Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz DarthSun #75126 üzenetére

    Nincs benne automata tesztfutás tudtommal, bár biztosra nem merném mondani, mert rengeteg titka van a játéknak.
    Ha a deusex.exe-t a -hax0r (nem O, hanem nulla!) megjegyzéssel indítod, cheat mód aktiválva lesz, ekkor megnyomod a t-t, kitörlöd, amit kiír, és beírod az immár üres konzolba, hogy timedemo true. Ekkor elkezdi kiírni az átlagos és az aktuális fps-t a játék a képernyődre. Mivel engem leginkább a minimumok érdekelnek, bejárom az első (Liberty Island) mapot, ami úgyis a legdurvább, és megkeresem azokat a helyeket, ahol beesik az fps; ezek konstans helyek, szóval alkalmasak mindenféle összehasonlításra. Náluk -adott irányba állva- szoktam méregetni, mert nem az átlaggal szokott baj lenni sose, hanem az fps-gyilkos helyeken való szmúttalansággal.
    PC Gurun is volt már ajándék játék a GOTY változat, filléres GOG-on is, szerintem érdemes beszerezni egy legális változatot, aztán utána akárhonnét leszedheted, senkit se érdekel (mondjuk amúgy se, de legyünk törvénytisztelők...).

    Találtam eBay-en egy karit megint. Hétfőn feltöltöm a kártyám, aztán megveszem, de az ára fájni fog. Csak tippelni tudok kép alapján, hogy micsoda -nem árulom el, linket se adok :D -, de ha az, akkor a gyűjteményem legkiemelkedőbb darabja lesz, és sosem adom el, ugyanis ilyet még nem láttam, és nem is gondoltam, hogy létezik. Az eladója is csak a rajta lévő kódot gépelte be infóként.

    Ha megvettem, úgyis tolok majd képet róla. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák