Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz papírzacsi #52007 üzenetére

    Csak vicceltem, vazze, azért volt ott a smiley. :B :R

    Már hogy ne lenne erősebb a 7950? :Y A 7870XT-m erősebb a 270X-nél, és még a gyári tuningot is tuningolni kell, hogy befogja a 7950-et. Ez azért távolról sem arra utal, hogy a 7950 gyengébb lenne... :U

    Steve198310: Alapból a 7950 jó lenne, mert ezek jól tuningolhatóak, 7970-nel nem lennél sokkal előbbre. A Club3D viszont nem egy ász gyártó, mindenképpen nézz utána, megfelelő hűtés van-e a RAM-okon, de főleg a VRM-eken, vagy van-e egyáltalán, mert ezek híján szoktak tönkremenni a kártyák, és persze tuningolásra is kisebb az esély, főleg VRM-hűtés híján. Ha minden OK, és be tudod tesztelni a kártyát, akkor sztem megéri erre váltani, mert jóval nagyobb teljesítményt kapsz, és nem lesz annyi driver-hiba, mint az R-esekkel. A kistesó 7870XT-vel pl. nálam alig, és azok is elvétve játékokban (ja, BF4-et meg is kell néznem, Sam2-nél meg a VSync kiiktatása megoldotta a befagyást, ami azért elég érdekes egy grafikailag ma már ennyire gyenge játéknál). Még a "known issues" sem jöttek elő. De, ha váltasz, nV-t vegyél. ;)

    makoss: Böngésző 3D gyorsítás, gyakran okoz hibát. Ma már ezt a sz.r foxot is gyakrabban frissítik, mint a vga-drivereket, flash playerről nem is beszélve. Nálam akadós problémát (v. pl. előretekerésnél csak hang ment, kép 0,5-2 perccel utána) hardveres lejátszásnál csak az AMD Accelerated Video Transcodig szolgáltatás telepítése okozott, de az idén 3 drivert kivéve (ezeket írtam) mindegyiknél. Ezt még AB egyenletes jelvezérlés sem oldja meg. Ennek eltávolítását, hardveres videolejátszás (minek az?) kikapcsolását, AB egyenletes órajel/fesz. vezérlést érdemes megpróbálni, önmagában a drivercsere nem feltétlenül segít, mint látod.

    V.Dave: Bingo! :Y :C

    frozzyZTE: És a legfrissebb driver hibáira mi lesz a megoldás? :F :))

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák