Új hozzászólás Aktív témák

  • MaddeNNNN

    őstag

    Sziasztok.

    Előre is elnézést hogy ide írok, 1600x-em van de úgy látom itt nagyobb a mozgás mint nálunk.

    Szóval a gyári 3600mhz helyett most 3700mhz-en megy akármit állítok. Feszültség ugrál 1.2 és 1.4v között még 0 terhelésnél is

    Arra a Ryzen Masteres anomáliára mi a megoldás, hogy bármit állítok benne nem maradnak meg a beállítások újraindítás után? Eddig tökéletesen működött 3700mhz-en amit még régebben beállítottam, alacsony feszültségen sőt ha nem volt terhelve akkor a feszt is megfelezte (kiegyensúlyozott energiagazdálkosánál). Most vissza akartam venni 3600-ra még kisebb fesszel, de mintha meghalt volna.
    Megy a save profile, apply aztán újraindítom és eltűnik. Sőt utána már apply-olni sem lehet RM-en belül, hiába nyomok rá nem történik semmi csak úgy, ha a beállítani kívánt 3600mhz-es értéket megváltoztatom 3625-re, majd apply és vissza 3600-ra. Így elfogadja.

    Biztos vagyok benne, hogy az RM a ludas, már próbáltam safe módban letörölni Revo+Ccleaner párossal hogy a registryből is kitöröljön mindent de ugyan az.
    Letöröltem az MSI Afterburnert is, hátha az a baja de eddig működött mellette tökéletesen.Akárhányszor újratelepítem megvannak a mentett profiljaim de nincsenek alkalmazva. Volt már CMOS reset, az sem segített.

    Gondolom egy Windows reinstall megoldaná, de azt meg nagyon nem szeretném, ha nem muszáj.

    To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.

Új hozzászólás Aktív témák