Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz #36531588 #64321 üzenetére

    Mivel az MSI nem tud minden piacot célozni, így nyilván nem tudnak globálisan erősek lenni. Az a baj, hogy vannak cégek, amelyek 5-10 márkával dolgoznak, az MSI, csak egy márka, és így nem tudnak célirányosan piacra szabott ajánlatokkal versenyezni. Ugyanez volt a baja az EVGA-nak is.

    #64324 huskydog17 : Benne van a driverben egy leírás, betöltöd a vezérlőpultot, és meg tudod nézni. Konkrétan leírja a meghajtóban az AMD, hogy mi mire jó.

    Az OBS azért lényeges, mert az AMD saját program helyett az OBS-nek fizet, hogy Radeon exkluzív funkciókat kapjanak az Advanced Media Framework SDK-n keresztül. Ezért adja az OBS ugyanazt, mint a ReLive, mivel ugyanaz a funkcionalitás van benne implementálva Radeonra, csak még eléred az OBS extráit is.

    #64346 PuMbA : Persze, hogy más, hiszen az már az új RT API-ra van szabva, ami nem kompatibilis a mostani API-kkal. Mindenkinek teljesen más lesz az új RT hardvere, mert alapjaiban újra lett gondolva az API, amihez alapjaiban új hardver kell. A mostani API zsákutca. Kb. a T&L-hez hasonlítható a helyzet, ami szintén zsákutca volt, majd jött a programozhatóság.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák