Új hozzászólás Aktív témák

  • frescho

    addikt

    Kis tanmese, hogy mennyivel egyszerűbb az élet a Pc vonalon amikhez szinte mindent be/meg lehet szerezni.

    Ma egy kínai nagyon csuklott több családtagjával együtt, akik között pár állatfajtát is emlegettem. Ez hogy jön a retróhoz? Egy Amigával, mert mivel mással is jöhetne:

    Úgy kezdődött, hogy van egy jó kis turbo kártyám A500-hoz. Ehhez akartam egy szép, a gép vonalát követő házat nyomtatni. Mikor kiderült, hogy a nyomtatási idő 3 nap, akkor jött a darabolás. Az aljára kicsit több, mint fél napot írt, az már bevállalható gondoltam. Reggel el is indítottam, de félúton gyanus darabok jelentek meg. Semmi gond, majd jól megállítom layer váltásnál, felugrok Z-ben, meghúzom a fúvókát, hézagolok és visszaállok, hogy folytassam. OK, nem triviális elsőre, de megoldható. Nah a ráhúzásnál beleszakadt a réz fúvóka a fűtőblokkba. A kis kínai olyan vékonyra és szarul esztergálta, hogy a folyamatos melegítés, nyomás, nyomtatás hatására kinyílt, de ez ugye nem látszott.

    Nah most valahogy ki kéne berhelnem a beleszakadt menetes részt. A probléma adott, de nehezíti, hogy teli van még műanyaggal. Ha melegítem az nehezíti a kezelést, de nincs más megoldás. Csipesszel nem tudok elég erőt kifejteni. Fogó rögtön visszahűti. Munkáskesztyűben forró a helyzet. Lábos fogó kesztűhöz meg túl apró. hogy lesz ebből turbo kártya ház???

    https://frescho.hu

Új hozzászólás Aktív témák