Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    válasz HSM #21666 üzenetére

    Nagyon tuningos verzióhoz egyedi NYÁK kell, tuningtűrő VRM-mel és punktum. Ha meg egyedi tervezésű, akkor rakhatnak rá 4db 8-as csatit is. "alap" tuninghoz (<30%), amennyire az átlag gémer kockáztatni szokta a cuccát, elég lesz ezekszt az egy db 6-os csati is. Nem a takarítónő tervezi a nyákokat az AMD-nél;]

    #21673: Nyilván megpróbálják a lehető legnagyobb piaci szegmenst lefedni a legyártott chipekből, válogatott, 1700-on stabil GPU-k, erősebb NYÁK = új GPU nélkül kiszolgálható egy igényszint, alkalmasint támadható a ref 1070. Azonos árazás viszont nem valószínű, az AMD kicsit ktg-hatékonyabb szokott lenni, lévén pár extra hiányzik/hiányos a supportja, pl 3dvision vs HD3D, freesync vs g-sync.

    #21678: Engem amúgy meglep ez a Beast-ezés, általában a kártyagyártók (sapphire, giga, stb) szokták kidobni a táposabb-tuningosabb verziókat az adott gpu+vram kombóra. Nagyon ütős tuningpotenciálnak kell lennie az alap GPU-ban ahhoz, hogy új SKU-t csináljanak rá:U. SzVSz így a beast nem lesz jó üzlet a vásárlónak, inkább egy szerencsésebb alappéldány, amit felúz az ember beast közeli szintre.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák