Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Ugyanez nálam: [link]
Mi a véleményed a kártyáról? Én nagyon elégedett vagyok egyelőre, bár még csak pár órája van a gépben, de játék közben végre KUSS van még akkor is ha húzva van! Gyakorlatilag nem lehet hallani
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
lizRRR
őstag
válasz Motion_Blur #7501 üzenetére
Hát állat 1 kártya
25 % ventilátor szabályozásnál (legkisebb)
Játék alatt 58 fok max és szó szerint síri csend.
Itt 1 kép ezt 1000 Mhz-n csináltam.
[ Szerkesztve ]
Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)
-
lizRRR
őstag
válasz Motion_Blur #7501 üzenetére
Most hasonlítottam a 2 MSI AB az enyémet + tiédet.
És az enyém picit több feszt kap alapból.
Ez most OC verzió vagy mi ?
Mert a tied 1031 eszik enyém meg 1093
[ Szerkesztve ]
-
lizRRR
őstag
válasz Motion_Blur #7504 üzenetére
De a - 80 MHZ nem magyarázza meg.
-
Petyyyyy
addikt
válasz Motion_Blur #7507 üzenetére
Ezesetben javaslom vedd fel a kapcsolatot DroidMester-rel. Ő a nagy áttörő a témában. A 7850-ét így sikerült 800MHz-ről a gyári 1000MHz-re gatyába ráznia.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
TTomax
félisten
válasz Motion_Blur #7493 üzenetére
Azt hiszem át kell kapcsolni a kis pöcköt a kártyán a cf csati mellett....lehet hogy azon van az OC bios...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Motion_Blur #7511 üzenetére
Szívesen,sajnos csak most láttam...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ricshard444
veterán
-
MPowerPH
félisten
-
kockaharcos
senior tag
-
MPowerPH
félisten
-
keIdor
titán
válasz kockaharcos #7516 üzenetére
Érdekes, hogy nincs rendes 7990, pedig a kártya közel fél éves, mármint a 7970.
Valami gebasz van vele biztos.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Zoli54213
aktív tag
Hogy kell az afterburnerben 1125Mhz felé húznia kártyát?
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Zoli54213
aktív tag
-
subaruwrc
félisten
válasz kockaharcos #7516 üzenetére
lol
ez csak szerintem tök fölösleges?
a 690 es egy igényesen kivitelezett, nem vészesen sok helyet elfoglaló kártya lett, ez meg egy ormótlan nagy tégla 3db 8 pines tápcsati ?
úristen ..... -
subaruwrc
félisten
válasz ricshard444 #7528 üzenetére
ez már tényleg csak arra, hogy kinek nagyobb. de ez szó szerint sikerült, nem is értem minek akkora keret azoknak a ventiknek. meg ekkora + vrm. hát ez akciósan lesz 300k ilyen komplex pcb mellett ..
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz subaruwrc #7531 üzenetére
Most ez a menő. De igazuk van a gyártóknak. Ahogy szűkül a VGA-piac úgy próbálják meg egyre komolyabb termékekkel felhívni a figyelmet. Mindenki meg akarja tartani azt a szeletét, amit eddig birtokolnak, de csökkenő eladások mellett lesznek olyanok, akiknek ez nem sikerül.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
TTomax
félisten
Napok óta figyelem... 2D-ben villan egyet a monitorom... de nagyon gyorsan csak pár vízszintes csík jelenik meg egy pillanatra... mi lehet ez????Sosem láttam még ilyet... 3D-ben is láttam már,de ott jóval ritkábban...
Valaki látta már ezt?★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
keIdor
titán
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #7534 üzenetére
Ez csak CF-ben? Mert nekem nem villog se az LCD tv, se a monitor.
Én mást vettem észre. Ha a DVI mellett a HDMI csati is rá van dugva a VGA-ra, akkor csíkozódik a kép. Mintha elszállna a frissítés a monitoron, ilyen alig észrevehető, halvány vékony csíkok haladnak. Ahogy kihúzom a HDMI-t, ez megszűnik.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Cybertrone
veterán
válasz MPowerPH #7536 üzenetére
Ennyire nem mentem bele, nalam is volt csak en nem foglalkoztam erdemben vele... kicsit roccent 2d be valtaskor, szerintem egyutt lehet vele elni!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz MPowerPH #7536 üzenetére
Nem a CF számít neki. Attól függ, hogy mennyire erős a tuning. A villanás és a képszakadás azért van, mert a kártya resetelte magát, mert lefagyott. Régebben ez kékhalált eredményezett, vagy szimplán merevre fagyott gépet. Az új Radeonokba épített védelmek ezt túlterhelés mellett áthidalják. Jellemzően órajelváltáskor, amikor a legkisebb a stabilitás.
Nézd meg, hogy hozzáér-e a HDMI fémoldala a ház fém részéhez, mert ilyennel én is találkoztam már, igaz nem Radeonon, de D-Sub és HDMI mellett hasonlóan zavarták egymást.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
subaruwrc
félisten
válasz Cybertrone #7534 üzenetére
ezt azért erős túlzás kijelenteni szerintem, hogy mindenkinél egytől egyig
nekem spec sosem volt ilyen szintű bajom radeon kártyákkal pedig a 2600xt-től elkezdve a 4850-70 - 5850 - 7970 esen keresztül minden volt már a gépben
akik alapból nem csípik a radeonokat, azokat súlytja
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz subaruwrc #7539 üzenetére
Ez van. Sokan nem értik meg az új generációs Radeonok működését. Régen a tuning abból állt, hogy felhúztad a kártyát, és ha stabil volt 3Dmaki alatt, akkor jó eséllyel stabil mindenhol. A GCN architektúra köré épülő termékek egy nagyon intelligens menedzsmenttel rendelkeznek, így akkor is lefuthat a 3Dmaki, ha nem stabil a tuning. Erre rátesz egy lapáttal az is, hogy a kártya magát reseteli. Egyszerűen régen, ha az órajelváltás túlterhelte a rendszert, akkor kifagyott. Vagy kékhalál, vagy csontra lefagyott minden. Az új Radeonokon ez annyiból áll, hogy a kártya megáll, majd egy speciális reset után ott fojtatja ahol abbahagyta. Ez okozza a kép elcsúszását. Ez egyértelmű jele annak, hogy a tuning nem stabil, csak ez már nem eredményez fagyást.
-
subaruwrc
félisten
persze, mert fikázni a legegyszerűbb, hogy így szar, úgy szar, de arra pl a 3dmarkolás is jó ( ami ugyebár sokak szerint haszontalan időpocsékolás ) hogyha nálam képhiba merülne fel tuningolt kártyával, elkezdenék azon gondolkozni, hogy vajon mi instabil, és nem rögtön az AMD anyját szídnám, hogy már megint csak ilyen szart volt képes előállítani ..
némelyik usernél úgytűnik inteligensebb a kártya is, lehet, hogy kezdődik a gépek lázadása ? ** akkor egy páran csúnyán rá fognak b....ni
-
gombcomp
senior tag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz MPowerPH #7541 üzenetére
Arra gondolok. Nekem sincs erre válaszom. Sosem oldottam meg. Bár az sem biztos, hogy ez volt a probléma. Egyszer csak jelezték nekem, hogy eltűnt, nem tudja, hogy mitől.
(#7542) subaruwrc: Biztos, felhúzzák a skynetet és annyi lesz nekünk.
Amúgy nyilván szokatlan az, amit a GCN-től lát a júzer. A tuningnál megszokott volt eddig, hogy az a jó, ha nem fagy le. Na most ez alapvetően megváltozott. Most már az sem mindig jó, ha nem fagy le, sőt biztos, hogy addig nem szabad húzni, mert problémák lehetnek 2D-s üzem alatt az órajel ugrálásánál.(#7544) gombcomp: Az igen. Ez simán alternatíva. Sok dolgot megmagyarázna.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Lenne pár kérdésem:
Kártya alapon, játék közben a feszültség 0.984 és 1.024V között ingadozik, de inkább 1V alatt marad. GPU load 99-100%, és max. 54 fokos.
A kártya alapfesze AB szerint 1.031V, gondolom ez droppol le, de nem kevés terhelés alatt egy kicsit ez az 1V?
Remélem hogy ez csak GPU-Z bug, de ilyen feszt is mutatott már: [link] pedig már AB sincs fent
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
XenHai
senior tag
Valaki próbálta már a 12.5b drivert?Mik a vélemények róla. Gondolkodok ,hogy be nevezek 1 SAPPHIRE Radeon HD7970 OC-ra . zöldeket annyira nem szeretjük itt meg ahogyan olvastam driver gondok vannak.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #7547 üzenetére
AB korrekten monitorozza, inkább hiszek annak
Két játék bench eredmény:
7950@1100/1600MHz@1.1V
1920x1080,8xMSAA,Ultra:
DiRT 3: min81, avg94 fps
DiRT Showdown: min62, avg80 fpsGPU max. 65 fokos, ventik max. ~48%-on, még így is bőven tűrhető a hangja
mod: 12.4b driver
[ Szerkesztve ]
-
Zoli54213
aktív tag
Hol van már a 12.5-ös driver? Már lassan június van....:S
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest