kicsit fölvagyok telve, (példának okáért múltkor 1 kérdést tettem föl, hogy két 15-ös gerenda egymáshoz rögzítéséhez mekkora szerk.építő csavart használjak, kaptam a "választ", hogy a gerendák ne érjenek le a földre, mert az baj, és egyébként is terveztessem meg. :D szóval ilyen kalandok és ez csak egy a sok közül. Ha ezt most nem érted, az nem csoda, én is értetlenül állok a dolog előtt) kösz a választ, akkor már megmerem venni valamelyiket is. Felvenni nem akarok. Idejét nem tudom már mikor vettem föl utoljára TV műsort, ott a direct now, rtl most+, no meg a torrent, de mióta van netflix, elvagyok azzal, sportot meg nem nézek.
    Írtam egyébként az előző hozzászólásban: #75363
    "Maradnék a TVheadend-nél, linuxos boxot nem szeretnék."
    Wetek-el nem volt semmi gond. Többeknek volt gondja a tunerkezeléssel. Lehetséges hogy az én használati szokásaim merőben mások, mint az átlagnak, így ezért nem volt nálam probléma, nem használtam szerverként és nem szoktam egyébként szörfözni a csatornák között. Megnyitom az EPG-t és megnézem hol mi megy, nem kapcsolgatok vaktában.
    Ha nehezebb út alatt azt érted, hogy magát a rendszert nehezebb kezelni, abba már belejöttem az 5 év alatt, nekem már kényelmes, kényelmesebb egyébként mint az e2, bármilyen furcsán is hangzik (mert ismerkedési fázisban meg kell tőle bolondulni, szó se róla), bizonyos szempontok szerint még több lehetőséget is ad.
    Az android nem erre a célra lenne használva, azon netflix, direct now (ehhez kodi kiegészítő nincs, nem is várható), rtl most app, ilyesmi. Ezért nem volna rossz, ha az android valóban tudna FullHD felbontást. Android alól a tuner részét nem használnám, a kezeléséért felelős applikáció az valami hihetetlenül ízléstelen, mondhatnám, hogy múltidéző/retro, s akkor szépen mondtam, de igazából ízléstelen. Amiko androidos széria meg teljességgel kizárva, egy életre megromlott a viszonyunk! De hát aki követi az 'A' széria "fejlődését" - és ez erősen idézőjeles, mert egy kabaré az egész - az tudja miért van kizárva.

Új hozzászólás Aktív témák