Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz #85552128 #11088 üzenetére

    Mihez képest butítottat? Egy kitenyésztett E3 trailer bemutatóhoz képest igen. A butított viszont mindig relatív, pl egy Uncharted 4 vagy egy The Order 1886 ha butítva ilyen kinézetű, akkor bánja a fene :)

    "mi lesz később"
    Fejlődnek a szoftveres részek, javulnak az algoritmusok, jobban ki lesznek használva az olyan dolgok mint az esram, a HSA sőt az async shaders is, már ha konzolon eddig ne lett volna. Ez egy ideig fenntartja a fejlődést, aztán majd lelassul. Az előző gen. konzoloknál is ez volt, csak ott kíméletlenül sokáig húzták is és piacon tartották őket. Ebben ugyanúgy nem látom én sem a nagyon sok éves élettartamot, ennek ellenére persze kinn tarthatják őket szintén. Viszont egy dolog arra mutat inkább hogy most nem ismétlődik az meg mint az előző generációsnál: A mostani kódot nagyságrendekkel könnyebb low level apira portolni, mint a régieket. Egész egyszerűen olcsóbb. mint itt
    konzolról mantle/vulkan/dx12-re low effort. A fejlesztők pedig szeretnek új, jobb, szebb effekteket csinálni, mégha a konzolokon lehet nem is fog menni.

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák