Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Fred23 #78617 üzenetére

    Nekem is az az időszak a kedvencem, és részben ezért is. Imádtam, hogyha valamiből új gen jött ki, akkor az tényleg komoly előrelépés volt, aztán generáción belül is (elég ha csak a korai P3-asokat a Tulatinokhoz hasonlítjuk, mekkora előrelépés már? De a korai S423-as Wilamette és a csúcs Prescottok között is mekkora különbség volt? stb. )
    Volt 20 ezred VGA-ra, vártál 2 hónapot, és kétszer olyan jót vettél... Most van 200 ezred VGA-ra (mindenki körberöhög, hogy csak ennyi?), vársz két hónapot, és kétszer annyiért veheted meg ugyanazt :(

    Másik oldalról, alig bírtam anyagilag (ma már nem is bírnám, annyi más mindenre is kell a pénz), és örültem volna egy kis technológiai lassulásnak.
    Egyébként 2004-tőúl fokozatosan kezdtem is lemaradozni, bár 2007ben vettem 7300GT-t bele, 2009-re lényegében véve súlyosan elavult technikával nyomtam, annak ellenére is, hogy addigra a fejlődés jelentősen lassult, és korai A64-eseket reggelizett a gépem. (AZ SSE2 hiánya tett be elsősorban, másodsorban szép óvatosan kezdett hiányozni egy második mag is ... )
    Ami elindult az minden röccenés mentesen futott, de egyre több játék volt, ami el sem volt hajlandó indulni...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák