Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Igaza van, a papírt lehet jól elveszteni...
Nekem a fontosakról van egy txt fájl, annyi.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hokuszpk
nagyúr
válasz Televan74 #14905 üzenetére
kizarolag akkor, ha oriaspuli
** szuloi haznal oriaspuli van, tok olyan, mint egy puli, csak nagyon megnott )
a vilag legbaratsagosabb kutyaja. ha jonne a betoro, megkerdezne tole, hogy hany cukorral issza a kavet ?[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Televan74
nagyúr
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Beretvás
veterán
Nem tudom mi van nálunk de belefutottam hogy több üzletben is ez levan árazva kb 38k ra átszámolva.. Kár , hogy ez légre nem valami..
-
Televan74
nagyúr
válasz Beretvás #14909 üzenetére
Én most egy darabig elvagyok a Phanteks Eclipse P600S Silent házzal.Hely van, szellős és csöndes. Csak a ventilátorokat nem szabad eladni belőle csöndesként,mert a vezérlő nélkül amit hozzá terveztek,bizony van hangja.
-
Beretvás
veterán
-
Apucy01
őstag
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Televan74
nagyúr
válasz Apucy01 #14912 üzenetére
Az 1600 -as is közel ezen az áron volt egy darabig kapható az elején.Majd ez is bemegy 60+ környékér,akkor jó vétel lehet.
Most 1600 -as boltból 37.500 Ft -tól indul.Hát ez sem adom el használtan.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Idén szeptemberben Rodosz a cél.Jövőre jó lenne eljutni Egyiptomba,de Kréta is szóba jöhet.
-
ViZion
félisten
Tunéziában robbantottak, ott ocó a szállás...
Nagy hősök ezek, utcán robbantgatni... mi ezzel a cél? Egy este a hírekben?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
válasz Apucy01 #14927 üzenetére
Jóvan hikovénség. Megyek a cuccért.
Ormány:Az arab tavasz óta észak afrika kerülendő, nem biztonságos.
Ezek az országok a turuzmusból élnek (tunézia, egyiptom, marokkó).
Azzal, hogy ott baszakodnak tönkre teszik, destabilizálják a régiót.
Lehet matekozni ez kinek jó.Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #14929 üzenetére
Nem tudom kimatekolni. Helyieknek nyilván nem jó. OK, van árnyoldala a turizmusnak, de azért pénzt is hoz. Másik országoknak megint nem jó, mert attól, h Tunézia nem biztonságos, még nem mennék Ausztráliába. Ott van Ibiza, meg halom olasz/spanyol hely, ami közel olyan jó, esetleg jobb, mint Tunézia. Szerintem. De ehhez én naív vagyok. Soha nem értettem ezt a dögöljön meg a szomszéd tehene is hozzáállást. Ha összefogna az emberiség, akkor nem itt tartanánk, de ezeknek csak az kell, h másnak szarabb legyen, mint nekik. Szerintem.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
Olyan Super hogy jött az Nvidia Super! Hányinger ahogyan egyesek favorizálják kedvenc márkájukat.
Super mert jobb mint a Radeon, Super mert extra pénzért kapsz egy kis Super pluszt, de az lenne egyesek szerint a legSuperebb ha a Radeon eltűnne a föld színéről is.
-
Televan74
nagyúr
Ma elment az RX590 -es kártya! Szörnyű egy állapot hogy 55.000 Ft -ért is csak egy épkézláb érdeklődő akadt.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
"AMD Product Jackets" ez mi a bánat?
Amd - Radeon - Ryzen
-
Televan74
nagyúr
válasz Gyuri27 #14935 üzenetére
Ezeket a kártyáknak valahol 50.000 és 60.000 Ft között van az ára használtan. Ha megjön a kategóriát leváltó Navi,még ennyi sem lesz.Ha valaki nagyon el szeretné adni,mint én is azért lehet rá vevőt találni.Nyár van és az emberek inkább a nyaralásra költenek. 523 megtekintésre jutott 3 privát.
-
Televan74
nagyúr
válasz Gyuri27 #14938 üzenetére
VGA kártya az nálam egy eléggé drága hullámvasút! Mindig azt mondom hogy na majd most már leállok egy picit,de sose az jön amit eltervezek.
Mondjuk ha az első Vega56 nem megy tönkre és másodjára nem egy használtat küldenek vissza garanciából, akkor még mindig azzal lennék el.Aztán 105.000 Ft -ért megint bevállaltam a Vega56 -ot.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #14940 üzenetére
Nem bukó, ha vki TELEVAN... akkor csak egy gonddal kevesebb. Gondolom, h az 590 határait feszegette már, kellett a csere. Amúgy szóttá itt, h eladó? Mert fél éves részletre, meg hitelre köll egy ilyen
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
Reggeli ébresztő DJ Sava feat. Carine - Sea Lo Que Sea
-
Beretvás
veterán
Hogy alszanak a lidércek pupákok szörnyek....
-
Televan74
nagyúr
Beszarok! Már elnézést a csúnya beszédért! Heroes of the Storm csúnyán szaggat játék alatt,fps számok szerint nem kellene neki. Megnéztem a Windows frissítéseket hogy mi jött ma. És a Windows védelme frissített egyet. Kikapcsoltam a védelmeket máris jobb lett. Elmehetnek a büdös picsába!
Új hozzászólás Aktív témák
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest