Új hozzászólás Aktív témák

  • Laca0

    addikt

    Sziasztok!

    Tegnap kézhez kaptam a megrendelt KII Pro kombó eszközömet. Alapból jól működik. Villámgyorsan indul a Kodi rajta, az 5G-s wifinek köszönhetően gyorsan beolvasta a hálózatról a megosztott médiák adatait és a HD filmek lejátszása is zökkenőmentes. Viszont nem találok meg minden plugin-t, amit OpenElec-en megszoktam (pl Vu+Enigma kliens).
    A DTV nem a Kodi, hanem az Andriod rendszeren fut, bár inkább csak onnan indítható, mert annak a beállításai nincsenek hatással rá. Az angol nyelvű, de nagyon jól áttekinthető, végletekig egyszerű menüje jól működik, a műholdas csatornákat villámgyorsan le lehet vele kerestetni. Gyors a képváltás is. A kép minősége aránylag jó. Ezzel kapcsolatban olyan hiányosság van, hogy az elsődleges hangnyelvek között nincs magyar! Alapból angolon áll és így ha egy csatornának van angol nyelvű hangsávja is, akkor arra vált, nem a magyarra. Ezt viszont kompenzálja azzal, hogy ha egyszer átváltunk egy hangra, akkor ha visszatérünk arra a csatornára, akkor már a magyar lesz az első. Jó lenne azért, ha ki lehetne választani eleve a magyart.
    Az EPG-t észrevétlenül betöltötte, magyar nyelven jelent meg minden, amit néztem.
    Problémám van továbbá a HDMI-CEC-el, mivel nem működik az LG tévémmel, holott más eszköz tudja ezt a funkciót vele.
    Amit még hiányolok: nem találok olyan androidos alkalmazást, amivel tudnám telefonról távirányítani az eszközt. Kodi alatt egyszer már sikerült a Yatse-val felismertetni, de nem megy az sem túl egyszerűen.
    Az Android felületén elérhető Youtube alkalmazásban nem működik a távirányító, nem lehet keresni és kiválasztani sem, az ajánlottak közül.
    Amit még hibajelenségként lehet említeni, hogy időnként átáll kínaira a rendszer. Szerencsére egyértelmű ikonos a menü, könnyen visszaállítható magyarra.

    Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S

Új hozzászólás Aktív témák