Új hozzászólás Aktív témák

  • MaUser

    addikt

    válasz Tirexi #2958 üzenetére

    Szvsz egy kicsit túl van ez a téma lihegve. Legutolsó ilyen ph tesztben még elég volt egy 3ghz-re húzott akármilyen core 2 duo, még a gtx295 sem gyorsult semmit magas felbontásnál és terhelve. Persze kisebb VGA terhelésnél van gyorsulás, de az legtöbbször senkit nem izgat, hogy 79 vagy 93 fps-ed van 1280x800-ban, ha te 1900x-ben akarsz játszani. A Q6600 3-3.5 gigán bőven jó. Én pl. 3gigára rántott e4300 mellé veszek majd valami felsőkategóriásat, mert 130-at nem ér meg nekem, hogy legyen esetleg 10% gyorsulásom némely játékban magas felbontáson a proci cseréjével. Egyébként meg nekem mindenhez bőven jó a 3gigás e4300.

    Majd ha kihasználják normálisan a játékok a négy magot, akkor esetleg cserélek, de akkor is inkább egy megrángatott Q6600-ot veszek fillérekért, mint új alaplap, proci, ram, stb, ami aztán fejleszthetetlen lesz megint két év múlva hála a foglalatok cseréjének.

    Btw, Abu felhívás keringőre: ha kijönnek az új kártyák és a Sandy Bridge, csinálhatnátok egy remek párosító tesztet újra. ;)

    ''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

Új hozzászólás Aktív témák