Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    Akkoriban az evenkenti 1.5-2x sebessegugras teremtette meg a lehetoseget a fejlodesre. Az evtized elejen meg egy hangot se tudtal lejatszani egy atlagos pcvel az evtized vegere videot szerkeszthettel vele. Manapsag ez kb kimerul abban pc eseten, hogy kicsit szebb jobb minden, es ennek durva ara van. Ez valahol normalis, mert mindig az evolucio eleje gyorsabb.

    Ezzel szemben az apple lehetove teszi, hogy akar egy tableten is olyan dolgokat oldj meg, ami ot eve is elkepzelhetetlen volt - en ezt a fajta hozzaallast szeretem a konzumtermekeknel. Nem kell par orankent tolteni a gepemet, barhol hasznalhatom - annyira gyors “amennyire” kell.

    Az ai nyilvan forradalmasitani fog mindent, es meg az sincs tisztazva, hogy ehhez milyen hardver kell - de nem hinnem, hogy a helyi eromuvek fele visz az ut, hanem sokkal inkabb felhasznaloi oldalrol vmi reszponziv dolog fele, ami lehetove teszi a nagyobb eroforrasok elereset es hasznalatat.

    Szvsz a mindent tudo pc korszakanak a 2000es evek vegen lealdozott, de ezt a korabbi nagyhalak nem nagyon akarjak tudomasulvenni - pedig az mar most is latszik, hogy az ait kiszolgalo cegek szarnyalnak (lsd nvidia), a multba kapaszkodo intel meg doglodik, mert mar nem ugy rangatja a piacot, ahogy o akarja - es ez lesz meg rosszabb is.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák