Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
kickboxko
tag
Üdvözlet!
Nincs véletlenül valakinek akármilyen jellegű (valós) tapasztalata 7870 Tahiti-Le -s kártyáról?
Gondolok itt Teljesítmény/Hang/Tuningolhatóság/Tartósság.
Nézegettem teszteket a neten , de a valós tapasztalatot többre értékelem.A tesztekből az derült ki hogy jól tuningolható de nagyon hangos.
Nincs információja esetleg valakinek hogy fog e a közeljövőben két ventilátoros "fejlettebb" hűtésű modell megjelenni?
Powercolor és VTX3D között vacilálok utóbbi 58k- ért már van."Life is simple"
-
Gtaati
őstag
Helló! Valaki meg tudná mondani h a Tahiti LE alap referencia feszültsége mennyi Köszi
-
Algotis
addikt
válasz ALONSO11 #27402 üzenetére
Hosszú távra a GCN Architektúra miatt a 7850-t érdemesebb venni.
Régebben a gtx 660 erősebb volt, mostanra azonban sorban jönnek az új driverek, amikkel több FPS-t is hoznak a 7850-ek.
Újabb játékokban pedig már mindenképpen a 7850 a jobb. Tomb Raider jó példa rá.
Gigabyte-ra nincs panasz, csak az újabbak nem annyira tuningosak.
MSi-re venti miatt van panasz, az ASUS-ra pedig még nem volt.Androidos Outlookból küldve
-
odorgg
addikt
válasz - = Zk = - #27399 üzenetére
Bf3 multi legyen a tesztben pls, érdekelne tapasztalsz e mikrolaggot. Zibatower a legmikrolaggosabb, többin nem mindenhol jön elő.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
lowzor
veterán
válasz - = Zk = - #27399 üzenetére
Skálázódásra a kíváncsi lennék BF3 multiban. Nálam nagyon gagyi volt 7850 CF-el.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz Algotis #27409 üzenetére
Nem is azzal van a baj, hogy azt írod, hogy TR-ben gyorsabb(ami mondjuk a 314.22-vel már>>itt<< és >>itt<< is látszik, hogy nem feltétlenül igaz), hanem ez:
"Régebben a gtx 660 erősebb volt, mostanra azonban sorban jönnek az új driverek, amikkel több FPS-t is hoznak a 7850-ek.
Újabb játékokban pedig már mindenképpen a 7850 a jobb."
Pont hogy régen volt egy szint a 660 a 7850-nel, az új játékokban már gyorsabb... Crysis 3 és a Bioshock is GE cím, még is gyorsabb a 660 még a 7870-nél is...[ Szerkesztve ]
:-)
-
belinho
senior tag
válasz Algotis #27409 üzenetére
Más tesztek: Link1 , Link2, Link3
Attól még, hogy Gaming evolved az nem jelent semmit! Csak AMD-s gépen lehet demózni vele!
Az Alien colonial marines is Gaming Evolved, a többit mindenki tudja, a játék pocsék grafikailag, de szerződésbe van az AMD a Sega-val, ezért rajta van a Gaming Evolved matrica!
A Crysis 3 és a Bioshock Infinite is Gaming Evolved! -
Algotis
addikt
válasz marcusa #27412 üzenetére
Esetleg még számíthat az is, hogy AMD procija van.
Mellesleg tuningban picit meghúzva, még alapfeszen jobban tud teljesíteni.
a GE címekben nem is, de az AMD címekben biztos.
Példa:
asdxv talált egy durván tuningolt gtx660 tesztet, ugyanazzal a procival amit ő használ.
Azonos órajelen sokkal jobb a 7850, de még alapon is csak pár ponttal marad le tőle.
1050mhz-n meg már ugyan az, és azt keni a legtöbb kártya alapfeszen.NEM mondom, hogy 7850-et vegyen, de azért figyelembe kell venni ezt-azt is...
Androidos Outlookból küldve
-
Gtaati
őstag
válasz lowzor #27406 üzenetére
A problémám az hogy lehet állítani AB-ben feszt de közben Gpu-Z-vel nézem az értékeket és látom h a 12v-s táp értékem leseik 11.3-11.5 környékére meg eközben változik a gpu feszültsége is, hiába húzom fel AB-ben fesz 1.3-ig +20% mellett akkor is ilyen 1190mv és max 1235mv között mozog az érték nem tudok több feszt adni neki! És mindeg y szinte hogy hova állítom az AB-ben a csúszkát a feszültségnél olyan minth anem reagálna rá és nem is látszik ez a GPU-Z-ben! Mitől lehet? A boost miatt, vagy kicsi a tápom és nem jut annyi kaja neki vagy miért? Köszönöm!
-
- = Zk = -
félisten
válasz odorgg #27410 üzenetére
BF3 alap. azért akarok CF-et vagy 7970-et ...
Ziba?.. ok, mindenképp... ha van speckó pályád erre, akkor jöhet a link róla. addig nekiesek az egy kártyás teszteknek (Y)
(#27411) asdxv
ezt mivel kell nézni?[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
odorgg
addikt
válasz - = Zk = - #27417 üzenetére
Ziba Conquest Domination 32 playerrel, vagy a felett. Laggosabb helyek: A-rol kiugorva C-re nézve, B feletti balconos rész, és A hosszúfolyosó vége nagy előtér.
-
- = Zk = -
félisten
válasz odorgg #27418 üzenetére
right Sir!... (Y)
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
->Raizen<-
veterán
Reméljük nem koppansz majd nagyot a cf-el meg a bf3-al.
-
- = Zk = -
félisten
válasz ->Raizen<- #27420 üzenetére
..érted ez alatt azt, hoyg az FX kevés lesz?
nekem az lenne a legjobb, ha a min FPS-em megemelkedne. a többi már csak hab a tortán
-
odorgg
addikt
válasz - = Zk = - #27421 üzenetére
BF szereti az FX-et, attól én nem félek. Viszont a CF/SLI-vel nem annyira barátkozott össze.
A kedvencem, mikor low grafon kevesebb fps-t adott cf-el mint egy vga-valOrigin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
- = Zk = -
félisten
-
lowzor
veterán
Úgy, hogy beesik 30-40-re az FPS, mert mindkét kártyát 30-40%-on használja néha. Nekem is több 1 kártyával az FPS-em, mint 2-vel volt.
-
Algotis
addikt
válasz marcusa #27416 üzenetére
Így van, de szerintem jó vétel volt ez is. 2 év múlva majd lesz cserélve, addig jó lesz ez. Úgyis csak BF3-mal meg pár régebbi játékkal játszom, arra meg jó ez is
!SZERINTEM! Nem volt ez se rossz választás.
Kicsit amúgy is húzatom, és így tud már annyit, mint egy 660.
PONT.Androidos Outlookból küldve
-
marcusa
addikt
válasz Algotis #27426 üzenetére
Nem kell kiabálnod, senki nem állítota az ellenkezőjét annak, hogy nagyon is jó vétel a 7850, videókaris topic-ban is rendszeresen azt ajánljuk 50k-s kategóriában. Csak arra reagáltam amit írtál, hogy az új játékokban hú de sokkal jobb a 7850 a 660-nál, ami nem igaz, pont fordítva van. pont.
[ Szerkesztve ]
:-)
-
- = Zk = -
félisten
válasz odorgg #27418 üzenetére
ombre, van egy kis gond...
ilyen pálya nincs.. max 24 fős.... e felett meg lehetetlen megállni és nézelődni.....
szal megyek egy AK pályára és ott nézelődőm.. ha tudok
-
odorgg
addikt
válasz - = Zk = - #27428 üzenetére
Jah hát pörgés van
Tökmindegy végülis, nálam minden mapon mikrolaggolt, szal az kérdés tapasztalsz e mikroakadást vagy nem? Illetve lowon mit produkál a cucc?
-
KYZRR
őstag
Sziasztok!
Matol en is belepnek a topikba, Mivel egy Sapphire HD7850 Dual-X OC boldog tulaja lettem.
Tuningban kb meddig tudok elmenni alapfeszultségen?
CCC Max. megengedett orajel stabil.[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
- = Zk = -
félisten
válasz odorgg #27430 üzenetére
meglesem...
de a low engem hol érdekel? .... miért kéne hoyg izgasson?.. ultrát neki" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
odorgg
addikt
válasz - = Zk = - #27432 üzenetére
FPS huszárokat a low graf érdekli, szal engem is
-
- = Zk = -
félisten
-
mcmike
őstag
Ez a 3DMark11 érték jónak számít egy Giga HD 7850 OC 1GB kártyától? VGA alapon (900/1200), CPU 4.0 GHz-en, konfig adataimnál...
Válaszokat előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
Anaren91
senior tag
válasz odorgg #27430 üzenetére
Én még azt tudnám ajánlani hogy nézdd meg win 8 alatt hogy hogy megy. Nekem kevésbé jött elő úgy rémlik a mikrolagg win 8 alatt mint win 7 el. De holnap írok pontosabbat mert holnap húzom vissza a gépre a win 8 at.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
- = Zk = -
félisten
noh, akkor noob-kodok
no CF... why? ...
minden látszólag smakkol, a GPU-Z látja a két 7870-est, ellenben nem tudom aktiválni a CF-et... AMD VE Overdrive menüben nem jelenik meg....
ez akkor most gáz, mi? -.-
[ Szerkesztve ]
-
Anaren91
senior tag
válasz - = Zk = - #27438 üzenetére
CF hidat rátetted a kártyákra?
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
- = Zk = -
félisten
válasz Anaren91 #27439 üzenetére
annyira nem vagyok noob...
-
HSM
félisten
válasz kickboxko #27403 üzenetére
A logout blogomban komplett, részletes tesztet is találsz egy ilyenről. Összefoglalva, a Sapphire kártya alulfeszelve rendkívül csendes, gyakorlatilag néma, de gyárilag is abszolút elfogadható a hangja, egyáltalán nem tartozik úgyse a zajos kártyák közé, csak nem néma csendes. A kártya építési minősége is szerintem kitűnő, ha nem húzod ész nélkül tuti sokáig fogja bírni, ha amellett döntessz.
Ja, és két ventis.A Powercolor/VTX kártyák bár ugyanarra a NYÁK-ra épülnek, korántsem olyan igényes megoldások, egyventis hűtő, nincs árnyékolás a DVI csatin, lespórolták róla a DUAL-BIOS-t....
(#27434) macy: Amiatt e aggódj, majd kiteszi a memóriából a felesleges dolgokat, ha kell a hely. Addig úgyse zavarnak senkit, ha benn maradnak, amíg másnak nem kell hely... Ennek így kell működnie.
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Jól tetted rá a hidat? Szedd ki és rakd be újra a kártyákat, hátha megoldja. Nálam is szarakodott az elején, aztán ez volt a kulcs.
-
kovsol
titán
Drivert újratelepítetted ?
(#27444) - = Zk = - pedig nekem addig nem ment a CF amíg nem frissítettem a drivert. A CAP -t is lehet máshogy rakja fel hozzá ha CF ben van.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
- = Zk = -
félisten
válasz kovsol #27443 üzenetére
nem (nehogy már 2013-ban még egy friss Wint is fel kel ltennem egy CF miatt )
(#27442) asdxv
igen, 2x is lecsekkoltam[ Szerkesztve ]
-
KYZRR
őstag
válasz - = Zk = - #27444 üzenetére
Csereld meg a Vga-kat.
You can only die once, make sure it is worth it...
-
- = Zk = -
félisten
megtörtént, semmi
"kikapcsolt adapter"-ként kezeli az AMD Vision... warum?
[ Szerkesztve ]
-
Looserke
őstag
Hali!
Az iPon gariban cserélte a BS hibás SAPPHIRE 7850 OCmet és van lehetőségem másik típust választani helyette.
Ahogy láttam a sapphire 7870ek ára jelentősen esett mostanában.
Van valakinek tapasztalata a mostani SAPPHIRE 7870 OC-kel? Elvileg a január 23 után gyártottakat már nem érinti a BS hiba. Vett azóta valaki ilyet meg tudná ezt erősíteni? Nem akarok még egyszer BS-es karit kifogni.[ Szerkesztve ]
-
arcsi84
aktív tag
Most néztem meg a TOMB RAIDER-t.
Jó értéknek számít, ha full hd ultimate beállítások mellett (tress fx nélkül) egy giga 7850 1GB 37-52 fps-t dob?
Mert nekem meglepően jónak tűnik egy intel g2020 mellett.
-
Looserke
őstag
erre gondoltam
[SAPPHIRE 11199-19-20G HD7870 2GB GDDR5 OC GHZ EDITION PCIE]
SAPPHIRE Technology has confirmed that a technical issue has been identified in two models of its HD 7870 series graphics cards, specifically SKU numbers 11199-16 and 11199-19 that were manufactured before Jan 23 2013 and before serial number A130300061911.
Cards with serial numbers after A130300061911 (ie A130300061912, A130300061913, etc) have already had the correction implemented.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest