Új hozzászólás Aktív témák

  • VágniValó

    addikt

    válasz kurion #11444 üzenetére

    Felhívod az új munkáltatót, hogy kérlek változtassuk az első napot XY-ra, 2019 van, elvileg ebből semmi problémád nem lehet. Velem is ez volt a mostani munkahelyemen, de egy email/telefon megoldotta a dolgot, a HR-es hölgy fél órán belül küldte a módosított dátummal az offerem.

    Az volt ugyanis, hogy kedves korábbi munkáltatómnál a szerződésben 60 nap felmondási idő volt. Leültem meetingszobába a volt főnökömmel, teljesen normálisan mondtam mi a helyzet és jeleztem, hogy tudom hogy így is létszámhiány van, ezért csak 10 napot engedjen el a 60-ból, hogy X hónap elsején (ami munkanapra esett) már kezdhessek az új helyen. 2 percet nem votlunk bent, mert bevolt sértődve, hogy felmondok csak rávágta, hogy "persze-persze, legyen igy, remélem ott megtalálod a számításaid, kérlek emailben is ezt küldd át nekem és az én főnökömnek". Ezt nyilván meg is tettem, hivatalos felmondólevelet a mailbe becsatoltam stb.

    Mentem be 22:00-ra (éjszakai műszakon voltam akkor pont - tech support) és egy olyan levél várt, ami nem elég, hogy visszautasította, mert az egy dolog, azt is lehet normál felnőtt hangnemben, hanem egy kioktató, hogy mit képzelek magamról, hogy hogy működik ez a cég, hogy majd az én kényem kedvem szerint csak 50 napot maradok 60 helyett, aláírtam anno velük ezért szépen köteles vagyok ehhez tartani magam... Remélem te, és minden kedves komment olvasó ki tudja találni, hogy mennyi volt a bevitt értékem az ezutáni két hónapban.

    Mindegy, te ne járj így (és nem is fogsz nyugi), csak sztorizni akartam egyet :R

    [ Szerkesztve ]

    "Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

Új hozzászólás Aktív témák