Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
myk74
senior tag
válasz bringasisti #25199 üzenetére
Hogyan újjítod fel a rotort? Nehéz megcsinálni?
Nincs kéz Nincs csoki!
-
havri1
félisten
válasz Sirandrish #25201 üzenetére
Valószínű a fej szar..Más nem lehet
Alsó hangon is 10 éves a cucc..Más: Alig használt purigent valakinek?
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz Silentfrog #25206 üzenetére
Tegnap áramszünet alatt kipucoltam a 2226 EHEIM-et, és ez várt benne:
A Siporax teljesen tiszta, még eredeti a színe is. Ami a képen látható dzsúz, az a vízben keringet, csak nem tudtam úgy kiemelni a kosarat, hogy ne keveredjen fel.
6 hónapos volt, igazából semmit nem csökkent a flow, pontosan most is ugyanúgy nyomja, mint telítve.[ Szerkesztve ]
havri
-
Sirandrish
legenda
válasz havri1 #25205 üzenetére
Had ne mondjam el mi jutott róla eszembe első ránézésre
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tarill
őstag
válasz Sirandrish #25197 üzenetére
én vagyok az a valaki
-
Sirandrish
legenda
válasz Tarill #25210 üzenetére
Nocsak-nocsak...kicsi a kibertér
Van már valami megoldás?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bringasisti
őstag
A fekete műanyagot meg kell esztergálni és befűrészelni, vissza a gépbe alig megszorítani és a furatot megcsinálni. Berakni a rotort és pont abba a pozícióba ahogy készült visszatenni a befogoba, és most annyira szorítani hogy a rotort fogja. Műanyagot leszedni vízálló LOCTITE segítségével egy PVC kis dugó vissza és furat bele[ Szerkesztve ]
BENEFON DELTA--------N8
-
havri1
félisten
válasz Silentfrog #25208 üzenetére
Nem tudom mi az a sok, és kevés. Naponta 2x kapnak. Reggel 2 kocka fagyit, este pedig szárazát, de szerintem nem keveset, mert mindegyik puffadt, és csak dől ide oda estig
Kula az nincs mondjuk, nem tudom mi lesz vele. Be nem szívhatja, magasan van a kosár.
6-8 cm kb.(#25209) Sirandrish:
[ Szerkesztve ]
havri
-
Sirandrish
legenda
válasz havri1 #25213 üzenetére
"mert mindegyik puffadt, és csak dől ide oda estig"
Mint ha 30 bója lenne az akiban?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tarill
őstag
válasz Sirandrish #25211 üzenetére
persze, kicseréltem a rotort meg a tengelyt és láss csodát
-
Salex1
őstag
Van egy kis betegség az akiban, de nem tudom mi és mivel kezeljem.
Két hal (egy molli és egy guppi) hátsó úszóján látszik, hogy hosszában van egy vágás, repedés. De nem olyannak tűnik, mint az úszórohadás. Mi lehet ez? Sózzam meg a vizet?
140liter, Halak: guppi, xifo, molli, páncélos, anci és lazac. -
Tarill
őstag
válasz Sirandrish #25216 üzenetére
nagyon, így amennyibe van ez a használt szűrő kijött volna egy új is...
-
Sirandrish
legenda
válasz Tarill #25218 üzenetére
Persze...nem gondoltam komolyan.
Azt hittem ezek elpusztíthatatlanok egyébként...mármint az Eheimek.
Gondoltam a felárért legalább rambo a cuccEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
twi452
senior tag
válasz Sirandrish #25219 üzenetére
Nálam egy 2224-es dolgozik majdnem napra pontosan 5 éve folyamatosan csendben és rendben
Két gondja van egyedül. A kosaraknál a belépő víz "csőrészének" a gumitömítése kicsit megöregedett már -
Tarill
őstag
válasz Sirandrish #25219 üzenetére
az első még csak 1 éves azzal sosem volt semmi bajom, a nanonál a 2211 is lassan 1 éves lesz azzal sem volt még semmi ez a második 2213 amit használtan vettem szerintem olyan 2008-as darab szóval nem mai... de soha többet nem veszek használtan ilyen holmit
-
myk74
senior tag
válasz Sirandrish #25195 üzenetére
Nem kell erre most sem költeni. Meg van a hiba. Ökör volt a felhasználó.
Múltkori takarításnál véletlenül több perlon maradt bent,mint amit általában rakok. Ahogy telt megfelé dzsuvával egyre vastagabb lett, alig bírtam visszazárni. Gondoltam lehet nyomja a rotorfedelet a sok anyag, és nem tud a rotor jól működni. Perlon lefelez és láss csodát, hangtalan a cucc! Ekkora ökröt mint én.Nincs kéz Nincs csoki!
-
-
myk74
senior tag
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz havri1 #25231 üzenetére
Ja igen, ezt akartam írni én is, csak lemaradt, a héten az ancik verekedtek össze, az egyik uszonyába 2-3 ilyen csík volt, 2 nap alatt rendbejött.
A molly amikor nagyon megtépték egymást, 2 nap után jött elő, és vagy 2 hétig gyógyult. Mondjuk az egy 10perces bunyo volt. Ha nem látom, el se hiszem, hogy ezek ilyenek."Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
havri1
félisten
Újabb baj: Zöld pontalga.
Mind a 2 akváriumban tenyészik, UV-s ban nem annyira, de van, és zavaró.
Lekapartam nem kis munkával egy vodafone-os sim plastic-al. Eredmény: Hátsó üveget 2 helyen is megkarcoltam. Hogy a francba?? Műanyag a kártya, homok kizárt, hogy került, szinte a tetején van.Mi a fenével lehet tejesen visszaszorítani a pontalgát?
havri
-
jegenye77
addikt
válasz havri1 #25236 üzenetére
Foszfát szintet kellene mérni. Ha más nem lehet (pl túl sok világítás) akkor elképzelhető, hogy alacsony. Nekem is az volt és beállítottam megfelelőre és azóta szinte teljesen eltűnt.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
farkas26
tag
Alga tájékoztató:[link]
"A jövő sem a régi"
-
Sirandrish
legenda
válasz havri1 #25236 üzenetére
Nálam is van ..én is ma kapartam, de persze ez hosszútávon ne megoldás..
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Sirandrish #25239 üzenetére
Nekem a foszfat adagolás megoldotta.
Kopkopp.
Viszont azt mérni kell, főleg manado mellett.
Mondjuk én GA port szórok bele vízcsere után egy hangyafasznyit."Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
myk74
senior tag
Keresek nyúlcsigát kb 3-5 db-ot.
Tylomelania sp orange.
Ha valaki tud, emberi áron(kb 1000ft alatt) , kérem jelezze. Köszönöm![ Szerkesztve ]
Nincs kéz Nincs csoki!
-
Tarill
őstag
Üdv! ez a kép a nagy aksim rajza, 2db 2213 szűrő van benne, ezen a profi rajzon jól látszik hogy hogyan vannak ki és be vezetve a csövek:
mindegyik szűrő egyik hátsó sarokból szív, az 1-es szűrő esőztetővel a vizet fodrozza, a 2-es szűrő pedig átellenbe nyomja vissza a vizet, a gondom az hogy a barnával színezett részen megül a szar, de elég jól, az egész aljzat kristály tiszta de azon a részen eléd durva a helyzet, pedig abban a sarokban van az egyik szívókosár. hogy tudnék javítani a helyzeten? a sima befolyós 2-es szűrőhöz rendeltem egy 3ezer forintos ebayes lily szettet az segíthet a dolgon vagy nem valószínű?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Tarill #25244 üzenetére
Sajna az áramlás ott gyakorlatilag nulla, és mivel a szívó kosár önmagában gyengén szív, így ott marad.
Ha ugyanígy fogod elhelyezni a befolyókat akkor a lily sem fog segíteni szerintem.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tarill
őstag
válasz Sirandrish #25245 üzenetére
és akkor hogyan kellene elhelyeznem? a 2-es szűrő szívóját be kellene tenni az oldalüveg közepére mondjuk?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Tarill #25246 üzenetére
A ki 1 mellé kéne úgy hogy a be1 felé nézzen a cső. Persze ehhez is az kell hogy elég keményen tolja a vizet mindkettő ugyanis ha nem tudják ketten sem átforgatni a tényleges vízoszlopot, akkor meg fog állni a sz*r továbbra is. Nálam jelenleg úgy van ahogy fentebb írtam DE!!! nekem a ki1 melletti befolyó is esőztető. Függőlegesen áll a talaj felé, így gyakorlatilag az egész vízoszlopot forgatja és az aljzat 100%ban makulátlan.
Sajna sima befolyó csővel nekem nem működött
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest