Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
K6000
aktív tag
Értem én a tréfát De közelebb kell jönni és ha már közel vagy akkor még a bb is másképpen kopog a fejeden mintha egy JG-ből jönne
npASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
Dr.Én
veterán
Hali
Megérkezett a Cyma AK74-es fegyom.
A Gearboxon bellül majd kiakarok cserélni egy-két dolgot, szerintetek jó bele amit kinéztem?
-AREA 1000-es Duracon dugattyúfej
-AREA 1000-es Polykarbonát dugattyú
-AREA 1000-es Rugóvezetoő persely
-AREA 1000-es Tapet Plate
Majd késöbb veszek bele fogaskerekeket is ha kell
Tesóm átnézte, gearboxott megzsírozta, idáig jó, csak az akksi ne akar normálisan m,ükszeni, hamar lemerül sajnos
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
BaKeSZ87
őstag
Helo!
Szerintem felesleges mindent kicserélni. Elég lesz majd akkor ha valami gond lesz vele.
Ami alap:
- Hézagolás
- Tömítések
- Hopup gumi
(- Rugóvezető, ha az a fos átlátszó, buborékos műanyag fajta van benne)
Esetleg még:
- Fém csapágy /persely/
A többit szerintem nem érdemes addig cserélni amíg nincs vele gond. -
Dr.Én
veterán
válasz BaKeSZ87 #1954 üzenetére
Igen átlátszó a rugóvezető, de nem buborékos.
Hézagolot venni fogok bele.
Tömitést majd megnézzük
A perselyek azok fémek, kivévea Gear boxban a fogaskerekeknél ott azok Müanyagok sajnos
Igaz tesóm esztergélyos és elég sok mindent tud talán hozzá készíteni a gearboxhoz[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
Máshol nincsenek perselyek, csak a fogaskerekek tengelyein. Az az átlátszó műanyagos rugóvezető nem egy életbiztosítás, én azt biztos cserélném, meg a perselyeket fémre. De kizárólag csak ha az én fegyveremről lenne szó. Nem feltétlenül szükséges de én cserélném.
A maradék pénzből pedig vegyél egy jó akksit, és ahhoz egy jó töltőt.
Nagyon sokmindent nem lehet ebbe esztergálni, elég spéci dolgok valók bele. Esetleg a rugóvezetőt meg tudja oldani a műanyag mintájára[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nyáron el szeretném kezdeni a játékot. Itt Pécsett AK-47 -eket, meg AU-1G -t talátam (aszthiszem CYMA volt mindegyik), ezek olyan 30k körül vannak. Ezeken kívül még mit lenne érdemes keresnem? Nagyon tetszik a Thomson, BAR, de azok ahogy néztem nem túl olcsó dolgok.
Friss új, ilyen kezdő fegyón mit érdemes ellenőrizni vásárláskor?
Ahogy néztem netes térképet, itt Pécsett nincs airsoft csapat, hova érdemes menni?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
BaKeSZ87
őstag
válasz CPT.Pirk #1958 üzenetére
Van ott csapat
Az AUG nem CYMA. A Thompsont nem ajánlom. Milyen BAR-ra gondosz?
Én ha most vennék kínai AEG-et akkor CYMA M14-est vennék. Hosszú meg nehéz, de jó a lőtávja és pontos. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz BaKeSZ87 #1959 üzenetére
BAR alatt a Braoling auto. rifle-ra gondoltam, 2.vh meg kóreában használták.
Ez az M14 tetszik, az eredetije is egy iszonyat jó fegyó, valami brutális pontossággal. Nem találtam normális árat, mennyi ennek az elfogadható ára,
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
gabe_
őstag
Fém perselyeket (csapágyakat) mondjuk pont tud csinálni egy esztergályos pl. bronzból. Amit én vennék bele, az egy csapágyas rugóvezető, az nem egy nagy összeg, és ezek tartósság szempontjából sokat dobnak a gearboxon. (Persze a hézagolás és megfelelő kenés mellett).
Akksit pedig ha jót akarsz és viszonylag olcsón, akkor ajánlom ezeket:
Conrad 2400 mAh (nagy tamiya csatlakozós)
Conrad 3300 mAh (nagy tamiya)
LRP 4000 mAh (ez is nagy tamiya)
Én ezeket használtam/használom és NAGYON meg vagyok velük elégedve.
(Arra figyelj, hogy valószínűleg kis tamiya csatlakozós a fegyvered és szükséged lehet egy átalakítóra is, ami szintén nem nagy összeg, csak kellemetlen, ha még külön el kell menni venni. (Nowar, Keleti, 44-es))Sovány szakácsban sose bízz!
-
Dr.Én
veterán
Ő is ezen van, hogy amit tud majd a gyárban megcsinál hozzá.Aztán igy kevesebb alkatrészt kell hozzá venni.
Hát nem biztos hogy felmegyek érte BP-re, majd futár csak kihozza
Akssit még nem néztem bele.De nekiindulásnak amit irtál nem tünik rossznak
Köszi[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
-
Dr.Én
veterán
Szerintetek amit már kilöttünk BB golyót azt fel lehet még egyszer használni ha estkeg összeszedi az ember?
-
StoneBridge
senior tag
Megvolt a hétvégi első játékom. (Érd, nagypálya)
Jó volt, bejön a játék. Medic-ként volt mit tenni.Nem tudjátok véletlenül, hogy a játékokról készült képeket valahova feltöltik e?
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
BaKeSZ87
őstag
válasz StoneBridge #1971 üzenetére
Talán majd ide:
ftp.softair.hu
USER:airsoft
PASS:softair
Majd az upload mappában keresgélj.[ Szerkesztve ]
-
mykos
aktív tag
válasz BaKeSZ87 #1970 üzenetére
Hopupház elején beszorul a deformálódott BB, vagy porrá törik és a következő BB-vel együttesen szorulnak meg akár a csőben akár elötte. Ha a csőben akkor esély van rá, hogy a következő BB kiküldi, de ha nem akkor rátornyoz még egy párat mindaddig amíg nem tömít olyan jól hogy ->A nózi rávág, a dugattyú elindul, de mintha befogtad volna a cső elejét a piston csak félig vagy addig se megy be. Amikor odaér a sector gear. kezdődik a móka felhúzza teljesen a dugattyút de a műanyagon még menne tovább jócskán, de nem tud...Ilyenkor a motor, fogaskerék áttétel stb dönti el mi történik..ha gyengébb a rendszer akkor teljesen elakad a GB és szét kell szedni. Ha erősebb akkor széttépi a piston fogazását. Felhúzáskor a vákum miatt a piston head-et is letépheti ami a követtkező lecsapásnál további károkat fog okozni. Gyengébb fogaskerék esetén pedig...
Mivel nem egy ilyen eset történt ezért mindenki azt csinál amit akar
Széthasadt hopupgumi, pedig bármelyik alsókategóriás BB-től előjöhet. -
mykos
aktív tag
válasz macilaci78 #1976 üzenetére
Bakesz nem tudott olyan helyzetet elképzelni amikor a GB egy BB miatt sérül, mostmár el tud Ha kifog egy jóvágású kínait, beletesz egy jóképű 9.6-os akksit frissen töltve simán lehet olyan ROOF-ja, hogy a piston belassulása miatt már kész a baj. A saját fegyverem meg tuti széttépne mindent a piston környékén(infinity torque up, elég jó ROOF mellett).
-
StoneBridge
senior tag
Látom van még mit tanulnom, mert nekem kínai az amiről most ti itt beszéltetek.
Ott ragadtam, hogy a ravaszra puffog és szépen szállingóznak kifelé a skulók.na egy kis ON:
érdemes G36C-hez erősebb akksit venni? Elvileg létezik 9.6-os kicsi akksi, amihez nem kellene másik tust vennem, hogy beférjen a nagyobb.Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
gabe_
őstag
válasz StoneBridge #1978 üzenetére
A G36C -ben ha jól tudom alapból az előagyban van az akksi, és nem fér bele nagyobb. Ha nagyobbat szeretnél, akkor kb. 2 lehetőséged van:
1. lehet kapni olyan előagyat, amibe belefér nagyobb akksi
2. külső akkutartó hátravezetékelve a válltámaszhoz.De ezeket már leírták előttem sokan mások, én csak ismételni tudok...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Mike
veterán
nem elég jó, miért szeretnél erősebbet?
-
Lupin.
tag
Valóban van 9.6-os mini aksi ami lazán elfér az előagyban. GP márkából 1100mAh például. Firefox, Intellect márkából van 1400 és 1500mAh is. Ezekkel az aksikkal picit nagyobb lesz a tűzgyorsaság az alap kínai 8.4-eshez képest és tovább bírják a kiképzést. Ilyenkor nyáron nincs nagy jelentősége mert minden aksi kibír 1 játéknapot nagy átlagban. Télen viszont a kínai aksik jó ha fél napot bírnak. Egy márkás aksi sosem rossz befektetés, később ha lecseréled a fegyót ahoz is jó lesz. Pótaksi mindíg elfér.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz crazygránát #1983 üzenetére
Láttam: rosszul karbantartott Cyma AK47 télen.
Bő éves fegyó, cső sosem pucolva, -4°C hideg. Réz cső annyira összeszűkűtl, hogy a koszba beragadt a BB, feltornyosult a csőben, összevrve a nózit, tapopetet, a 6mm-es golyóscsapágyat eltörve, két fogaskereket fogtalanítva, dugattyú kilépőfogát letörve, motor tengelyét deformálva. Add össze!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #1989 üzenetére
Najó, de ehhez balf@sznak kell lenni Amelyik fegyver karban van tartva, és minőségi bb-vel van használva, az meghálálja a gondoskodást
-
killerbogcsi
újonc
Sziasztok!
Most találtam egy nagyon jó kis webáruházat, ahol katonai ruházat, military felsőruházat kapható kiváló minőségben,( airsofthoz nagyon jó!)valamint vadászöltözék,
horgászöltözék, taktikai mellény, katonai bakancs,surranó, málhazsák rendelhető. 25000 Ft felett ingyenes házhozszállítással.
[link]
www.mindentkapni.hu
-
Laraxior
titán
nah megvan amit kerestem
egy ilyennel lettem gazdagabb
(H&K-G3-SG1)[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz StoneBridge #1994 üzenetére
400at 0.25ös golyóbisokkal
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz StoneBridge #1996 üzenetére
nekem egyben igen.
hi-cap tár,távcsővel,400FPS rugóval,szemüveg,1000 db töltény...ez így egyben 60k
occsó és tuti"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
macilaci78
nagyúr
Most hétvégén Sport Expo a Mars téri "U" Pavilonban!
Ami nincs feltűntetve, hogy jött le egy Arcada szimulátor, ami kipróbálható. Meg lesz még falmászás, ingyenes póker-, csocsó-, darts-verseny, meg még pár apróság.Mykos: Nincs azzal gond, ha van egy hozzá illő HK USP-je.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Laraxior
titán
még jó hogy nem értek hozzá csak ismerkedem még a sporttal,élesben is csak egyszer lőttem....csapatban még nem,de ami késik nem múlik..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest