Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz MasterDeeJay #104283 üzenetére

    Én is szemezek velük egy ideje :D
    Igazából két út áll : Az egyik, hogy veszek 30$-ért egy H61-es belépőt érdekességnek, amit eltartogatok a polcon, gyönyörködök benne. Erre a 10ezres lap mellé a 20 ezres szállítási költség, kicsit drága hobbinak tűnik. Az, hogy gépet építsek köré, momentán nemigazán aktuális, pláne, hogy elavultsága okán maximum egy 3th gen I7-est lenne érdemes köré építeni.
    A másik, hogy egy B760 alapon, hogy fejlődjön a mostani konfigom. A B760 lap szállítási ktg nélkül annyi mint itthon (és akkor már itthoni garanciával stb.), és akkor arra már bizony építeni kellene egy konfigot is, jelen esetben ez nekem csakhamar egy 100+ ezres kiadásba torkollana, ráadásul eléggé indokolatlan váltás lenne nekem ez most. (a legolcsóbb 12th gen I5 is amire érdemes lenne váltanom 70+ K, de ha már nekilátnék akkor a 99 ezres 14400F lenne a célkeresztben. Ugyanakkor DDR4-es lap mivolta miatt megtarthatnám a memóriámat, amennyiben a jelenlegi mennyiég felével beérem --> tehát fizetek egy csomót és a memória a végén fele annyi lesz)

    Jelenleg biztos nem, ha jobban lenne pénzem, talán valami 4th gen I7-es alapún elgondolkodnék, bár pont arra van konfigom itthon. (Z-s chipsetes 4th gen I5, amibe már lassan vadászgatok 4770-et)
    Nem a gyártóval van bajom, hanem hogy akárhogy nézegetem, nem tudnék most olyan konfigot legitimizálni itthon a saját szememben sem, amit a kínálatból adódó lapok mellett össze tudnék hozni.

    Amit letudok képzelni, hogy esetleg valami közeli ügyfél gépet építeni vele, csak ott is érdemes lenne osztozni a szállítási költségen, és a szállítási idő is betehet. (általában egy maximum két hetem van egy gépre).

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák