Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz cinemazealot #11400 üzenetére
Ha mikrofonos lenne akkor leírták volna, persze lehet, hogy van mikrofonos változata is. Valószínűleg Reset gombot rejt a lyuk.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Pelican #11402 üzenetére
Rendben, látszik, de én többet várok az 5GHz-től egy ilyen box esetén, ez a mondanivalóm lényege. Számomra az is kevés lenne.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz junkpod #11404 üzenetére
Ha van olyan, viszont enyémen van reset gomb és mikrofon is. Egyértelmű, hogy nincs két külön kasztni egy ilyen olcsó kütyü esetében ha többféle változatot készítenek.
Szerintem az Reset gomb.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dani_golf
tag
uraim help kéne
adott egy beelink mx III
rajta a LE pendrivrol
egyik kérdésem hogy ha kikacsolom akkor az androidal indul ujra.akkor indul az LE-vel ha resetelem.
másik hogy szeretném a leirtak alapján a kandecia beállitást megcsinálni :
Kadenciahelyes videólejátszás beállítása Kodiban
Settings >
> Video > Playback > Adjust display refresh rate to match video: On start / stop
> Video > Playback > Sync playback to display: off
> System > Video output > Vertikal blank sync: Let driver choose / disabled
de ezek nincsenek az adot opicokban.
bal lent a settings level re azt irja standard..ezen kéne váltani?ha igen hol?ezt a verziot használom :LibreELEC-S905.aarch64-7.0.2.009.img
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
MiniMXIII boxom van.
Van egy TP-link router, amire rádugtam egy pendrivet, azon vannak filmek sorozatok stb, minden amit a boxon szeretnék nézni. A router és a box kábelell van összekötve.
PC-n látom is a pendrive tartalmát a "Hálózati helyek"-nél, de a box-on sehol sem találom.
Hogyan tudom elérni a routerbe dugott pendrivet?üdv
-
dani_golf
tag
okés az expert modva való állás meglett
viszont ha újrainditom a gépet akkor nem az LE vel indul hanem az androiddal..
oka??? -
blakey
titán
válasz dani_golf #11406 üzenetére
Melyik USB-ben van a pendrive? Tudtommal csak az SD mellettibe fog újra LE-vel indulni.
SD-kártyával próbáltad?
Gyárilag az LE alatt kadenciahelyes a lejátszás, semmit nem kell állítani.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz dani_golf #11410 üzenetére
Ha elolvastad amit írtam akkor gondolom értetted is, tedd át az SD-nyílás melletti csatlakozóba.
-
junkpod
veterán
válasz blakey #11411 üzenetére
beelink MX64 (alias m18) boxra felraktam a 010-est, rövd teszt alatt hibátlan, sőt megjött végre a 24/96 flac lejátszás hangja is. Annyi nyűgje volt, hogy telepítés után a remote.conf-ot hiába másoltam a configflesbe, le se sz@rta, ki kellett venni és gyokérbe felmásolni és onnan már ok minden.
Pár teszt után minden rendben tűnik: jelly fish, hd hang, hevc, ...most megnézek egy filmet aztán majd migrálom az adatokat (megpróbálok mentést csinálni a 7-esben és azt visszatölteni a 10-esbe) (médiatár és felület, addonok...)
Box's don't touch!
-
blakey
titán
válasz junkpod #11412 üzenetére
Igen, olvasok olyanokat, hogy egyeseknél ez vagy az nem jó, szóval vannak készülékek ahol jók és vannak ahol nem, nálam is hibátlan, az utolsó 009-es dev-vel "minden hang megszólalt" és szerencsére a 10-esben is megmaradt, Egyelőre elégedett vagyok ezzel a frissítéssel, egy apró hiba van, a 29,97 fps egy picit "rángat", de olyan filmem nem nagyon van.
-
törölt tag
-
kmarci25
veterán
válasz mayday00 #11390 üzenetére
Szia!
Én egy Beelink Mini MXIII II-t vettem, és mikor kipróbáltam (karácsonyi ajándék lesz, így kb. 1,5 órát "teszteltem"), akkor LE alatt nem volt wifi. Az írásod alapján lehet, hogy nem vártam eleget. Így nem is foglalkoztam tovább az LE-vel, maradt az Android. Viszont böki a csőrömet a dolog, úgyhogy előveszem újra a dobozból, rákötöm a tv-re, és kipróbálom az új, 10-es verzióval is, meg lehet, kipróbálok régebbieket is.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
szabi__memo
nagyúr
Nem tudjatok veletlenul hogy az us plugos adapterek tudni szoktak a 250v-ot csak a csatlakozo mas (en igy csinalnam a gyartok helyeben)?
-
adi1234
tag
Sziasztok !
Egy kis segítségre lenne szükségem . M9+ om van .
Feltettem a : LibreELEC-S905.aarch64-7.0.3.010.img.gz viszont a távirányító egyáltalán nem működik alatta .
Valaki esetleg találkozott már ilyennel ?
:)
-
adi1234
tag
válasz szabi__memo #11417 üzenetére
Szia . Általában tudja ,de . A boxot rendelsz akkor van néha lehetőség választani de például én alapból kaptam hozzá Eu átalakítót.
:)
-
adi1234
tag
válasz szabi__memo #11420 üzenetére
Nézz szét nem hiszem , hogy olyan drága az eu átalakító .
Amit kaptál hozzá azon elméletileg fel kellene , hogy legyen tüntetve hogy hány voltos .:)
-
-
cof
veterán
válasz szabi__memo #11424 üzenetére
Atalakitokkal azert vigyazz, en is az egyik boxomhoz usa adaptert kaptam es kuldtek melle egy 200 Ft-os EU atalakitot, es hiaba volt rairva az adapterre, hogy 110-240V le is csapta a lakasban a biztositekot. Zorgott utana valami benne gondolom eldurrant egy alkatresz. Ezekutan csak UK adaptereset veszek ha nincs EU-s, az tutira 240V-os, de azt azert nem valasztottan mert bunko nagy. BM118A tipus volt...
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
kmarci25
veterán
válasz szabi__memo #11427 üzenetére
Kereshetsz ebay-en is, csak szűrj európai eladókra. Kb. 5 munkanap alatt a kezedben lesz a termék.
-
cof
veterán
válasz szabi__memo #11430 üzenetére
Legolcsobb amit hirtelen talaltam. [link] 1800Ft szallitassal.
Viszonyitaskepp ugyanez ebay-rol kinabol kb. 300Ft.
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
Nem tudom van-e többféle minőségi szint, de amit ebay-ről rendeltem, elég gyenge eresztés.
-
-
cof
veterán
válasz Osynho #11435 üzenetére
Igen sajna sok esetben a kep csak illusztracio, nem azt kapjuk amit veszunk. Itt egy szepseg, ket er jon ki a, tapbol es varazslatosan atvaltozik egy eresse. Figyelmetlen ps munka. Ha letezik ilyen en kerek elnezest.
[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
Olvastam, hogy páran tettek fel transmissiont a LE alá. A kérdésem, hogy ez mekkors sebességet tud? Egy 120/10-es netet ki tud hajtani?
-
reca888
csendes tag
Végre megjött az M18-am, szépen be is üzemeltem. LE felment (010) minden gond néllül
Eddig 2 problémám akadt, amire nem találtam megoldást (+ hogy nekem is rebootkor a google TV feliratnál kifagy néha mielőtt bejönne az LE kép, de láttam az másoknál is megvan... )Az első probléma nem zavar annyira, de LE alatt nem stimmel az időzóna. Android alatt tökéletes, de itt 1 órával kevesebbet ír. Nyelv és régió Hunra állítva.
A másik problémám már bonyolultabb, nem tudom el tudom-e magyarázni érthetően
A TV HDMI portjai így állnak:
1 (ARC) -> 5.1 erősítő
2 -> M18
3 -> Set-top box.Ameddig nem volt M18 rádugva, ha TV-t néztem és be volt kapcsolva az erősítő, akkor onnan jött a hang. Ha kikapcsoltam az erősítőt, a TV átváltott saját hangszóróra. De mióta rádugtam az M18-at a 2. HDMI-re, azóta csak akkor van hang a TV-n, ha az M18 be van kapcsolva Amint elaltatom, vagy kikapcsolom a kis boxot, a TV-n többé nem jön hang se az erősítőn, se a saját hangszórón. Amint visszakapcsolom, megjön a TV hangja.
Erre van valakinek tippje, hogy miért lehet?
-
kmarci25
veterán
ebay.co.uk címen keress. Beírod a keresőszót, elindítod a keresést. A találati listánál pedig a bal oldali mezőben tudsz a termék helyére szűrni, ott tudod kiválasztani, hogy European Union.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz kmarci25 #11440 üzenetére
Semmit sem ér, sajnos.
Amúgy minden ilyen boxot, kütyüt 4 különböző dobozban árulnak (eu, uk, us, au töltővel)?
Egy cserélhető fej kb 100ft-al drágítaná és akkor egy doboz van. És nem számít hova rendelik és nem rohad rá a készlet és baszakodni sem kell vele. Vagy hogy megy ez?[ Szerkesztve ]
-
zetecR
addikt
TVheadend hibátlanul kezeli, olcsó volt és gyorsan megjött.
Épp most viszem vissza a Digi gagyi boxát. -
mayday00
őstag
Sziasztok. Kipróbálnám a 010 új LE-et.
LibreELEC-S905.aarch64-7.0.3.010.img.gz
ez kell nekem, és mellé ez gxbb_p200_2G_1Gbit_RealtekWiFi.dtb ?
Beelink MiniMXIII
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
werszomjas
addikt
Beelink MiniMXIII-en kevés az USB port.
Milyen usb hub-ot érdemes venni hozzá? Aktív kell, vagy elegendő lehet egy passzív is?
Amit használok hozzá:
- Wireless távirányító adója
- DVB-T USB adapter
- Coax to RCA konverterGyárilag ugye 2x USB port van a boxon, tehát egy eszköz menne a boxba, a többi pedig a HUB-ba.
üdv
-
Punyi75
csendes tag
Kedves fórum társak!
Köszönöm az eddigi segítséget , amit a fórumon kaptam tőletek!
Rendeltem egy M18 -at felraktam a LE-t .
Minden tökéletes volt kivéve a táv, csak kikapcsolni és bekapcsolni lehetett a gyári irányítóval.
Rádugtam egy laptopot a boxra, de nem találtam amiket olvastam hogy mit kellene csinálni.
Az idő sem stimmel.
Végül az asszony véletlenül csinált "valamit" azóta az időjárás nem mutat semmit.Ezért úgy gondoltam újrakezdek mindent a 10-es Le-vel.
1.Ha a junkpod remote confot felraknám hogy a gyári táv használható legyen hová másoljam az sd-n?
2.Mit tegyek, hogy az idő és időjárás aktuális legyen?Köszönöm!
-
blakey
titán
Van új developer ahol elvileg javítva lett a ki!bekapcsolás által előidézett fagyás, nekem eddig sem volt fagyás a revert verzióval, de kipróbálom ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- Ryzen PC,új házban! Ryzen 5 3400g/Asrock B450 gaming ITX/16GB Hyperx/256GB m.2/Darkflash DK150 RGB!
- GAMER PC / Ryzen 5 5500 / RX 6600 / 16GB DDR4 / 1TB SSD / ASROCK B450M / Corsair 650W
- Adsense fiókot KERESEK megvételre!
- Számítógép , i5 7600K , 8GB VGA , 32GB DDR4 , 256GB NVME , 500GB HDD
- Lenovo Thincentre M800 I5 6500
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest