Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz jokeph #78535 üzenetére

    Egy idő után nálam is. Veszprémben tanultam meg (2004) hogy simán el lehet kéőrni egy Win telepítésért 5000ft-ot is, korábban

    Viszont nálam nmem fix, hanem dinamikus éárazés volt, ami függött attól, hogy mennyit kellett szívjak a géppel (volt olyan gép is ahol 130 perc volt csak mire a Win felment olyan dög lassú volt), mennyi sok egyéb kacabajkát kérnek a gépre (volt aki úgy gondotla h még 20 egyéb program meg 30 játék is a dolgaim között kéne legyen), visszatérő kuncsaft-e vagy új? mennyire akadékoskodik? és még azt is, hogy milyen háézban és anyagi körülmények között él. Mondjuk az fura, hogy sokszor akik jobban éltek sokkal nehezebbek voltak hajlandóak X összeget kifizetni mint a szegényebbek. Volt oylan akire rá is szóltam, hogy mondom ilyen házban laksz, meg Mercedes SUV van a kocsibeállón és 6000ft-ért a szívedhez kapkodsz? Nem érzed, hogy gáz ez?
    És persze igyekeztem kedvező árú is lenni, hogy máskor is hívjanak. (sajna az utóbbi 1-2 évben van a faluban egy srác az "1000ft"-os telepítéseiről híres, na vele nem is akarok versenyezni, mert ennyiért házhoz menni, minden szart is elintézni nekem nem érné meg... )

    A sulinet meg egy igazi aranybánya volt, főleg az asztali gépes része (ahol amint lejárt az 1 év nem nyúlhatsz bele rész, sok helyre visszatérhettem ilyen-olyan bővítéseket intézni, amik amellett hogy szívügyeim is voltak, nem ritkán 10K+ pénzzel jöttem ki, és csak a fél délutánom volt oda. Amúgy Sulinettel is ki lehett fogni P4-eseket meg sok jóságot (minimális emnnyiségű Athlon is volt benne)

    Kár, hogy ma már ez sem működne, hiába lenne egy új Sulinet, mert laptopot meg telefont venne minden idióta, ráadásul már szinte mindenhol van valaki aki azt hiszi, hogy ért hozá, de annyira legalább igen, hogy már engem már ne hívjanak :(
    Már 2015-től csökkenő tendenciát mutatott a business, 2017 óta meg olyan alkalmi, hogy számolnom sem érdemes rá :( Ráadásul elszaporodtak azok akik úgy gondolják ingyen/csokiért kéne dolgozzak, lásd "ingyen kellene de tegnapra" topic.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák