Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
Ez most jutott eszembe ugye a hővezető pasztát ajánlott bizonyos időnként cserélni. Namármost ha van 2 év gari a kártyámra és én ezalatt újrapasztázom mert mondjuk úgy járok mint most hogy vacak a gyári paszta. Mivel nem egy nagy cucc újrakenni otthon is meg lehet csinálni. Olvastam valahol hogy azért is nem ragasztják le a kártyákat ilyen matricákkal hogy ezt meg tudd csinálni. Ennek ellenére ez garancia vesztéssel jár? Mert oké hogy szétkapom a kártyát de ha ilyen van hogy vacak a gyári pasztázás és kb 2 perc alatt otthon megoldom most küldjem vissza gariztatásra és várjak rá mittom én hány napot hogy megcsinálják?
Csak azért kérdem mert kb 2 hónapos a kártyám és ha valami gebasz lesz vele akkor most e miatt nem fogják cserélni vagy mittom én...Bár Magyarországn úgyis belekötnek minden vacakba...rosszul néztél rá vagy nem bal kézzel fogtad meg hanem jobbal...
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Solesz84
aktív tag
válasz proci985 #26091 üzenetére
Rendeltem egy ilyen átalakítót.Remélem ezzel már működni fog az Eyefinity.
http://www.powercolor.com/Global/products_Accessories_features.asp?id=2
Köszi a segítséget.
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
lowzor
veterán
Hát átkéne, itt ne nagyon offolgassunk.
Igen, a többi DCII-eshez, úgy értem. Véglis csak tuningnál jön meg nagyon a hangja, de ez a többi 7950-nél is így van. Jó választás véglis az Asus is. A Vapor X 7950-nek a VRM hűtésével vannak gondjai, úgy hallottam.[ Szerkesztve ]
-
Solesz84
aktív tag
válasz viperabácsi #26158 üzenetére
Innen:
http://ipon.hu/webshop/product/powercolor_displayport___dvi_d_atalakito/195397
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Spirit #26145 üzenetére
állítólag halk meg jó.
Gippo: van 7950 topik, ott kérdezz utánna.
a milyen 7950et itt teljességgel off topik, kérlek innentől ezt a témát ebben a formában itt hanyagoljuk.
(78x0 vs 79x0 összehasonlítás továbbra is on adott esetben, de konkrétan a melyik 7950 milyen hűtővel rendelkezik az itt teljességgel érdektelen)
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
V.Dave
senior tag
hogy lehet afterburnerben állítani TDP limitet a kártyának?
Xiaomi mi 8 6/128
-
kungzi
veterán
válasz csucsbicep #26164 üzenetére
tuningnál ezt érdemes állítani? +10-t esetleg?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz EvilSymbol #26174 üzenetére
Ha valakinek unalmas az élete és izgalmakra vágyik nyugodtan vehet ilyet.
-
V.Dave
senior tag
válasz csucsbicep #26164 üzenetére
és az hol van mert én nem találom légyszi ha küldenél egy képernyőmentést az AB-ről és a beállításaidról
Xiaomi mi 8 6/128
-
Killer01
őstag
Hozzá tudok szólni, Zafírt szerettem volna venni a 7870-es sorozatból...aztán a fórum keresőjének a használata után körbenéztem más fórumokon köztük külföldi oldalakon is. Köszönöm, de nem szeretnék 2-3 hónapig azon aggódni, hogy lesz-e BS vagy nem; ha lesz cserélik-e gariban vagy nem stb.
Teljesen egyszerű a képlet: létezik a hiba? igen. Elismerte a gyártó? igen/részben. Sokan beszívtak vele? igen. Kell ez nekem? nem. A hardver vásárlás nálam nem kaland-játék-kockázat, Asus-t vettem, ennyi. -
V.Dave
senior tag
válasz csucsbicep #26180 üzenetére
nálam egyáltalán nincs ilyen, nem a beállításoknál kell engedélyezni valamit? 13.2 AB ről most váltottam 13.3-ra de egyiken sem emlékszem hasonlóra
Xiaomi mi 8 6/128
-
kovsol
titán
A sapphire 7870 mellé (még az első szériás) egy giga 7870OC fog bekerülni CF ben nálam.
XFX 7870 két ventis változatáról néztem egy rakat tesztet és mindenhol panaszkodtak a hűtés hatásfokára. Sajnos ugyan azt a bordát teszik rá mint a 7850 -re Mindenhol dicsérik, hogy milyen halk, de simán 15-20 fokkal is melegebb lehet, mint egy sapphire vagy giga kártya. Még a ref hűtésnél is szarabb.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
addikt
válasz kovsol #26187 üzenetére
Na kíváncsian várom majd a véleményedet róla, mert én is 7870 cf-ben gondolkozom feltéve hogy erősebb egy húzott 7970-nél, mert ha nem akkor maradok az 1 kártyánál.
Na mind1 kivárom a véleményedet róla.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
lowzor
veterán
válasz gyuribácsi88 #26188 üzenetére
Ha húzva vannak a kártyák, akkor erősebb.
-
kovsol
titán
Korábban is használtam már CF -t mondjuk az jóval régebbi széria volt. Még 3870 CF. Szóval tudom mibe vágok bele
Igazából az egész azon múlik mennyire bughalmaz a játék amivel játszol, de most már a CF -re azért oda figyelnek a fejlesztők és a driver támogatása is rendben van.
Igazából GPU erőben a CF a jobb, Ram sebesség és méretben meg a 7970.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
DeXoSZ
csendes tag
Sziasztok, bejelentkezek én is egy Gigabyte 7850 2GB OC verzióval. Márciusi vétel, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, amennyivel többe került a korábbi 7770-nél, pont annyival erősebb.
A hűtésével nincs gondom, hatásos a két 10cm venti és egyenletes a hangja. Egy kis átszabályozásra azért szükség volt, üresjáratban levettem 30%-ra, így hangtalan.
Tuninggal GPU-t maximum 1115 Mhz-n sikerült stabilizálni 1,225V mellett és ASIC 78.0%.
Phenom II 3.4 GHz mellett megy és elég jó párosítás, játékok alatt végig 90-100% a GPU. A tápot pedig egy 400W-os Chieftec adja neki.
-
proci985
MODERÁTOR
elvileg a 7970 GHZt is ütnie kéne a két 7870nek.
7850nel én néztem skálázódást, eddig elégedett vagyok.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest