Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    válasz jokeph #96757 üzenetére

    Igen. az lemaradt hogy én is 32 bit XPvel próbáltam, de meglepett mennyire jól megy. Jó dolog hogy nem a fő gépemen kell mindent letölteni majd átmásolni a rátro gépre. Lazán mindent le tudtam tölteni pörgősen ami kellett. driverek, 3dmarkok pl.
    Amúgy über retro AGP tesztre szereztem egy S939 es lapot X2 es A64 el és azzal akartam végigcsinálni, de miután megkaptam ingyenen ezt a kis bibis Asrockot(Procifoglalatba került kis hővezető paszta és egy láb a foglalatban úgy el volt hajolva hogy szabályosan szúrt ha megtapiztam. De szerencsére sikerült visszahajlítgatnom és nagy örömömre így működik/kis belefolyt pasztát is óvatosan le tudtam törölni róla, hogy ne sértsem meg a lábakat/) . Szóval ez a lap elhappolta a lehetőséget az S939X2től, hogy azzel menjenek a tesztek. Mindjuk FX 5950 es geforcom van PCIE és ilyesmi kategóriát nem sikerült megcsípnem AGPben, szóval ebben a lapban legalább lesz összevetésem hogy mit tud az AGPs vetélytársakkal szemben.
    Ettől még izgat az S939 A64X2 konfig, de hogy mikor lesz arra időm próbálgatni azt nem tudom.... Könnyen lehet hogy elpicsázná a D820 at... de ez nem mostanság fog kiderülni számomra.

Új hozzászólás Aktív témák