Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricso
tag
Szerintem jó árban adja nagyon. Bár én nem vennék, domború , hajlított akváriumot, mert qvára torzít, bár ez a feladata, de nekem nem gyere be.
A lényeg, hogy ennyiért máshol nem kapod meg szerintem.
Acucc ára újonnan bőven 100 ezer felett lehetett, ha csak abból indulok ki, hogy egy eheim szűrő közel 30K.
Jó vétel, vedd meg.„Amíg élek remélek....''(mondta Jordano Bruno), aztán felcsaptak a lángok
-
Ricso
tag
Az egyik haverom úgy tartja a tubikat, hogy van neki egy 20 literes akváriuma, de néha vödörbe teszi és belerak egész napra egy nagy porlasztót, így azok állandóan kapnak levegőt és a melegebb víz miatt gyorsabb lesz az anyagcseréjük ezáltal, gyorsabban kitisztulnak.
„Amíg élek remélek....''(mondta Jordano Bruno), aztán felcsaptak a lángok
-
Ricso
tag
-
Ricso
tag
Egy olyan kérdésem van hozzátok, kíváncsi vagyok, hogy a tubit ti hol és hogyan tartjátok, hogy ne legyen köztük fele döglött?
-
Ricso
tag
Igazság: növénytápsó és algaevő együtt nem megy, nekem is kihalt a régi akváriumomból. Én nem használok tápoldatot és nincs velük semmi gáz.
Igazság szerint a diszkoszok nem nagyon szeretik a túlzsúfolt akváriumokat.
Nekem a mostaniban van 1 algaevő, 1 Botia machracanta, és a diszkoszaim.
A halad szerintem megijedt és biztos nem finomszemcsés az akváriumod alja, valószínő, hogy abban sértette meg a száját. Szerintem
Használj legfinomabb szemcséjű homokot, és a növényeid is meghálálják„Amíg élek remélek....''(mondta Jordano Bruno), aztán felcsaptak a lángok
-
Ricso
tag
Nagyon szép akváriumaitok vannak. Havi költsége kb. mennyi a tiédnek mindenestől kb.?
A tűzhal ha jól tudom csak élőhalat eszik, annak mennyi darabja, mert gondolom csaknem keszeget adnak neki, vagy snecit„Amíg élek remélek....''(mondta Jordano Bruno), aztán felcsaptak a lángok
-
Ricso
tag
Köszi a meghívást, lehet hogy áthódolok a sós oldalra
Gyermekkori álmom egy tűzhalat tartani, azóta tetszik, mióta mutatták a csupaszpisztolyban...tudod a tollas figcsó...apropó, milyen árban lehet egy olyan halacskához hozzájutni„Amíg élek remélek....''(mondta Jordano Bruno), aztán felcsaptak a lángok
-
Ricso
tag
Ez így van, bár tengeri akváriumnál már ott kell lenni a szeren, mind szaktudásilag, mind anyagilag, no nem mintha a diszkoszoknál nem, de azért van némi különbség.
Pl: Míg egy vadi új diszkoszos akváriumot kihozok 70K-ból, a sósvízű meg lehet, hogy 170-nél kezdődik.
Én is szeretem a bohóchalakat, bár az igazi sósvizi kedvencem a ''lion fish'' aszem tűzhalnak hívjuk, no meg a kiscápák.„Amíg élek remélek....''(mondta Jordano Bruno), aztán felcsaptak a lángok
-
Ricso
tag
válasz Motion_Blur #456 üzenetére
Csak egy mezei türkiz
-
Ricso
tag
Iszonyat mi árakat tudnak ezekért a gyönyörű állatokért kérni és adni az emberek.
Bár nagyon lehet bennük gyönyörködni.
Én marhaságnak és mohóságnak látom azt, hogy a vadon befogott állatokat tartják egyesek, hiszen azok megszokták a szabadságot és nem nagyon bírják a bezártságot, egyépként is nagyon érzékeny állatok. Több ezernél járnak a tenyésztésnél (fajta, szín kombó) és úgy tudom, hogy tenyésztésben a németek és a távolkelet jeleskedik legnagyobb sikerrel.„Amíg élek remélek....''(mondta Jordano Bruno), aztán felcsaptak a lángok
-
Ricso
tag
válasz Motion_Blur #451 üzenetére
Szerintem tenyésztettek, mert egész pici 3-4 cm es koruk óta vannak nálam és nagykeres halas barátom által tudtam hozzájuk jutni '' bagóért''.
-
Ricso
tag
és a kedvencem„Amíg élek remélek....''(mondta Jordano Bruno), aztán felcsaptak a lángok
-
Ricso
tag
válasz Motion_Blur #441 üzenetére
2 Sacem marathon 1000-es, van olyan jó, mint az eheim és sokkal olcsóbban vettem annó nagykerből.
-
Ricso
tag
válasz Motion_Blur #435 üzenetére
Ha dugnának, akkor full milliomos lennék már, de nem és nem és nem.
Ahhoz vennem kéne egy igen drága vízlágyítót és a pepecselés már így is az agyamra megy néha.„Amíg élek remélek....''(mondta Jordano Bruno), aztán felcsaptak a lángok
-
Ricso
tag
válasz Motion_Blur #429 üzenetére
Porlasztót felkell venni csutkára, a megszokott 2 hetente 1/3 vízcserét heti 1x, ugyanis az anyagcseréjük is nagyon felgyorsul, bár ennek örülni is kéne hiszen úgy nőnek, mint a gomba. Bár anyagilag nem a legjobb, esznek nagyon és ilyenkor sokkal nagyobb a veszélye a baktériumok túlszaporodásának, mint máskor.
Nekem speciel diszkoszaim vannak és nagyon jól bírják, mitöbb élvezik is a melegvizet.„Amíg élek remélek....''(mondta Jordano Bruno), aztán felcsaptak a lángok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest