Új hozzászólás Aktív témák

  • HTCX715

    tag

    válasz bringasisti #18966 üzenetére

    Igen én is bíztam a kis eheimbe, végig éreztem, hogy én basztam el valahol(azt hittem az összeszerelésnél). Remélem, hogy tényleg ki bírja azt a húsz évet, mondjuk egyenlőre tényleg úgy tűnik mert az alkatrészeken nem is látszik, hogy fél éve megy.(Az alkatrész vételről meg annyit: Vasárnap délután mielőtt rájöttem volna a hibára írtam a GA-nakk mert onnan van a szűrő, hogy mondjanak valamit. Erre még vasárnap!! jött a bolt válasza. Meg se kérdezte, hogy magvannak-e a papírjai vagy, hogy garanciális-e még. Csak annyit írt, hogy vigyem be garanciális javításra. Nagyon tisztességesek.)
    (#18967) ozsvar:
    Írhatnál pár infót az akiról, hátha tudunk valamit mondani. A sűrű vízcsere miatt én így látatlanba a sok fényre gyanakodnék. Egyébként én már hipoztam le anubiast, elég sűrű volt a folyadék, de semmi gondja nem lett!
    (#18968) krisztyann: A pont alga az egyik legjobb alga véleményem szerint.(van aki úgy hivatkozik rá, hogy az egészséges akváriumok algája) Ettől függetlenül nehéz megszabadulni tőle. Sajnos lekaparni sem túl egyszerű, easy carboval meg nem igazán reagál. Fénycsökkentés a legegyszerűbb leküzdési módszere.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák