Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz GeneraL_XTX #11585 üzenetére

    A nem megfelelő túlzás, de valóban, nem ideális élettartam szempontjából szélsőséges körülmények mellet, ahogy írtam is [link]. Jól szellőző házban, ahol nem 40+ fokos levegőt szív be, és normális fordulaton (2500 rpm vagy alatta) bőven elég tartós gyárilag is. Szerintem azért ezt használják, mert ezzel szűk 10%-al gyorsabb a maximális fordulat, amit tud, mint az én sűrűbb zsírommal. :) Akkor gázos a gyári zsír, ha rosszul szellőző házban üzemel, esetleg még jól megtuningolva, masszívan 2500rpm felett.

    A venti pedig minden kártyán kopóalkatrész. A siklócsapágyas, refi 5850-emen is 2 éves korában újra kellett zsírozni, a PowerColor 7950-em pedig fél év, főleg alulfeszelt játékos felhasználás után lett csapágyas. Nem volt szervízelhető, vihettem gariba. :DDD Asus-nak meg a nagy cooltech csodaventijei is úgy fest, ugyanez a gyártmány, kellett is neki kis törődés: [link]. :)
    Asszem, az összes nagyobb gyártón végigmentünk... Az MSI-t meg hagyjuk, az olajköpős, meg helikopter szindrómás ventijeivel, azok nagyon gagyik, abba én is belenyúltam a 7870 TF3-ammal, szerencsére cserélték másra.

Új hozzászólás Aktív témák