Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Alogonomus #57509 üzenetére

    Természetesen nem Jensenre gondolt, mint ember ,hanem Jensen vezetésével a mérnöki gárda vagy Jensen utasítására.
    Amúgy ő nem nyilatkozhat egyértelműen ugye ez eléggé köztudott, mint ahogy senki sem, Greymond sem.
    Kopite nem elfogult, csupán Nvidia felé jók az értesülései és a kapcsolatai míg Greymondnak az AMD felé. Amúgy minden Amd-s hírnél és leaknél jelen van, kedveli vagy pozitívan szól hozzá, mint ahogy Greymond is fordítva de a találati aránya csupán 70 % körüli ,( egyszer tettem be egy táblázatot erről ide is) azaz amit leír ,annak kb harmada kapufa vagy megváltozik időben az Nvidiánál és csak egy terv marad.
    Mint mindig ezekben a topikokban le szoktam írni érdemes nyugtával dícsérni a napot .

    Ez lehet az hogy AMD nek nem úgy sikerült a chiplet vagy pedig Nvidiának sikerül jól az Ada és jól döntöttek még , hogy kivártak.
    De ki tudja.
    A másik pedig az is lehet hogy megy a ködösítés pont ezek miatta leakerek miatt és igazából direkt vezetik félre a népet épp ezt pár napja megfogalmaztuk az Nvidiásban .

    Ami nekem amúgy furcsa hogy az RDNA2 megjelenése elött ennyivel már azt lehetett olvasni hogy mennyire nagy harc lesz a felső házban , most ez hiányzik egyelőre megjelenés közeledtével egyre jobban és fordul át a hírekben ez a dolog.. vagy nincs konkrét infó még és valóban akadhat pár nehézség és kétesélyes a dolog.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák