Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pug
veterán
válasz csucsbicep #27302 üzenetére
Nekem is volt már velük ilyen jellegű problémám. Sajnos.
-
sssskull
csendes tag
Sziasztok
7850 sapphire oc modellekből ugye már nincs blackscreen-es az iponnál? Mert elvileg a márciusi szállítmány volt az ha jól emlékszem. -
Anaren91
senior tag
válasz Looserke #27306 üzenetére
Nem tudom mennyire laksz Budapesttől de ha nem olyan messze akkor szerintem menny be személyesen és mondd meg nekik hogy addig te onnan el nem mész amíg nem adnak neked egy olyan kártyát amilyet anno vettél mert ez így nem kóser. ha ez nem hatja meg őket akkor mondd meg nekik hogy a következő utad a fogyasztóvédelemhez vezet.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
sssskull
csendes tag
Hát nekem a visszavitel annyira nem opció mert külföldön lakok
Az msi-vel van gond? Az 1 venti miatt lehet hangos/meleg? -
Looserke
őstag
Megjött a válasz az emailemre, cserélik olyanra amit akarok, akár másik márkára is.
Így már korrekt... -
joysefke
veterán
Ha reggel hétkor kezd ott el szobrozni, akkor délután kettőre akár meg is kaphatja a cserekártyát, ellenkező esetben egy napot várni kell
Viccet félretéve nekem még nem volt velük semmi bajom (ami HW ésújonnan veszem, azt onnan veszem meg) bár igaz, tőlük még semmi nem ment tönkre gariidőn belül. Ráadásul olyan extra kéréseim is szoktak lenni, hogy "nézzék meg a rendelt ház hűtőventijét, mert ha nem rev2-es, akkor nekem a ház se kell" és rugalmasan álltak hozzá, megcsinálták. Aztán volt olyan, hogy mérjék meg a WD20EXRX-et mérlegen, mert csak akkor kell ha 640 gramm környékén van, itt is viszonylag rugalmasak voltak...
J.
-
sssskull
csendes tag
ASUSsal van valami gond ? melegedés vagy hang?
-
sssskull
csendes tag
x4 965 öt öt tervezek majd venni hozzá az elég hozzá nem? az alaplapom nem támogatja az fx eket..
és akkor asus msi v sapphire a legjobb? melyiknek a legkisebb az esélye a bs re? -
leonel
aktív tag
Sziasztok,
Próbáltam visszaolvasni, de nem találtam infót.
Asus 7850 DCUII V2 + Asus Gpu Tweak
Csak 1,165-ig engedi emelni a feszültséget - holott olvasom, hogy 1,2 még lazán vállalható lenne.
Mi ennek az oka? Tudok még valamit állítani?
Advanced módban van és a target meg a range is pipálva.
Kösziwww.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
-
HSM
félisten
válasz csucsbicep #27302 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy az I-betűs bolt csak kisker, ráadásul nem raktáras fajta, ők azt küldik neked, amit nekik küld a nagyker/forgalmazó. Sajnos itthon sok márka nagykere, forgalmazója, khm, nem éppen korrekt gari terén, és ezzel a kisker (I betűs bolt) se nagyon tud mit kezdeni. Sajnos ezt tapasztalatból írom.
Azt pedig nem várhatod, hogy az inkorrekt nagyker miatt az (I betűs bolt) nyelje be a karidon a kárt, és vegyen neked újat, és szívjon a használt kártya értékesítésével. Szar helyzet, mert a vásárló meg csak az I-betűs boltot cseszegetheti, de csak azért mondom, nem tartom valószínűnek, hogy ők a leginkább sárosak ebben a dologban.
Velem eddig mindig maximálisan korrektek voltak, amennyire tőlük telhető volt (leszámítva, hogy nálam is a nagykeres dolog ismét befigyelt, de az nem az ő saruk volt) pedig volt velük garis rendezésem nem is egy.[ Módosította: radi8tor ]
-
HSM
félisten
válasz Looserke #27321 üzenetére
Persze, akkor vissza kell juttatni nekik, hogy bokszolják le a nagykerrel, mivel ez nem olyan, ami volt, és így nem felel meg neked. Csak azt mondtam, nem őket kell emiatt szidni, én úgy látom, hogy ők amit lehet, azért megteszik.
Sajnos viszont a saját bőrömön tapasztaltam anno, milyen bizonyos nagykerek hozzáállása, és bizony sokszor nem kicsit nézik hülyének az embert (vagyis ilyen esetben céget), és tagadják meg akár a nyilvánvalóan hibás kártya normális tesztelését, és garanciális rendezését... -
do3om
addikt
válasz Looserke #27297 üzenetére
Légy szíves mondanál egy boltot ahol ez így megy?
Ahol egy bontatlan dobozos terméket kapsz, de nem a bolt cseréli ott helyben hanem a gyártói garizás után.
Biztos csak én hallatom még ilyenről.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
sssskull
csendes tag
akkor x4 965 + asus 7850 oc v
x4 965 + sapphire 7790 dual x oc ? gyorsabb lenne a 7850 azzal a procival, mint a 7790?(kösz a sok helpet ) -
do3om
addikt
válasz Looserke #27325 üzenetére
ok
Ha csak nem a bolt cseréli ak OEM terméket kapnak a gariból.
Biztos nem gonlták a cserélők hogy kel az a kimenet, de valóban küldhettek volna egy másikat abból a szériából hátha az is bs-es.sssskull
Ha az árkülönbség nem vészes ak a 7850 egyértelműen, szerintem gyorsabb lesz a pociddal.
Am nem tuningolod a CPU-t?[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
PandaMonium
őstag
válasz Looserke #27297 üzenetére
Én ahogy már korábban említettem egy GTX660 -at vittem be hozzájuk kb. 2 hónapja, 3 hét múlva visszaküldték, hogy semmi bajt nem találtak a kártyánál és érdekes módon utána nekem is jó volt (pont mint valakinek itt a fórumon, már nem tudom ki írta, hogy ő is pont így járt), ez után kb. másfél héttel megint elkezdődtek a bajok a kártyánál. Ismét visszavittem hozzájuk és ma, egészen pontosan kicsit több mint egy hónap után képesek voltak visszaadni a kártya árát mert legnagyobb szerencsémre nem voltak képesek se megjavítani a kártyát, se kicserélni (amit amúgy nem értek mert forgalmaznak ugyan olyat a webshopjukban).
De mindegy, személy szerint én így "szerencsésen" megúsztam, visszakaptam a pénzt, de ettől függetlenül nem változik a tény, hogy röhej ez az iPon...
(#27319) HSM: Korrekt gesztus lett volna a csak névre való utalás (én azért ennyire nem tisztelem őket) de egy helyen kiírtad és így bukta az egész.[ Szerkesztve ]
What I cannot create, I do not understand
-
HSM
félisten
válasz PandaMonium #27328 üzenetére
Köszönöm, hogy szóltál, direkt nem akartam leírni, kértem javítást.
-
sssskull
csendes tag
hát 965 nél azt írják hogy elég hangos és meleg nem nagyon akarom cseszegetni hogy porszívó hangja legyen egy COOLERMASTER Hyper TX3 EVO t talán veszek hozzá
-
leonel
aktív tag
-
sssskull
csendes tag
his gigabyte asus vagy msi? melyiknek van a legjobb hűtése? newegg en elég sok 5 csillagot adtak a hisnek és az ára is 46 a 2gb osnak HIS 7850 Fan 2GB GDDR5 (H785F2G2M) ------------ amúgy a fan az ott ugye nem az hogy csak a ventillátor van a dobozban ?-.-
-
do3om
addikt
válasz sssskull #27337 üzenetére
Mindhárom jó, de csak a HIS.ből adtál meg pontos típust! Jó lenne a többől is hogy miket néztél ki.
Talán az giga oc mert magas orajelek vannak rajta, és jó a hőtése, Asus is jó, az MSI meg TF vagy sima egyventis?[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
joysefke
veterán
HSM-en kívül más is próbált Tahiti LE-t alulfeszelni?
Milyen tapasztalatok vannak?
Építhetek arra, hogy, ha Tahiti LE-t veszek, akkor alulfeszeléssel gyári órajelen a Pitcairn 7870 szintjére, vagy az alá jutok?
HSM alulfeszelt LE-je hatékonyabb lett, mint a gyári 7870...(mindenképpen halk kártyát akarok, többletsebesség csak akkor kell, ha az hangtalanul, és alacsony fogyasztással jön)
HSM: interneten nézted, hogy másoknak milyen tapasztalatai voltak a Tahiti LE alulfeszelésével?
üdv
J.[ Szerkesztve ]
-
sssskull
csendes tag
HIS 7850 Fan 2GB GDDR5 (H785F2G2M)
ASUS HD7850-DC-1GD5 HD7850 1GB GDDR5 PCIE
Gigabyte ATI HD7850 OC 1GB DDR5 GV-R785OC-1GD
MSI HD 7850 1GB OC R7850-1GD5/OCez a 4
a giga a 2 ventis csak
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz ->Raizen<- #27342 üzenetére
olvastam
sajnos hozzászólások kevés konkrétummal szolgálnak.azért köszi
-
HSM
félisten
válasz joysefke #27339 üzenetére
Eddig még senki sem panaszkodott, hogy miket írok, vagy hogy neki nem jött volna össze.
Valamennyire szinte biztos, hogy mind alulfeszelhető 800-900Mhz körül, ahol már biztosan hozza az alap 7870 sebességét, de nyilván van valamekkora szórás, garancia meg ugye csak a gyári értékekere van. A 7900 topicban amúgy elég jól bírják az alulfeszelést a Tahiti-k azoknál, akik próbálták.
De van a topicban néhány Tahiti-LE tulaj, majd olvassák, és reagálnak.
Addig amikre én emlékszem: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs