Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
ohhh... valaki kitakarított itt...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Televan74
nagyúr
Ha minden jól alakul akkor kutyulinak új kuckója lesz. Megállapodtunk a tulajjal 8,1M -ért,bútorozottan. [link]
-
Televan74
nagyúr
válasz Gyuri27 #13262 üzenetére
Amire ne kellene rákölteni 1,5-2 millát, az nincs 12-13 millió alatt.És most csak 1,5 - 2 szobás lakásról beszélünk.
Kutyás képekkel lesz teli a szoba fala. Egy Golden Retriever kutyust szeretnék venni és az ő képeivel lesz tele a lakás.
-
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #13261 üzenetére
dehát nemrég költöztél, nem?
Kutyát nem veszünk. Keresd meg a fajtamentőket. Minek adnál érte egy valag pízt, mikor elhohatod szinte ingyen? Persze vannak feltételek, meg szerződés, etc. De nem vállalhatatlan.
Trollgyuri, köszi a képet. Bakker, melóhelyen néztem meg...sebaj.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
válasz ViZion #13269 üzenetére
Akkor még csak kerestem a lakásokat, és álmodoztam. Volt egy lakás de az nagyobb felújításra szorult volna.Ezért arról lemondtunk.Mivel édesapán már 71 éves,és nem bírta volna a felújítást.
Kutyát nem veszek,van egy régi batárnőm.Ő neki vannak hasonló kiskutyái.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Alza chat! Félkövér az én írásom, a dőlt az Alza válasza.
Szép napot!
ASRE19152741 számon van a meghatalmazott szervizben egy termékem. Kb. mikorra várható információ a termékről?Olvas 14:05
Igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni kérdéseire. Általában 3 percen belül válaszolunk.14:05
Üdvözöljük! A garanciális javítás maximum 30 nap.14:06
Ezt tudom.Akkor még van időm.Olvas 14:07
Köszönjük a türelmét.14:09
Köszönöm válaszát. Sokkal okosabb nem lettem.Üdvözlettel. Farkas IstvánOlvas 14:10
Szép napot!Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
15000-18000 között vannak.Eléggé drága csoki lenne az.
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #13274 üzenetére
Ezek gyenguszok, gyere a sötétzöld oldalra, vannak ócók... tudom, h félsz, mert utána 1070-re vágysz majd...
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #13282 üzenetére
abban igazad van, h a magasabb hőfokok/hőingás miatt szerintem is nagyobb rizikó egy régi AMD kari. Továbbra is nV-t javaslok, akár egy 750Ti 2 GB-os átmeneti/tartalék karinak jó lehet. De ha csak pár hétre kell, akkor használt GT610 ~5000 Ft és kész.
-
Televan74
nagyúr
Nv nem akarok mert akkor újra kellene raknom a drivert.Tanulva az RX580---Vega56 váltásból,már Radeon kártyát sem teszek bele másikat. Gondolkoztam 2200G -n is,de ahhoz meg prockót kellene kikapnom a helyéről. Inkább várok türelmesen.
Találtam egy hirdetést. GT1030(19.000 Ft)
,,Eladó a címben írt gyárilag oc-zott kártya tökéletes állapotban.
Tökéletesen üzemel a mai napig.
A kártyára még garancia lenne viszont a garancia matrica sérült így nem érvényes ez,de én vállalok rá 2 hetet.
A kártyának megvan mindene.
Egy jobb CPU mellett kisebb beállításokkal viszi a mai játékokat."Na ezt kellene megvenni!
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz CJ4567 #13285 üzenetére
5-8-10 éves vga-nál már benne van az hogy nem megy 1-2 hetet vagy 1-2 hónapot. Főleg a sokat zabáló karik.
Ezért mondom azt, hogy inkább egy 2-3 éves kis fogyasztású vga-t kell nézni (akár garival). Amit utána el lehet tenne tartalék vga-nak vagy htpc, multis vga-nak berakni.Amd - Radeon - Ryzen
-
Televan74
nagyúr
Elegem van az emberekből,de úgy az egész világból is.Pénteken kint volt nálunk az eladó családdal együtt, lebeszéltünk mindent,megállapodtunk a részletekben.Ma hív hogy sztornó az egész,mert a valamelyik rokonnak kell a lakás.Annyira hányingerem van az ilyenektől.
-
Televan74
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #13289 üzenetére
Az baj... Figyeld azért, mert ilyenkor szokott az lenni, h 2 hét múlva kiderül, h felspanolták valamelyik rokont, aki beleugrana, de kiderül, h qrvára nem kap hitelt/nem segít a család/ etc... Akkor lehet menni, egy 5-800k-val alacsonyabb árral vásárolni
Ez eddig a legfurább japó csaj, amit linkeltél
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Most lőttem a búcsúba egy 2.1-es kis erősitős hangcuccot. Fasza kemény fa dobozos.
Istenem de kurva jó.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Pickit3
aktív tag
Kérdés:[link] ez mi? és hol lehet beszerezni?
-
ViZion
félisten
válasz Pickit3 #13299 üzenetére
Ez a 3 fázisú svéd vibrátorszopó autómata
Új hozzászólás Aktív témák
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest