Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz ViZion #13550 üzenetére
Semmit.
Vga-k is készülnek különféle ramokkal és ugyanaz a tipus számuk.
Vagy annó hdd-nél lemez és fejszám is változhatott.
Ahol biztos lehetsz a chipekben azok csak a gyártó. Pl samu.
Akik nem gyártanak chipeket "csak ramot" ott eddig is elképzelhető volt ilyen olyan eltérés.
De ez már a ddr1 óta van.Amd - Radeon - Ryzen
-
norbert1998
nagyúr
DRAM Calculator for Ryzen: Ezzel játszottál már?
-
Apucy01
őstag
Nem a játék az érdekes hanem amit szövegel a srác [link]
azon gondolkodom hogy én vagyok a hülye vagy a navi ha igy lesz valóban hátramenet lesz a radeon7 hez képest?
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Televan74
nagyúr
válasz Apucy01 #13556 üzenetére
Én hallottam már év végét is a Navival kapcsolatban. Esetleg ha tényleg igazak azok a adatok akkor egy 300$ körüli középkategóriás Navi10 nagyot szólna a piacon. Mikor idén nem mutatták ,én egyből arra tippeltem,hogy valamit hibát találtak,és csak kényszerből hozták a Vega VII kártyát. Várjuk szeretettel a Navi10 Sapphire kártyákat.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #13554 üzenetére
vótmá', csak még 3,9 GHz-n, fentebb megtalálod.
Most még hegesztek a 4 GHz-n, de kölkök játszottak fél napot, stabil volt. Fortnite 55-90 Fps, átlag olyan 75-80 körül, a ládanyitásra meg ilyesmi csillivillire esik be 55-65 Fps-re. Nincs minden maxon, árnyékok, víz, stb miden van, de pontosan nem emléXem. Így játszható simán. Mással még nemigazán játszottunk rajta, 3,9-nél Destiny2 jó volt.Ezt a dramost kipróbálom, ha már ajánlottad. Van multi része is?
Televan: várjuk hát... csak amíg a háttérben nV elintézi, h a ződkártyákon jobban fussanak a dolgok, addig a vörösöknek eléggé rosszfelé lejt a pálya...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Apucy01 #13560 üzenetére
Hova kellene, hát oda rakod a linuxot, 'oszt még marad 10 GB a VGA-nak
Ez tényleg durva... lassan a játékokhoz majd 16+16 GB kell? Vicces lenne. Mondjuk munkakártyákban lehet indokolt, amúgy ezt megtölteni játék közben, 120 fps-nél nem kis teljesítmény lenne.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Apucy01
őstag
válasz ViZion #13561 üzenetére
Kéktülök uram!
nem tudom hova kell vga ra 16gb de ha ez igy lesz hogy kijön 8gb ddr6 memóriával akkor itt megint nem lesz nv verés..
Bolhafészek!
hagyd a vesémet békén mert úgy is el lopom mindenedet is is és a jányokat is ha persze nem lettél közben hömér mert ha igen akkor meg is nyúzlak!
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #13565 üzenetére
hátmeg azé', hogy a majnkráftba lássad, ha a kocka el van vetve... Esetleg komplett filmeket lehet cacheolni, és a procit lehet altatni filmezéshez
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Apucy01
őstag
válasz Televan74 #13565 üzenetére
EB!!! ezzel csak az a baj amit ön csahol hogy eme videóban és sehol máshol nincs szó "csúcs" az az nv verő naviról mert ha csak ezek lesznek ezekkel nincs is baj mert ahová szánta őket az amd ott biztos nagyon jók lesznek, de mi van a csúcskategóriába? Ottan é nem lesz semmi vagy hogy van ez kérem?
-
Televan74
nagyúr
válasz Apucy01 #13567 üzenetére
Mert lehet nem lesz,erről már voltak pletykák,hogy nem éri meg állítólag a beleölt fejlesztési pénz.Én úgy gondolom hogy a Navi egy konzol fejlesztés,amit áthoznak PC vonalra kisebb módosításokkal.Ebbe talán tényleg csak ennyi van és nem több,1080p vagy esetleg még a 1440p is elérhető vele. Játékosok nagy része úgy is a 1080p ragad még néhány évig.Nem szeretnének sokan 200-300 ezret videó kártyára és a 150-200 ezret játékos monitorra költeni.
Ha több kell ott lesz a konkurencia,borsos áron.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
-
Televan74
nagyúr
Végre elő lehet rendelni a Thermal Grizzly Carbonaut hővezető padot. Na erre kíváncsi leszek ha egyszer majd ideér.
Thermalright TY 147A hűtő csak egy hónap múlva érkezik meg.Ami jó azt miért nem lehet kapni.A sok gagyi drága RGB ledes példányokat meg csak tolják az arcomba.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Televan74
nagyúr
válasz syberia #13579 üzenetére
És akkor jön a következő csavar.Ray Tracing Coming to Non-RTX GPUs: 10-Series, 1660s Included -persze nem lesz olyan jó minőségű mint az RTX kártyákon,de azért működik.Igaz GTX10x0 -en olyan lesz mintha pofán vágták volna az fps -t.Most azt nem tudom hogy ez mennyire válasz a Crytek -es megoldásra ami állítólag 4k/30fps -el renderelt egy Vega56.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #13580 üzenetére
Szép-szép... de -ahogy ezt régebben írtam már- nekem lehet picit kevésbé szép a játék, azzal együtt tudok élni. De TARTALOM legyen benne. Mert pl. ott a Destiny 2, végigvittem, hatalmas pofáraesés, pénzlehúzda, ismétlődő unalmas feladatok, 0 alatti kreativitás. És ott a Subnautica, hatalmas kreativitással, de hiányos, rövid storyval, rosszul felépített játékmenettel (ezt mondjuk úgy tudom, h kireszelik a fagyos folytatásban). Mindkettő látványos, én rohadjak meg, ha nem elég, ha rajzfilmet vagy filmet nézek, hanem szeretnék játszani is.
-
Televan74
nagyúr
válasz ViZion #13582 üzenetére
Én ezért játszom még mindig sokat a Witcher 3 -mal, Skyrim V,AC : Origins,és Odyssey is mindig felkerül a gépere,és amikor kevés az időm akkor csak funnolok egyet a HotS -mal. Sok csicsás játékom van amit még egyszer sem játszottam végig.
Bár most csak a HotS maradt laposon elfut full low -ba 73C° -on,mondjuk a jet ilyenkor beindul.Fel akar szállni a gép.
[ Szerkesztve ]
-
Pickit3
aktív tag
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #13588 üzenetére
Éhes disznó makkal álmodik...
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #13589 üzenetére
helló kócos!
Nah, rájzen totyikba írtam, kicsit tesztelgetem finoman a beállításokat.
Te a Vcore-t offset vagy override-ba állítod? SoC csak override jó nálam, offset ott katasztrófa.
Soc LLC-t állítasz?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
norbert1998
nagyúr
válasz ViZion #13590 üzenetére
Nekem szerintem az egész konfig ugyanaz ám, kék orrmányos kolléga
Vsoc offset-ben hulladék, ahogy csicserged
Vcore-t egyelőre override-ban tolom, de egy hete nem volt már időm hozzá nyúlni, pedig nagyon szivesen tenném...
LLC Mode 1 azt hiszem1.375Vcore, Vsoc 1.05 (1.08 az aktuális amúgy), 40-es szorzó, LLCMód1, és igazából így minden LLC móddal stabil a 4 Ghz.
Beretvás: Az hova gondolsz akart lenni, nem tudom mi lett a középső betűkkel
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Hát ez nem jött be.Alzánál szerettem volna beszámoltatni a Vega56 Pulse árát egy Vega64 Nitro+ árába, de nemleges választ kaptam. Akkor honnan a sok felbontott termék? Gondolom a dolgozók visszavihetik. Nem baj, ha cserére kerül a sor ,akkor ragaszkodni fogok a bontatlan termékhez.Mert ami tönkrement azt újként vettem és a külső csomagolás már fel volt bontva. Mondjuk a fólia még a kártyán volt,de lehet hogy csak egy refurb termékkel volt dolgom. Lehet nem véletlenül olcsóbbak ezek a kártyák? Amúgy már EOL státuszba vannak állítólag.Amin nem is csodálkoznék,miután kiderült hogy a Google -nak építenek steaming játékközpontokat, Vega felhasználásával. Mennyivel többet lehet kérni ott egy GPU -ért.
-
Televan74
nagyúr
válasz norbert1998 #13594 üzenetére
Ezt tudom én is.Nem ezen volt a hangsúly.Megpróbáltam,nekem nem jött be.Másoknak úgy látszik szabad.Tele van az Alza felbontott,újszerű és akad egy két használt termék is.
-
Televan74
nagyúr
válasz norbert1998 #13596 üzenetére
Nem vagyok én olyan. Még egy hetük van az ügyintézésre. Utána kemény leszek.
-
Televan74
nagyúr
Kellett nekem itt panaszkodni.Most voltam fent az Alza honlapján,kíváncsiságból megnéztem a reklamációm állapotát és meglepődve látom hogy szállításra előkészítve státuszba került.
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs