Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
E1even
senior tag
A márka nem rossz (mondjuk tápoknál Seasonic belsősöket csinálnak, ami azért elég jónak számít), viszont a 7970-es kártyája valamiért iszonyatosan melegedett, de lehet, hogy azóta javították ezt.
A 7950-esénél nem tudom, hogy fennállt e ez a probléma.[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
sixpak
nagyúr
Sziasztok. Pár év után unalmamban ismét felraktam a GTA 4-et és ez fogad:
Semmit nem enged állítani, vicces. Esetleg akinek megvan az megpróbálná, hogy nála is ez-e a helyzet?
THX.Szerk.:Valahol azt hallottam, hogy csak a 7000 sorozatú radeonoknál van ez így, de nem tudom mi lehet a megoldás.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
KAMELOT
titán
válasz sixpak #29902 üzenetére
Nekem volt HD7770 simán ment. HD7970-el is simán megy.
1. Milyen WIN-ed van?
2. Lehet tele van szeméttel a géped!(#29905) tipuka: Én sem értem miért nem folytatták a sorozatot!? Most lett volna a HD8xxx sorozat.
(#29906) PAUBEN: Semmi gond! Visszaviszed és cserélik neked!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
E1even
senior tag
válasz tipuka #29905 üzenetére
Tényleg nagyon gáz, eléggé átláthatatlan. Ki érti...
Pug: Igen, várjuk, de elég sok helyen feltűnt már ez az elnevezés.
Lehet, hogy van valóságalapja.9-10 nap múlva úgyis kiderül, hogy mi lesz.
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy Radeon HD7970 sapphire dual-X kártyáról tudnátok mondani pár dolgot? 86000 ft-ért mennyire jó vétel lenne? Új, garis kártyáról lenne szó!
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Tarill
őstag
a nagy harc:
tudjátok ki nyeri nem? remélem értitek
-
MrM94
addikt
Sziasztok,arrol szeretnek erdeklodni,hogy gondolkodtam egy 7950 beszerzesen.
Melyek az ajanlott peldanyok?Gondolok itt gyartokra.Meik feszultseg zaras stb,halk hutesileg,meg ilyesmik.
Koszi elore a valaszokat.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
nagyúr
Tessék az OGL3.as teszt 15.perc, nehogy kevésnek találd!
HSM kolléga már kifejtette hogy amit én és ő tesztelt beállítást, sokkal-sokkal jobban terhel(azonos órajel és feszültség mellett) De ezt bizonyítja a fenti teszt képem is mivel ahoz hogy elérjem a ~146.W os fogyasztást egészen 1200/1500.Mhz re kellett húznom és 1,225.v ra a GPU feszt a korábbi 1125/1500@1,138.hoz képest
De ahogy látom nem a GPU fesz és az órajelek befolyásolják a melegedést, mivel szinte csontra ugyan olyan a hőfokom közel azonos fogyasztás mellett mint a korábbi tesztemnél
remélem most már megfelel a teszt és elhiszed hogy nálam ilyenek a hőfokok, ja a szobában 22.fok volt, nem kell hitetlenkedni mert egy ilyen hűtőtől el is várható hogy hozzon egy viszonylag jó vízhűtéses rendszer teljesítményét és el is várom tőle ha már ilyen sokba fájt...
-
HSM
félisten
válasz DroiDMester #29920 üzenetére
Igen a fogyasztás határozza meg az elvezetendő hőmennyiséget. [link]
Kicsit számít a terheléstípus is, meg a memóriák hőtermelése, de az nem annyira.Nekem is durva lett a difi, 1000/1450 1,106V-on a régi Kombustorban 140W, míg ebben az újban 1150/1555 1,225V-on is alig 150W... Ja, és a régi a memóriákat is sokkal jobban fűtöte, így ott a 140W terhelés 100 fokra hevítette a VRM-et, míg az újban megállt 90 fokon a 150W is. Végülis érthető, jobban melegedő memóriák, melegebb NYÁK, melegebb VRM.
Még mindig irigylésre méltóak a hőfokaid. Bár nekem jobban tetszettek amiket régebben linkeltél ilyen alig pörgő ventikkel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tipuka #29922 üzenetére
Muszáj ezt itt kitárgyalni?
Van találgatós topic, kérlek ott boncolgassátok.⭐ Stella
-
ericdrawen74
senior tag
Egy kis segítséget kérek. Van egy tv–m, ami 1360x768as ės egy projektorom, ami 1280x720as, mind a kettőtegy kimenetrôl használom felváltva. Hogyan tudom megoldani, hogy cserėnėl az asztali ikonok a hhelyükön maradjanak?
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
MrM94
addikt
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Pug
veterán
válasz DroiDMester #29920 üzenetére
Félre ne érts, nem hitetlenkedtem, értetlenkedtem.
Le a kalappal az eredményeid előtt, továbbra sem értem, hogy miként képes ezt produkálni nálad a hűtő, de le a kalappal.
-
mqm
senior tag
Van már pontos megjelenési dátuma az új AMD Radeon kártyáknak?
[ Szerkesztve ]
-
Pacy
aktív tag
Helló! Van egy gigabyte 7950 kártyám. Mostanában foglalkoztat a tuningolása. A bios az 2012 2. hónap. Mennyi feszültséget szabad neki adnom biztonságosan? Nézegettem hogy bios flash után nem 1.096 az alap hanem 1.25? Nem flasheltem csak olvasgattam. Eddig nem nyúltam a feszültséghez. Nem is sikerül élérnem nagyobb órajelet mint 1000/1300. Tanácsokat szivesen fogadok! Köszönöm
-
ricshard444
veterán
Én DOTA-hoz és kissebb játékokhoz 925/1375-t tolok 1V alá droppolva, így max 85-90W-t eszik a GPU több 100fps mellett is és 600 RPM mellett 48 foknál megáll, sok helyre ennyin is elég, ha meg nem akkor 1190/1825 és ott van a kell teljesítmény.
Az első kártyám ami jól skálázható[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. nem tudjátok ,hogy Maya 3D-hez jó-e a 7950 vagy a 7970? nem nagyon akarok nvidiat venni?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Cseneles
őstag
Helló! Nekem is Gigyabyte HD7950WF3 van! Nem tudom melyik Biost használod viszont ami nekem legjobban bevált az agyártótol is letölthető F43-as jelzésü Na most a kárty alap értékei 900Mhz@1096mv memória 1250@1,5v Nekem a Boost-os Bios al nem volt kép a hdmi-n de az én kártyám Rev 1-es! Ezt úgy tudod megnézni,h PCIE felett rá van irva a kártyára! Tuiningban a rev 1 amin szabályozható a feszültség igy az enyim lehet szerencsés darab de 1050Mhz-t viszi 1106mv al a ram az 1375@1,5v erre is van egy módositott bios az F43-ból átszerkeztve igy nem kell tuningolgatni fel toltam a kártyára és alapból igy megy! Ha tuningolni akarsz elsőnek a kártya rev számát nézd meg
[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Whysperer
addikt
válasz BeLucZ #29942 üzenetére
Igen mert maya miatt kellene venne nvidiat es ati joval erosebb a jatek szegmensben. 760 2 gigas araba siman kapok egy 7950 3 gigasat
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest