Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    válasz sb #21154 üzenetére

    A Braswell nagyon minimál cucc, az aktuális példányok lejátsszák az előző év médiáját, viszont a jövőévivel nem fognak tudni mit kezdeni.

    "a 10 bit meg adatszélesség kérdése, nem a nyers erőn múlik" - ez lehet, de a vásárlónak egy doboz kell, ami lejátssza a médiát - mind1, mi a szűk keresztmetszet. Az időtállóság is fontos, lévén ahogy nézem, a következő 5-6évben már fogunk találkozni akár 8k HDR/VR anyagokkal is - ezekre egyértelmű, hogy a mai vas kevés. Egy igp-s rendszernél az egész hóbelevancot cserélheted (lap-proci-ram), míg dvga-val kicserélet a grafkarit és kész. Amúgy nem értem, milyen sávszélre gondoltál?

    Amúgy igen, amolyan mindenes gépecske lenne, elsőre lehet nem kapna vga-t, csak ha majd érezni kezdem a hiányát. Braswell-nél tartok tőle, még a szimpla multitask böngészéssel is gondok akadhatnak...

    "Arra leszek még kíváncsi, végre megszabadultak-e a magas UVD (meg multi monitor) fogyasztástól a Polarisok." +1:R. Nálam 7/24-ben menne a cuccos, számít az idle, a filmes (UVD) és a 2monitoros fogyi is.

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák