Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizso72
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Asus CUV4X-C alaplap, benne egy P3 667 proci, a következőt tapasztalom Windows 98SE és ME telepítésnél: formázás utáni újraindítás utan azt írja, hogy "Távolítson el minden hajlékonylemezt a meghajtóból és nyomjon megy egy billentyűt a rendszer újraindításához."
Van floppy meghajtó a gépben, de le van tiltva a biosban. Ez valami virtuális floppy ami a telepítéshez kell? Hogyan tudom "eltávolítani"?Üdv, Anita
-
krizso72
csendes tag
Miután kész a formázás, jön egy Scandisk, és utána következik ez:
"Várjon amíg a Telepítő előkészíti a telepítést.
A rendszerleíró adatbázis vizsgálata...
A Windows Telepítőhöz szükséges adatok másolása...
Távolítson el minden hajlékonylemezt a meghajtóból, és nyomjon megy egy billentyűt a rendszer újraindításához."Csak akkor csinálja ha folytatnám a telepítést. Bent van a lemez, kiválasztom hogy arról bootoljon (ha hhdről bootolok akkor azt írja hogy rossz i/o lemez).
Üdv, Anita
-
krizso72
csendes tag
Igen, fekete háttér és fehér szöveg (dos?). Semmi mást nem ír, csak azokat amiket az előző hszben leírtam. Még nem próbálgattam másolgatni, ennyire nem értek hozzá hogy mi, hogy, merre van.
Olyan beállításom van csak hogy report no fdd for win95, ez alapból be van kapcsolva.
Üdv, Anita
-
krizso72
csendes tag
Köszi mindenkinek, megoldódott a probléma. A biosban volt valami elátkozva, egy reset megoldotta...
Üdv, Anita
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest