Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Ez mind szép és jó... de ha a mostani tesztjátékokban (90%)DX11 nem megy jól, akkor csúfos bukás lesz a vége.Egy AOTS-ért senki nem fog megvenni egy VGA-t. Ha közben kijönne az 1060, akkor azt fogják venni inkább. Nem kell 1070 teljesítmény, de egy 390 a MINIMUM DX11-ben. Ha egy 970-et se ér el, akkor óriási bukta lesz. DX12 is túlzott előremutatás... Nem, hogy az SM6... tavasszal... kutya se tudja mi az, a userek nagyrészénél.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Ren Hoek #22301 üzenetére
Egyrészt a 390 veri a 970-et. Szóval, ha a 390-et veri, akkor automatikusan veri a 970-et is. (egyébként kishitűek vagytok, hogy ilyen léceket állítotok a kártya elé ). Másrészt itt azért olyan igényekre kell reagálni, amelyekre a fejlesztők viszik az ipart, tehát csak azért nem fognak bizonyos fejlesztésekről lemondani, mert neked csak a DX11 fontos. A fejlesztőknek már nem az, ennyi a lényeg egy mérnök számára, vagyis azokat a lehetőségeket kell keresni, hogy miképp lehetne egy dizájn jó DX12 és Vulkan alatt. Persze ezt csak most lehetne tesztelni, de az AMD-nek volt Mantle API-ja, így arra lehetett hardvert tervezni, és azok a fejlesztések automatikusan jók DX12-re és Vulkanra. Ez egy nagyon fontos tényező volt a Polarisnál.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Dagohun
tag
Egy kis DOOM.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
[link] - psszt. Ezen az oldalon van egy hsz. Valaki köpött és elég jó infókat. De psszt.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Ren Hoek
veterán
válasz Televan74 #22305 üzenetére
Ezért jó az üveg szemüveg. A 480 Polaris csillagára csak akkor fogok pénzt kiadni, ha már bizonyított. Hinni a jehova tanúinak kell...
A 970 a maga idejében letette a névjegyét, nem hinni kellett benne, hanem betenni a gépedbe és halk ventikkel játszani problémák nélkül. Gyakorlatilag felőrölte a maradék AMD market share...off
Ugyan ezt várom most a 480-tól is. Ha tényleg ilyen jó lett, és be is bizonyítja a teszteken (DX11-ben is - mert különben az NV megint alázni fog, mire beérik az új feature szett), akkor ugyan ilyen karriert futhat be mint a 970 volt.(#22308) Szaby59: Ha stabilan hozza mindenhol a 390-et, akkor teljesen jó kis alapkártya lesz... ha megfelelő fesz és tuningra meg egy 390X/980 körül megy, annak meg örülünk. Még 970-ről is megéri cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
actival63
aktív tag
Zorg?
Phenom II X4 B97, 3200 MHz. ATI Radeon HD 4200
-
törölt tag
Nagyon kivancsi leszek a launchra, akkor atnyalazom a teszteket, a youtube videok is kellemesek, na meg a CF hogyan teljesit.
-
actival63
aktív tag
Valamikor a nap folyamán már láttuk. Abu csak igazólta, hogy nem hülyeség.
Phenom II X4 B97, 3200 MHz. ATI Radeon HD 4200
-
Petykemano
veterán
-
törölt tag
válasz Petykemano #22314 üzenetére
A Fijinél volt, hogy rosszul írta ki (128 vs 64) mivel ezek a programok egy adatbázisból dolgoznak és nem közvetlenül a GPU-tól kérik le.
Viszont ennél nem valószínű (amiről nincs infó ahhoz nem is ír semmit), pont a héten jött ki az új verzió Polaris supporttal.[ Szerkesztve ]
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz Mirman #22318 üzenetére
Ácsi, van ott több is ahonnét ez jött: Witcher 3 480
de nemtudom...erős kétségekkel kezelve.
"bmthnumber14 órája
FAKE.With my 1500MHz 970 I get a solid 60fps (never drop below that) on this area."
[ Szerkesztve ]
-
olle
senior tag
válasz Ren Hoek #22317 üzenetére
Ki tudja. Én ezt csak találgatásból írtam az általam birtokolt rendszerrel összehasonlítva.
És mondjuk azért CS GO mert Ma: 507,276 Ma legmagasabb: 546,553 ennyien játszottak vele.
Szemben az 50-60.000 GTA 5 játékossal.
Valakit tényleg csak az érdekel hogy rengeteg FPS-el fragelhessen. Ez egy érthető kívánság.
A soure 2 engine 2015. ös engine és nem az a szépen fut egy krumplin is sztori.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
törölt tag
válasz NandorHUN #22320 üzenetére
Ezek több mind valószínű azzal a driverrel készültek amit a tesztelők is kaptak vagy a driver CD-n lesz. Mást nem is igazán lehet rárakni hisz nincs public Polaris supportos driver. Ha 29-én jöhetnek a tesztek akkor ott már egy 99%-os drivernek lennie kell...
[ Szerkesztve ]
-
MongolZ
addikt
válasz Ren Hoek #22319 üzenetére
Én simán elhiszem, hogy az AMD "megkért" valakit, hogy csepegtessen kb. más tesztekkel összehasonlíthatatlan in-game videókat a hype miatt.
Ja, hogy valami véletlenszerű figura odaböfög valamit, hogy "solid 60 fps", aztán ki tudja, hogy milyen beállítások mellett... Eszméletlen, hogy egy hozzászólónak nagyobb hitelt adsz, mint egy valamennyire azért mégiscsak elismert tesztcsatornának.(#22271) rupsz: Egy szóval sem írtam, hogy az 1070-nel kellene összehasonlítani. Azt írtam, hogy az 1070-t valamiért jóval gyengébb beállításon tesztelték.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz Kicsimix #22325 üzenetére
Nagyon jó kis kártya lesz a RX480 .Annyit tud amennyit fizetek majd érte.De nem is kell többet tudnia neki.Nem úgy mint a túlárazott GP104.De minden termék annyit ér amennyit a marhacsorda kifizet érte.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Ren Hoek
veterán
válasz MongolZ #22324 üzenetére
Kb ezt gondolom én is... szerintem ha nem is fake, teljesen irreleváns eredmények - minimum a driver miatt.
(#22325) Kicsimix: Legalábbis én többre számítanék. Base clockon hoznia kellene megrongyolt 970-et is. 390/ ref 980 körül...
de majd kiderül, mindenesetre nem vonnék le sok következtetést ebből. Ha rám gondoltál, én már eladtam a magamét, és várom a 480 OC-t . (Pascalt leírtam kicsit) Nekem vonzóak a DX12, SM6 feature-ok is, mert látom mi folyik konzol részen is... ennek ellenére azért jó lenne, hogyha DX11-ben is domborítana. Főleg mert ez kell most NV ellen.
[ Szerkesztve ]
-
olle
senior tag
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
titán
Az angolok kinyírták az olcsó 480-unkat.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
nubreed
veterán
válasz schawo #22337 üzenetére
Most ez lehet hülye kérdés, de a németeken keresztül nem lehet?
Amúgy meg lesz valami kereskedelmi egyezmény, az EU és az angolok között, ez nekik is az érdekük, ugyanúgy mint ahogy pl Norvégia, Svájc és az EU között van.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-
sutyi^
senior tag
válasz Omli85 #22342 üzenetére
Na igen... csak hát a drága szeretett jó magyar királyi váltónk este lefeküdt és reggel nem hogy fel sem kelt, hanem lassan a földet dobálják rá.
[ Szerkesztve ]
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
nubreed
veterán
válasz sutyi^ #22343 üzenetére
Hát az azért sejthető, sőt tudható volt, hogy az angol kilépésre idegesen fog reagálni az egész pénzpiac.
A Forint sosem volt erős úgy igazán, de legalább most brutálisan gyenge és sebezhető. Semmi újdonság nincs ebben.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
olle
senior tag
4-5 napunk van hogy megnyugodjon a pénzpiac. A Briteknek 2 évük hogy kilépjenek. Nyugalom a hosszú élet ritka.
-
MongolZ
addikt
válasz #45185024 #22336 üzenetére
Hozzánk, ha csak nem közvetlenül GB-ből rendelsz, akkor semmi nem jön onnan.
Másrészről meg az EFTA tagok sem EU tagok, mégsem kell se személyit felmutatni a határon, se vámot fizetni.
Nyugi.(#22350) Televan: Miért lenne nehezebb nekik???
(#22351) Malibutomi: Ezen csak nevetni tudok, lesz majd még itt meglepetés. GB sokkal jobban függ az EU-tól, mint fordítva.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Biztos hogy egy picivel drágább lesz a RX480 Biztos vagyok abban is,hogy lesz olyan üzlet aki rádob még egy lapáttal,mert megpróbálja kihasználni a helyzetet.
Mondjuk azoknak biztos kellemetlen lesz akik most kint dolgoznak,élnek.Meg esetleg azoknak is akik kintről fognak rendelni terméket.De ez egy hosszútávú 2 éves folyamat.
Pár nap és megnyugodnak a kedélyek és a piacok is beárazzák a helyzetet.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs