Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KillerKollar

    őstag

    válasz X2N #52122 üzenetére

    Jobb vétel volt mint a jelenlegi 2080 Ti-m. Azt még megvettem, mert az volt az egyetlen értelmes upgrade a 1080 Ti-ről, az meg majdnem mindenhol kevés volt a 4K-hoz pedig már akkor 4K monitorom volt. De a 3090 esetében a több mint dupla árat +10% teljesítményért már nem nyeltem le. Az, hogy jó vétel volt-e az AMD kártyákhoz képest? Fogalmam sincs, mert még nincsenek kint a független tesztek, majd kiderül. Nekem a DLSS és az RTX voltak az érvek az NV mellett és én minden generációban fejlesztek, szóval természetes, hogy előbb utóbb kevés lesz a VRAM, csak mire eljön az az idő addigra nekem jó eséllyel Hopper/RDNA 3 kártya lesz a gépemben. Aki meg szeretné tartani 3-4 évig azoknak én is azt javasolnám, hogy várják meg a nagyobb VRAM-al rendelkező modelleket vagy vegyenek AMD-t.

    #52121 Malibutomi:
    "Azert eleg erdekes hogy van jopar ember itt a forumon aki az elcseszett Nvidia launch utan most gyakorlatilag azert szurkol hogy az AMD launch is rossz legyen. "Ugysem lesz keszlet, ez is draga lesz, nem is lesz jo"

    Én nem drukkolok ezért, egyszerűen tényeket közöltem. Egyáltalán nem biztos, hogy elcseszett lesz az RDNA 2 launch, de az, hogy hatalmas lesz a kereslet az gyakorlatilag borítékolható.

Új hozzászólás Aktív témák