Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz bl4ze #49231 üzenetére

    .....5 külön érkezési idős pakk. (NPKK)
    Akkor hogy is van ez a szállítás.
    Jönnek a küldemények Magyarországra postai szállítással és 3 helyen tartózkodhat hosszabb ideig a küldemény.
    Az első az NPKK ahol összes Magyarországra érkező, akár napi 10000 küldemény várja a vámolási folyamatot, ezek a szállító konténerben ücsörögnek, majd rárakják az átvilágítókra, meg a vámosok elé, döntés születik hogy vámeljárás és megy az A tároló helyre és majd foglalkoznak a címzettel adatbekérés ügyileg.
    Ha nincs vámeljárás az megy a B tárolóhelyre, ahonnan majd ömlesztve kiszállítják a OLK raktárbázisra, ez esetben a címzettekkel ők nem foglalkoznak.
    Megérkezik az OLK-ba ahol szállítási irányokba rendezik a címek alapján a települések szerint, még csak a település szerint vannak csoportosítva, ekkor a címzettekkel ők sem foglalkoznak. Ott az egész város pakkjai várakozhatnak
    A következő állomás a területi logisztikai részleg után a helyi posta küldemény ahol a konkrét címre kézbesítése történik, itt a kézbesítő járatokra rendezve tárolják a küldeményeket addíg amíg a kézbesítőnek nem adják ki.
    No ő összetudja majd kivitel előtt gumizni azokat, ha az adott címre több küldemény van. Az hogy mikor hozza ki valakihez az részben rá is van bízva, illetve amit a részlegvezető meghatároz elsődleges kézbesítésként.
    Mondjuk hétfő, kedd aláírós küldemények meg a nyugdíj, szerda az addig összegyűlt egyéb küldemény és adott esetben neked addig péntektől keddig több is megérkezhet.
    Szóval ott ahol címre válogatás nem történik ott mindenki küldeménye várakozik, a tied, az enyém és az övé is.

Új hozzászólás Aktív témák