Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz DroiDMester #15503 üzenetére

    A Boost verzió +25Mhz-e nem váltja meg a világot a gyári 900Mhz-es OC órajel után. Ez a relatíve teljesítmény összesítés kicsit olyan, mint a statisztika - sokszor csak a lényeg nem jön át. De én nem is általánosságban mondom, hanem kimondottan GCN téren - és azt sem elsősorban az AMD-nek róvom fel, hogy nem azt nyújtja amit elvileg nyújthatna. FC3 tesztet láttál már? :U Ez GCN optimalizált játék, ezt nemigen lehet megmagyarázni. A "sz@r" Kepler nem, hogy sokkal gyengébb lenne... a hülyék, biztosan nem mondták neki, hogy itt Hé, itt biza a GCN-nnek kell jobbnak lennie! :N

    darky@: Bár iróniának szántad, de magad sem tudod ez mekkora igazság! Gondolom nem sok PS3 van otthon, mert tudnád: ott nincs kínlódás, csak játék és játékélmény. Sajnos többnyire csak 720p-ben, bár egy jó elektronikával ellátott TV-n ez is nagyon jól mutat, az exclusive címek meg különösen igényesek. ;)
    Éppen azért hajlok afelé, hogy kiszállok ebből a mókuskerékből - legalább átmenetileg -, amíg megjelenik az új konzol-, és VGA generáció. Akkor majd kiderül melyik beruházás lehet jobb, és hosszabb távú.

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák