Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #2802 üzenetére
A feléért meg sem mutatom
-
hahajdu
aktív tag
cyma ak47-ez hány grammos bb-vel érdemes használni?
hunpad.com
-
Djuree
félisten
válasz hahajdu #2806 üzenetére
sztem 0.23. én 0.23-al használom a 370fps-es ak-mat. de nem vagyok válogatós 0.25 is tökéletes. 0.20 ne nagyon legyen az a lényeg.
a lényeg hogy 0.23 messzebbre lő de könnyebben elviszi a szél, nem olyan pontos. 0.25-össel csökken a lőtáv de pontosabb lesz, meg könyebben átviszi a bozótot. döntsd el neked mi a fontosabb
amúgy kicsi a különbség, szóval sztem tökmind1, 0.23 vagy 0.25, amelyik olcsóbb
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
hahajdu
aktív tag
amúgy magyarországon hol lehet airsoftozni (mondjuk bp környékén)? én belgiumban élek és itt brüsszel külvárosában vannak elhagyatott erdők ahol 'lehet'. egyszer oda jött egy rendőr, aki épp nem szolgálatban volt, csak a kutyáját sétáltatta és elmagyarázta, hogy nem játszhatunk ott, csak ha kérünk engedélyt (amit álltalában könnyen adnak). Ennek ellenére hagyott minket akkor játszani, sőt még a telefonján mutatta, hogy neki milyen mp5 gyüjteménye van (igazi, nem airsoft ). Sajnos bérelhető kiépített pályáról nem nagyon tudok, ezért játszunk az erdőbe. Otthon milyen lehetőségek vannak?
hunpad.com
-
Djuree
félisten
válasz BaKeSZ87 #2808 üzenetére
extreme precisiont használok mivel ez a legolcsóbb. nekem olyan mind1 az a kis különbség ami a BB márkák közt van az az 1 cm pontosság amivel az egyik jobb a másik rosszabb az nem oszt nem szoroz amúgy mindenki másra esküszik
hahajdu: itt pest körül rengeteg pálya van, épületes, erdős, stb. eddig itt kb. 4 pályán játszottam de van még kb. 3-4 amiről tudok. meg még amiről nem tudok
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
BaKeSZ87
őstag
Ahogy gondolod. Én extreme precision bb-ért egy fillért nem adnék, annyira fos minőségű.
Én régen az első fegyverembe használtam 0.23-as extreme bb-t, iszonyat szar, és ez enyhe kifejezés. Semmi közöm hozzá, de ha 5e forintot nem sajnáltál szervizelésre, akkor ne a bb-n spórolj, mert a rossz minőségű bb is ki tud b@szni a fegyverrel. Inkább 0.25-ös guardert használj, vagy blastert, ár-minőség arányban sokkal jobbak. -
Djuree
félisten
válasz BaKeSZ87 #2811 üzenetére
ok, persze, gondolom nem véletlenül ez a legolcsóbb, biztos gyengébb kicsit mint a többi.
most még erre is épphogy van pénzem, majd ha keresek akkor majd veszek blastert, de addig jó ez is
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #2813 üzenetére
Én találtam közte nem egy hibás bb-t, olyat mint amit a kutya rágott.
-
Djuree
félisten
válasz BaKeSZ87 #2814 üzenetére
de te a használtakat szeded föl a földről és megmosod azért volt közte olyan
viccet félretéve az egyik srác mindig szedegeti a földről a BB-t és viszi haza megmosni őket, nagyon takarékos
már csak az kéne hogy amit kilőnek rá azt elkapja és eltesziLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
macilaci78
nagyúr
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #2816 üzenetére
Én biztos nem erőltetném. Egyébként a nowar.hu-n sem véletlenül nincs odaírva a leírásba az Xtreme bb-k mellé, hogy kiváló minőségű
-
BaKeSZ87
őstag
Eladó szracskák:[link]
-
menalcas
őstag
Hát egyéni tapasztalat, hogy minőségi BB-t megéri megvenni mert sokkal pontosabb lessz tőle a fegyver, és itt a minőség a TM és a Guarder BB-nél kezdődik és ezeknél már érezhető a pontosabb lövés
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
gabe_
őstag
Nekem is volt alkalmam összehasonlítani gyári alap csővel, valamint guarder 6.04-es csővel a 0.23-as, a 0.25 Extreme Precision-t és a 0.25-ös Blastert.
Alap csővel mindkét súlyú extreme iszonyat volt, 30-35m-ig viszonylag jók voltak, de azután a szélrózsa minden irányában hirtelen szétszóródtak. A prec csővel ez valamennyire mérséklődött, de csak minimálisan.
Mindezt észre sem vettem, amíg ki nem próbáltam a blastert is, és felváltva lőttem a két márkájú BB-vel rövid sorozatokat 40 méterre. Hát énekelni lehet a különbséget.Sovány szakácsban sose bízz!
-
Djuree
félisten
de miért? mindkettő ugyanakkora, ugyanolyan anyagból, ugyanolyan súllyal, ugyanolyan gömb alakkal, egyik sem sorjás...nem vágom miért van ez
ma vettem nowarban 0.25-ös extremet, a 0.23-as gyártását beszüntették pedig azt szoktam venni de legalább olcsó, egy ezressel olcsóbb mint a guarder és társai, nekem meg az a kis pontosságbeli különbség olyan mind1, abból a 600-as tárból elersztett hosszú sorozatból egy csak eltalálja
-
mykos
aktív tag
-Nem ugyan abból az anyagból vannak
-Felületi érdesség
-Érdesség egyenletessége
-Deformitás
-Méreteltérés(átmérő)
-Anyaghibák, légbuborékok. Sűrűbb - könnyebb anyag váltakozása.
Van egy kulcsszó: Minőségbiztosítás. Ez eléggé felveri a költségeket, mert minél szigorúbb annál több a selejt, vagy annál jobb a technológia. A Marushin maxxi BB nem véletlenül kerül annyiba. Nálam például szépen megjelenik. A Blaster kezdetben jó volt, aztán máshonnan vették a BB-t, ugyan azon a néven..bele is halt a fegyverem majdnem. Most nem tudom hol van, nem merem beletenni. A Marui egyenletesen alsó közép BB, de azt legalább stabilan hozza. Én ennél rosszabbat nem merek beletenni. A gázos maruimon is szépen látszik. a 0.23-as ICS-el teljesen megőrül, alig lő, 0.25-el már hajlandó lőni, néha nem, de szór. Maruit szereti, meg afelett.Van fent elég sok teszt, abból lehet látni a fizikai különbségeket is, ami egyből megjelenik a lőképben is.
-
Mcray
senior tag
Srácok! A softair nektek sem jön be? Szeretnék alkatrészeket venni, látom hogy kaptam privátot az eladótól de nem jön be az oldal hogy válaszoljak.
Egy másik eladóval ma kéne találkoznom de nem tudom megnézni a címét/számát mert privát üziben van az is...
Hogy kollégámat, a nigéria főnökömet és Ferinket idézzem (Mind3 ugyanúgy beszél, azaz nem tud beszélni...): "Ez a @URVA ország
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
AtiGef
senior tag
Egy tuningolt JG MP5 eladó!
Nagyon jól néz ki és brutál!
pár játékon volt kint.
[link]
[link]
[link]
[a hirdetés] -
AtiGef
senior tag
válasz BaKeSZ87 #2834 üzenetére
Cserélve van benne egy Guarder gumira és egy 6.04-es prec csőre. Jóval pontosabb mint egy M4-es. Nagyon jól belőhető a távcsőre (de persze sose lesz pontos a dolog) De minden fegyvernél így van. Red-dot-nál is ha mondjuk van egy M4-esed akkor is el kell dönteni épületre vagy terepre állítod be. Tök mind1 MP5 vagy M4 ugyan az a belső, V2-es Gearbox a lelke.
-
BaKeSZ87
őstag
Az egy dolog, hogy V2-es gearbox van mindkettőben, de nem a gb-től függ a pontosság. Az MP5-nek valami undorító hopup-ja van, azt jól beállítani... Az M4-nél legalább ha beállítottad, meghúzod a hopup állító kerék csavarját, és akkor nem állítódik el, de MP5-nél még a beállítás is nehézkes, és el is állítódhat könnyen, beleakad az ágba az a kis pöcök, vagy a kesztyűd beleakad, kellemetlen meglepetéseket okozhat, nagyon idióta megoldás. Én még valóban pontos MP5-öst nem láttam. Rövid csövű pontos fegyvert viszont láttam már, úgy hívják P90. De annak egy "picit" jobb a hopup-ja.
-
macilaci78
nagyúr
válasz BaKeSZ87 #2836 üzenetére
Azért ez a hop-up állítás a Marui-féle hop up kamrákra jellemző,van olyan fegyó, ahol az M4-hez hasonlóan a hüvelykivető nyílás alatt van az állító rész, ahhoz nem nagyon nyúl hozzá faág.
M4-nél az a gondom, hogy nagyon nehéz finoman állítani. A G3-féle hop upok a legfaintosabb.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hahajdu
aktív tag
én is így gondoltam, egészen addig amíg egy barátom nem vett egy (kis erejű, zoomolható távcsőt) a CA MP5SD5-ére. KÉP A képen látható környezetben nagyon jól hasnálható így a fegyver, könnyen ki lehet szúrni a bokrok között lapuló ellenfelet.
Itt van még pár kép a helyről (amit mi egyszerűen balkán-nak hívunk ), és rólunk:
[link]
[link]
[link]Rejtőzködés : [link]
[ Szerkesztve ]
hunpad.com
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #2837 üzenetére
Én még csak olyan MP5-öst láttam aminek kívül van az állító pöcke, és azzal előfordulhat bármi, a szóban forgó fegyvernek is TM komopatibilis hopup háza van.
G3 féle, meg ugye az M14 hopupja sem rossz
-
gabe_
őstag
A Galaxy MP5K-PDW-mnek iszonyatosan jó hopupja volt. Esküszöm, pontosabb volt, mint az AK 47-esem. Mindkettő gyári 6.08-as réz csővel volt szerelve, nagyon meglepődtem, mert ugye elég nagy a különbség csőhossz tekintetében...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Djuree
félisten
a galaxyk nagyon jók. haver mp5-öse is nagyon jó kis fegyó, már 2 éve teljesít szolgálatot minden hiba nélkül nemtom hogy csak az mp5-jük ilyen jó vagy a többi fegyverük is...
-
csaszi72
senior tag
"egy német airsoft Weboldalon jártam,és ott minden fegyver (pl. Classic Army) S-AEG (= schiesst nur Semiauto, kein Vollauto) ,tehát csak félautomata,nem sorozatlövő ha jól értem.
Ez miért lehet,németeknél más jogszabályok vannak? A fegyver vajon vissza alakítható e automatára?
Ezzel kapcsolatba tapasztalata valakinek? köszi"És teszem hozzá Németországban energia korlátozás van a AS-re! Max határ 0,5 J
De ezek tuningolható, módosítható fegyók.Ergo azt hozol ki belölle amire pénzed van Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
Valóban! Galaxy MP5 PDW iszonyatosan yo! Volt szerencsém kipróbálni "gabe"-ét. cirka 20 méterre 5/4-es csövet símán csilingeltette! 5-ből legalább 4szer!
És nem csak CQB-n hanem terepen is megálja a helyét. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
macilaci78
nagyúr
válasz csaszi72 #2847 üzenetére
Annyi csak, hogy a Selector Plate-ből kireszelnek egy darabot, hogy a Cut off lever ne emeljen ki. Pár ezer lövés és a cut off lever magától elkopik és akkor meg egyes lövés nem lesz rajta. És asszem 300fps a plafon. De nem esküszöm meg rá.
És igen, tudom, hogy lerágott csont az egész, de néha unalmas a Softair öregjeinek hozzáállása, hogy olvass utána, bunkó...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest