Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz pn4hvq #69859 üzenetére
Nem tudom mit írtál de ha egy nem kézbesített csomag felől érdeklődtél akkor nem arra kaptál választ, mert ezt írják:
Mindazonáltal a megrendelt termékek minőségével és egyéb tulajdonságával kapcsolatos ügyfélszolgálati tevékenység a webáruház hatásköre.
Ezért kérjük, panaszával, kérésével forduljon a webáruházhozÉs nem ilyen linken indítunk ilyen reklamációt, (nehogy valaki azt csinálja!) ez valami vevői dolog, nem eladói, mert neki annál a cégnél kell reklamálni aki átvette szállításra a csomagot az elvesztés esetén.
Írtam hogy egy magyar cég olyan mentalitással hogy ők az okosak, mi meg vagyunk a hülyék. Bár ebből a válaszból én a funkcionális analfabetizmust is látom előbújni. Nyilván az utóbbi 10 egynéhány évben járta ki az iskolát.
Ha letelik a szállítási védelmi idő (én is arra várok) visszakapjuk a pénzünket, addig küldözgetnek csak a kapcsolatfelvétel miatt hozzájuk, azután már nincs más csak az hogy nem kaptuk meg, nem lett kézbesítve.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple notebookok
- Autós topik
- Fűnyíró topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest