Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Abu85 #57913 üzenetére

    a Whitepaper nem tér ki konkrétan az arányokra az Ada esetén még de a méretarányos GPu felbontás szerint( amiből nehéz következtetni a tranzisztor számra) 3 generáció közül a Turing volt a legerősebb Tensor/ Cuda/ RT mag arányban Az Ampere CUDA tunningot kapott az Ada pedig t 3.125 % -ra lőtte a tensor magokra/ cuda magok számát. Nem tudom honnan jön le neked az hogy a 75 milliárd tranzisztorból közel 50 milliárd ment el Tensor alapú feldolgozókra de ezt kizártnak tartom matematikailag 608 nm2 GPU nál 5 nm gyártásnál.

    Nagyon elfelejtetted mennyire sokat futattad a Vega-t a Pascallal szemben , mit kapott akkoriban a GTX széria és mekkora lehetőségeket és csodákat láttál a Vega-ban ami a jövőnek készült a Pascal meg egy kiherélt játékos GPU volt . Igazából a Tükörben most ugyan az játszódik azzal a különbséggel hogy Nvidia jól hozza jelenleg azokat a fejlesztéseket amiket kell és nem marad le a jelenben ebben simán lát az ember lehetőségeket lehet az RT vagy bármilyen egyéb dolog.
    Ami furcsa hogy most ez tetszik neked akkor meg az tetszett. ( természetesen nem furcsa, de én teljesen ugyan azt látom benne hogy most NV azt valósítja meg amit az AMD akart akkoriban a vegaval, az AMD meg azt akarja amit az Nvidia a Pascal szériával.)
    EZ koránt sem ennyire fekete és fehér hogy ez a jelen az mega jövő meg ilyenek... Mindegyik gyártói kártyát a jelennek veszik ennyi pénzért és mindegyik jó és mindegyik drága. de mindegy is a részemről elengedem inkább, felesleges.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák